Maşallah.Biraz kıskanın istedimparlaklık %20 açıktı ve sosyal medyaya toplamda 30-40 dk bakmıştım.

Hayırlı olsun yeni telefonun. Dur tahmin edeyim kesin xiaomi mi 5s almışsındırSonyı sattım kulaklığı kaldı ilgilenen olursa daha sıfır. Gürültü önleyici kulaklık aldığım fiyat...
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de 2 sene sonra filan xiaomi'li bir telefon almayı düşünüyorum bu felaket derecede artan telefon fiyatlarından dolayı. Telefonun kamera yazılımı filan iyi mi? z2'deki gibi kısıtlıyor mu ayarları seçerken?Yağ gibi akıyor bi iki ekran görüntüsü atalım [emoji3]Hayırlı olsun yeni telefonun. Dur tahmin edeyim kesin xiaomi mi 5s almışsındırBen de 2 sene sonra filan xiaomi'li bir telefon almayı düşünüyorum bu felaket derecede artan telefon fiyatlarından dolayı. Telefonun kamera yazılımı filan iyi mi? z2'deki gibi kısıtlıyor mu ayarları seçerken?
Mobil veri 6 saat vifi 8 saat.güzeltek beğenmediğim şey masaüstündeki programların, klasörlerin simgeleri çok çirkin duruyor
xiaomi'de artık şunları bir makyajlasın diğer üst firmalar gibi. Bataryada günlük kullanımınla ortalama ne kadar ekran süresi alıyorsun?
Ben hala suya sokamadımTelefonun üstüne büyük bir başarıyla ayran döktümMecburen lavaboda yıkamak zorunda kaldım. 3 yıl sonra telefona ilk kez su tuttum
Neyse ki bir şey olmadı. Hoparlörden biraz boğuk ses çıkıyor ama her geçen gün biraz daha geçiyor gibi. Telefon resmen taş, 3 yıldır bana mısın demiyor. Sony
![]()
bir tek yağmur altında kullandım birkaç kere. Ama musluğun altına tutmaya korkuyorum 
Sony kaldımi artık ya?Finaller bitsin cihaza artık 8.1 yüklüycem. Olmuyo artık böyle.
Böyle bir şey sorulmadı varsayıyorum.Sony kaldımi artık ya?
£
Bunu sana hiç yakıştıramadım canım :/Sony kaldımi artık ya?
£
2013 model telefonunu kullanıyorum daha da gram kasmıyorSony kaldımi artık ya?
£