TeAmo42
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam şimdi bir kaç farklı wifi de denedim onlarda sorun çıkarmadi. Ama çalıştığım yerde bunu yapıyor.
İş yerindeki modem degistikten sonra böyle oldu. Diğer wifi ler de ise bazılarında yapıyor bazılarında yapmıyor. Mesela evdeki modem var onda bazen bu sorun oluyor bazen hiç sorunsuz gibi çalışıyor bir türlü anlam veremedim. Servise mi göndermeliyimİlk mesajınızda farklı wifi lerdede aynı sorun var demiştiniz ben ona göre yorum yaptım hocam, cihaz modem seçiyor dicem de alakası yok şöyle bi ihtimal var bağlandığınız wifi ların modem arayüzüne erişebilme imkanınız varsa wifi standartını kontrol etmenizi öneririm 802.11 b/g/n eski modemlerin n standartlarında olmaması bu sorunu oluşturabilir
Teşekkür ederim frekans ayarlarını değiştirerekde demeyeceğimRica ederim hocam kablosuz ağ frekansınızı değiştirerek te daha yararlı hale getirebilirsiniz wifi nizi bunun ile ilgili bilgiler internette mevcut araştırabilirsiniz iyi günler dilerim
Teşekkür ederim frekans ayarlarını değiştirerekde demeyeceğimRica ederim hocam kablosuz ağ frekansınızı değiştirerek te daha yararlı hale getirebilirsiniz wifi nizi bunun ile ilgili bilgiler internette mevcut araştırabilirsiniz iyi günler dilerim
İphone 4s ve galaxy s3 a/b/g/n wireless altyapısını kullanır. nexus 4 ise b/g/n altyapısını kullanır.Yani demek istediğim iphne 4s ve glaxy s3 ün wifi çekim sinyal kuvveti daha fazladır.Dolayısıyla daha hızlı olması gerekir, yazılımda suç aramamalısın, donanımla alakalı.
Ben zamanında s3 ile nexus 4 arasında çok git gel yapmıstım.. Hangisini alsam diye.Wifi benim için önmli oldugu için s3 aldım.
Hocam bizde yanlış olmaz
Sen birde Lg nin resmi kendi sitesine bak.Asıl orjinal bilgiler orda yazar;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Doğrudur hocam lg yi sevmedigimden sitesine bile girmem gsmarena 1 numara oldugundan ordan bakiorum hepbende gsmarena nın yalancisiydim kusura bakmayın
Estağfurullah.İşin ilginç yanı çoğu sitede a/b/g/n yazmışlar, bende lg nin sitesine girmesem nexus 4 alıyordum
Edit:Kendi kazdıkları kuyuya düştüler
Bunun en doğru cevabını cihazı kullanan arkadaşlar verir hocam donanım bilgisi veren bi programla görülebilir destekledigi modları ama şöyle biseyde var o kadar site a b g n yazdiysa illaki bişey vardır lg kendi sitesinde a yı yazmayı gerek mi görmedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?