Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Baktim ortalama 1 gun bekleme +5 saat ekran suresimi istiyosunuz siz simdi :D

mr.bell

Üye
Ekran konusu çok gerekli mi yoksa zevk için mi:)

mr.bell

Üye
Şimdi açtım zipi iki dosya çıktı ikisinide kurayım mi yoksa sadece 4 ile olanı mi kurayım.

mr.bell

Üye
Kurayım bakalım ses fark edecek mi:)

mr.bell

Üye
3 seçenek sordu hangisini tavsiye edersin:)
High olanı seçtim ama iyidir herhalde.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
avast

avast

Üye
3 gun 3 saat zor ya :D kolayda kullanmamam lazim :D ahaha

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Display control şunun için. Adamın g2 sinde s4ün de işte efendim siyah çok siyah bizimki öyle değil. Özellikle nexus 4 de büyük sorundu bu. Donanımsal bir durum değil. Renk ayarı yapıyor yani.

avast

avast

Üye
@mr.bell hasan sen power ampi satin almismiydin nasil kalite fark ediyormu birde album kapaklarini nasil yaptin

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
@mr.bell hasan sen power ampi satin almismiydin nasil kalite fark ediyormu birde album kapaklarini nasil yaptin
bana söylenen kadarıyla fark yok. satın almış olmanın rahatlığı olur sadece :ehe

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ya poweramp çok övüyorlar ama bence playerpro ile fark yok. Ses açısından. Üstelik yüklemesi çok kolay albüm kapağı ayarlaması da @avast

@Amaru Shady
Sen de nexus 5 mi kullanıyorsun? :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ya poweramp çok övüyorlar ama bence playerpro ile fark yok. Ses açısından. Üstelik yüklemesi çok kolay albüm kapağı ayarlaması da @avast

@Amaru Shady
Sen de nexus 5 mi kullanıyorsun? :D
yok onu sevdiğim için yazdım :D
bu hafta daha yeni gelecek benimki :ehe

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hadi hayırlı olsun. :D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
  • Beğen
avast

avast

Üye
dayanıklı olsun bi de :ehe
her şey hazır ele almayı bekliyorum :Dkulaklık hariç. bi kulaklık lazım bana şöyle 60-70 liraya idare edecek bi şey var mıdır
Sony mdr ex 50 lp 50 tlydi yada creative ep630 gerisinde 100 lira vermessen pek fark yok bende ikiside var creative koptu sonyle devam bide lg g2 kulakligi aldim kontrol icinBu telefona soyle guzelvaksesuar yokmu alsak :D

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sony mdr ex 50 lp 50 tlydi yada creative ep630 gerisinde 100 lira vermessen pek fark yok bende ikiside var creative koptu sonyle devam bide lg g2 kulakligi aldim kontrol icinBu telefona soyle guzelvaksesuar yokmu alsak :D
sony'ye bakıcam eyvallah

kulaklık dışında hiçbir şey düşünmüyorum kılıf dahil :D kılıfsız sorun olur mu arada düşebilir de yere :eheşu var bi de çok hoşuma gidiyo ama kıyamam ben bunu kullanmaya :D

avast

avast

Üye
[QUOTE="Amaru Shady, post: 7153823, member: 748159"

kulaklık dışında hiçbir şey düşünmüyorum kılıf dahil :D kılıfsız sorun olur mu arada düşebilir de yere :ehe[/QUOTE]
Bence direkval kilif olmasa benim ekran kirilmisti :D 2. Hafta telefonu birmetreden fayansa dusurdum dik ust kosesine sekti vaktim hicbisey yok :D herkeste neo hybrid var bende slim armor var :D sony indirime girmis 44 liradan 39 a dusmus yaziyo daha pahalo disunirsen bakabilirsin tabi :D ben senheizerin 80 liralik kulakliklarini falanda denedim pek farkicyok ha ama benim ipodum var diyosan bilemem :D

• Beğen

mr.bell

Üye
Poweramp çok farketmiyor ama kullanımı daha kolay geldi.Albüm kapağı bence önemli değil:)
Şu sıralar Nokia MixRadioya sardım bence daha iyi gibi.Sürekli günceli takip etmek istiyorsan falan:)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
[QUOTE="Amaru Shady, post: 7153823, member: 748159"

kulaklık dışında hiçbir şey düşünmüyorum kılıf dahil :D kılıfsız sorun olur mu arada düşebilir de yere :ehe
Bence direkval kilif olmasa benim ekran kirilmisti :D 2. Hafta telefonu birmetreden fayansa dusurdum dik ust kosesine sekti vaktim hicbisey yok :D herkeste neo hybrid var bende slim armor var :D sony indirime girmis 44 liradan 39 a dusmus yaziyo daha pahalo disunirsen bakabilirsin tabi :D ben senheizerin 80 liralik kulakliklarini falanda denedim pek farkicyok ha ama benim ipodum var diyosan bilemem :D[/QUOTE]
kılıf kullanınca rahatsız oluyorum kılıfsız kulanıcam galiba :D
kulaklığı abartmaya gerek yok kötü olmasın yeter :ehe

avast

avast

Üye
Poweramp çok farketmiyor ama kullanımı daha kolay geldi.Albüm kapağı bence önemli değil:)
Şu sıralar Nokia MixRadioya sardım bence daha iyi gibi.Sürekli günceli takip etmek istiyorsan falan:)
Portu varmiki

Üst Alt