NDrive v10.1.15 S60v3 S^1^3 tam sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

maktama

maktama

Üye
eyvallah sağolasın yazdıktan sonra bana da saçma geldi ama şansımı deniyim dedim ilgilendiğin için sağ ol bide görüntülerdeki gibi istanbul için 3 boyutlu binalar falan var mı varsa bi şekilde yüklemeye uğraşacamda :)
Ankara için var, mesela armada'yı 3 boyutlu gösteriyordu sanırım(navigasyon programlarını karıştırmıyorsam, okadar çeşit kullandım ki...) . Ama istanbul için de vardır sanırım.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Tskrler

aydakiyuz

Üye
S.a arkadaşlar bu linkteki türkiye hartası ve ses dosyasını linki çalışmıyor.

cargo3230

cargo3230

Üye
kardeş katkın için sağol böyle kullanan arkadaşlar çözümlerini yazarsa sevinirim benim N8 im yok haliyle fazla yardımcı olamıyorum..

eyv. bilmiyodum bu özelliği boşuna dememişler bilgi paylaştıkça büyür

aydakiyuz

Üye
Slm arkadaşlar. Nadir hocam bu linkleri yenilendin mi acaba. daha doğrusu 4shared sitesi hiç açılmıyor. acaba başka bi yerden link verebilirmisin. Şimdiden Tşkler.

murat23351

Üye
arkadaşım tşkler bu v 10 eskisine göre güzel, uyduları daha erken buluyor ve sitede olan basarsoftun 103 mb lık haritası ilede çok detaylı oldu. bir kaç kusuru var gibi yoksa ben mi yapamadım.. program türkçe değil ve ugurcan abiyi veya melehat ablayı bir türlü konuşturamadım zbi leri ilgili yerlerede attım değişik yöntemlerde uyguladım rotada yönlerde kadın ingilizce halen konuşuyor bu 2 sorun sizdede oldu mu ???
----------------------
sorunu düzelttim sitede melahat ablayı yüklemiyordum elimde var olan zbi leri atıyormuşum voice klasörünee :)))) ndrive sorunusuz ve ayrıntılı poilerde çok artmışş... tşkler nadir..

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Kardes ykledm ama pips 60 dosyasını yüklerken güncelleştirme hatası diyor :vur

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
bir türlü çözemedim anlamadım gitti :P: navigasyon yap diyorum ben istanbul dayım o ankara dan navigasyon başlıyor enteresan yoksa ben ankarada mıyım acaba :allalla:

murat23351

Üye
bir türlü çözemedim anlamadım gitti :P: navigasyon yap diyorum ben istanbul dayım o ankara dan navigasyon başlıyor enteresan yoksa ben ankarada mıyım acaba :allalla:
doğrudur benide ankarada gösteriyordu sebebide uyduları bulmadan bu işlemleri yapıyorsun kesin...... ve konum olarak adresini belirtmemişsin.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
teşekkürler sağol :allalla: şimdi oldu ama bir türlü ses çıkmıyo navigasyon çalışıyor ama tık hiç ses yok sessiz navigasyon mu ? acaba

ahmettml

Üye
çok teşekkürler üstad, 5800'a kurdum sorunsuz çalışıyor...

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
2 sayfadaki arkadaşın dediği radyo frenkasına fm yayını ile sesi denedim radyoda navigasyon sesi çıkıyor. 1000 tl telefon mikrofunda cıkmıyor zıkkım olacısa :P:

dertlikes1

dertlikes1

Üye
Merhaba
Ellerine saglik güzel bir paylasim, ben kurdum ama zertifikat hatasi veriyor neden olabilir telefonum nokia x6
saygilar

murat23351

Üye
Merhaba
Ellerine saglik güzel bir paylasim, ben kurdum ama zertifikat hatasi veriyor neden olabilir telefonum nokia x6
saygilar
sis dosyasını sertifikalaman lazım. sertika işlemleri sitede opda cn den nasıl alınacağı detaylı şekilde anlatılmışş.

prenswalek

Üye
arkadasım ben yukleyemıyorum. sertifika hatası veriyor nasıl yapabilirim ?

dr.mhsn

Üye
arkadaşım tşkler bu v 10 eskisine göre güzel, uyduları daha erken buluyor ve sitede olan basarsoftun 103 mb lık haritası ilede çok detaylı oldu. bir kaç kusuru var gibi yoksa ben mi yapamadım.. program türkçe değil ve ugurcan abiyi veya melehat ablayı bir türlü konuşturamadım zbi leri ilgili yerlerede attım değişik yöntemlerde uyguladım rotada yönlerde kadın ingilizce halen konuşuyor bu 2 sorun sizdede oldu mu ???
----------------------
sorunu düzelttim sitede melahat ablayı yüklemiyordum elimde var olan zbi leri atıyormuşum voice klasörünee :)))) ndrive sorunusuz ve ayrıntılı poilerde çok artmışş... tşkler nadir..
Arkadaşım nasıl yaptıysan alat da biz de yapalım. Ses çıkmıyor programdan ing.ce de olsaarazıyım ama ses hiç çıkmıyor.

maktama

maktama

Üye
Arkadaşım nasıl yaptıysan alat da biz de yapalım. Ses çıkmıyor programdan ing.ce de olsaarazıyım ama ses hiç çıkmıyor.
Arkadaşım, s^3 lerde telefondan direkt ses alamıyorsun, bluetooth kulaklıktan ya da telefonun radyo vericisini kullanarak araba hoparlöründen alabilirsiniz. s60v5lerde (5800xm, x6 falan) ise ses çıkmama sorunu olmadan kullanılıyor.

Dampierre

Dampierre

Üye
harita iyi de fotoğraflarda sürüyle küçük resim çıkıyor, nasıl düzeltebilirim?

Üst Alt