Baktim ortalama 1 gun bekleme +5 saat ekran suresimi istiyosunuz siz simdi![]()

Şimdi açtım zipi iki dosya çıktı ikisinide kurayım mi yoksa sadece 4 ile olanı mi kurayım.
Ekran konusu çok gerekli mi yoksa zevk için mi![]()

bana söylenen kadarıyla fark yok. satın almış olmanın rahatlığı olur sadece@mr.bell hasan sen power ampi satin almismiydin nasil kalite fark ediyormu birde album kapaklarini nasil yaptin

yok onu sevdiğim için yazdımYa poweramp çok övüyorlar ama bence playerpro ile fark yok. Ses açısından. Üstelik yüklemesi çok kolay albüm kapağı ayarlaması da @avast
@Amaru Shady
Sen de nexus 5 mi kullanıyorsun?![]()

dayanıklı olsun bi deHadi hayırlı olsun.![]()

kulaklık hariç. bi kulaklık lazım bana şöyle 60-70 liraya idare edecek bi şey var mıdırSony mdr ex 50 lp 50 tlydi yada creative ep630 gerisinde 100 lira vermessen pek fark yok bende ikiside var creative koptu sonyle devam bide lg g2 kulakligi aldim kontrol icinBu telefona soyle guzelvaksesuar yokmu alsakdayanıklı olsun bi de
her şey hazır ele almayı bekliyorumkulaklık hariç. bi kulaklık lazım bana şöyle 60-70 liraya idare edecek bi şey var mıdır

sony'ye bakıcam eyvallahSony mdr ex 50 lp 50 tlydi yada creative ep630 gerisinde 100 lira vermessen pek fark yok bende ikiside var creative koptu sonyle devam bide lg g2 kulakligi aldim kontrol icinBu telefona soyle guzelvaksesuar yokmu alsak![]()
Sony mdr ex 50 lp 50 tlydi yada creative ep630 gerisinde 100 lira vermessen pek fark yok bende ikiside var creative koptu sonyle devam bide lg g2 kulakligi aldim kontrol icinBu telefona soyle guzelvaksesuar yokmu alsak![]()
kılıfsız sorun olur mu arada düşebilir de yere
şu var bi de çok hoşuma gidiyo ama kıyamam ben bunu kullanmaya 
kılıfsız sorun olur mu arada düşebilir de yere
[/QUOTE]
2. Hafta telefonu birmetreden fayansa dusurdum dik ust kosesine sekti vaktim hicbisey yok
herkeste neo hybrid var bende slim armor var
sony indirime girmis 44 liradan 39 a dusmus yaziyo daha pahalo disunirsen bakabilirsin tabi
ben senheizerin 80 liralik kulakliklarini falanda denedim pek farkicyok ha ama benim ipodum var diyosan bilemem 
Bence direkval kilif olmasa benim ekran kirilmisti[QUOTE="Amaru Shady, post: 7153823, member: 748159"
kulaklık dışında hiçbir şey düşünmüyorum kılıf dahilkılıfsız sorun olur mu arada düşebilir de yere
![]()
2. Hafta telefonu birmetreden fayansa dusurdum dik ust kosesine sekti vaktim hicbisey yok
herkeste neo hybrid var bende slim armor var
sony indirime girmis 44 liradan 39 a dusmus yaziyo daha pahalo disunirsen bakabilirsin tabi
ben senheizerin 80 liralik kulakliklarini falanda denedim pek farkicyok ha ama benim ipodum var diyosan bilemem
[/QUOTE]

Portu varmikiPoweramp çok farketmiyor ama kullanımı daha kolay geldi.Albüm kapağı bence önemli değil
Şu sıralar Nokia MixRadioya sardım bence daha iyi gibi.Sürekli günceli takip etmek istiyorsan falan![]()