NDrive v10.1.15 S60v3 S^1^3 tam sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

synergy11

synergy11

Üye
Teşekkürler :) deneyelim bakalım..

_ardaa

_ardaa

Üye
şimdi unsigned olunca yükleyemiyorum, ben ovi den programı indirsem burdaki haritayı atsam için yine olur mu acaba, bunda uygulamamı kırılmış yoksa harita mı?

BetaBong

BetaBong

Üye
avrupa maplari varmi ?

co123

co123

Üye
kardeşim pips_s60 kurarken güncelleme hatası diyo ya ne yapıcam

maktama

maktama

Üye
kardeşim pips_s60 kurarken güncelleme hatası diyo ya ne yapıcam
Bişey yapmayacaksın arkadaşım, daha doğrusu yapamayacaksın. bu pips S^3'lere kurulamıyor. Bu yüzden de telefondan navigasyonun sesiini direkt olarak alamıyorsun. fm verici ile radyodan ya da bluetooth ile kulaklıktan geliyor ama.... Birazcık uyumsuzluk işte. :)
Önceki mesajları birazcık okusanız bilgileneceksiniz zaten ama...

mahmut-cihan

Üye
allah razı olsun kardeşim eline emeğine sağlık

serinaga

serinaga

Üye
Nadir kardeş emeğine sağlık, şimdilik sadece yazılanları okudum, ses olayını kurduktan sonra bir inceleyeceğim. Bluetooth'dan gelen bir ses telden de gelmeli, muhtemelen basit bir ayar sorunu olabilir. Denedikten sonra yazarım buraya, herkese iyi forumlar ...

mirzasinan

mirzasinan

Üye
yaptım arkadaslar emegi gecen herkezin eline saglık

septisist

septisist

Üye
4shared yasaklanmış :vur:off::vur:sahan:

----------Eklendi @ 17:32:28 ---------- Yazıldı @ 17:31:30 ----------

ama paylaşım için elinize sağlık

morphey

Üye
4shared yasaklanmış ilgilenen yokmuuuuuuuuu?

maktama

maktama

Üye
4shared yasaklanmış ilgilenen yokmuuuuuuuuu?
yaaa bilgisayardan DNS ayarına 8.8.8.8 yap. Gir siteye. Nasıl yapılacağını google'a "DNS ayar nasıl" yaz nasıl yapılacağını bulursun, çok basit birşey zaten.

ciban

Üye
arkadaşlar bende samsung wave S8500 var bu ndirever bu tlf da çalışırmı bilgisi olan varmı acaba şimdiden teşekkürler

Nyks_4EveR

Üye
peki hacı n8imi çok fazla Kurcalamadım ama gps internetsiz ücretsiz olarak kullanabiliyormuyuz?

murat23351

Üye
peki hacı n8imi çok fazla Kurcalamadım ama gps internetsiz ücretsiz olarak kullanabiliyormuyuz?
Forumda cevabı vardı.

http://www.maxicep.com/symbian-dest...yon-yapmak-icin-yapilacak-ayarlar-245206.html

Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri'nden Şebeke tabanlıyı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.)
Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama sunucusu -> Erişim noktası'na bağlantı nok. atamayın.

mirzasinan

mirzasinan

Üye
tsk basarılı

ugurpower

Üye
^3 telefonlarda ses çıkmadığını bizzat üreticiden teyit ettirdim arkadaşlar, yani programın kırılmasında veya başka yerde sorun aramayın, program orjinal haliyle zaten bu versiyonda çalışmıyor.

270598

Üye
arkadaşla ben bunu kurdum ama sürekli adrese git dediğimde ülke seç diyor. ne yapmalıyım.

maktama

maktama

Üye

270598

Üye
seçiyorum ama yine olmuyor. denemedim değil yani. haritayı başka sitelerden de indirdim olmuyor.

maktama

maktama

Üye
seçiyorum ama yine olmuyor. denemedim değil yani. haritayı başka sitelerden de indirdim olmuyor.
olmayan ne?!! Ne yaptığınızda ne hata veriyor, tam söylerseniz yardımcı olabiliriz sanırım. Zira telefon elimde yok ama bir çok arkadaşa kurmuştum ve kendim de kullanmıştım.

Üst Alt