Çalışıyor da arkadaşım ses yok. Ses telefondan bir türlü gelmiyor, alternatif yollar gerekiyor sesi dışarı almak için(telefonun fm vericisini çalıştırıp, araba radyosundan da N8 frekansına ayar yapıp sesi araba hoparlörlerinden almak gibi, bir arkadaş demiş bunu ama daha deneyemedim, arkadaşın arabasında deneyeceğim fırsatım olursa)nadir hocam s^3 te pips i kurmaya gerek yok zaten. beh hiç denemedim bile ama çalışıyor.
çalışıyor mu peki? bir geribildirim yaparsanız sevinirim..eyvallah abi teşekkürler eline sağlık
tamam abi birazdan bakayım yanlız bişe takılmıştı zaten aklıma bu MelahatTR.zbi nereye atyım diğerleri tamam onun için bişe dememişsin yanlışmı gördüm acaba. deneyin bildirim vereyim abime.çalışıyor mu peki? bir geribildirim yaparsanız sevinirim..
voices klasörüne atıcaksınız.tamam abi birazdan bakayım yanlız bişe takılmıştı zaten aklıma bu MelahatTR.zbi nereye atyım diğerleri tamam onun için bişe dememişsin yanlışmı gördüm acaba. deneyin bildirim vereyim abime.
hangi konuda abi işe yaramamış pips ler yüklenmediği içinmi. nasıl çözelim bu olayı peki. aslında biraz araştırayım ben bu konuyu çözmeye çalışıyam. teşkkürler abio zaman işe yaramamış..
cevap yazarsanız sevinirim ??? TEŞEKKÜRLERolmaz. Sen hazır kurulmuş dosyaları alıp kullanmak istiyorsun ama kullanamazsın büyük ihtimal. Çünkü telefona da bazı sistem dosyaları yükleniyor ve sen kurulu dosyaları alırsan bunlar diğer telefonda kalacaktır ve program çalışmayacaktır. Adamlar yapılabilecek bu kadar basit bir hileyi engellemek için birşeyler düşünmüşlerdir heraldearkadaşlar bişey soracam bu karta yüklenen imzalanmalı onu başka telde yüklesem karta ( eski telefonun hack'li) sonra n8 taksam kartı ve tele kurulacak olanı sonra kursam olur mu olmaz mı bu program öyle çalışır mı hackle uğraşmak istemiyorum imzada yapmak istemiyom sıkıntı çıkar falan diyecevap yazarsanız sevinirim ??? TEŞEKKÜRLER
bide bu program resimlerdeki gibi üç boyutlu binalar falan var mı çok hoşuma gitti görüntüsü

olmaz. Sen hazır kurulmuş dosyaları alıp kullanmak istiyorsun ama kullanamazsın büyük ihtimal. Çünkü telefona da bazı sistem dosyaları yükleniyor ve sen kurulu dosyaları alırsan bunlar diğer telefonda kalacaktır ve program çalışmayacaktır. Adamlar yapılabilecek bu kadar basit bir hileyi engellemek için birşeyler düşünmüşlerdir heralde![]()