arkadaşlar eğer eski versiyon kuruluysa kaldırın, bende de öyle oluyordu ancak hafıza kartına format atarak düzeltebildim..
ayarlar-bağlantıdan gerekli ayarları yaparsan internete girmez. forumda bedava navigasyon diye aratırsan nasıl yapılacağı orda ayrıntılı var.zaten sonuçta program çalışıyor ama ses yok. yani oviden indirmeye gerek yok bence aynısını bunlar da yapıyo....ben arabadayken pips dosyası güncelleme hatası vermesine rağmen kurduğum ndriveyi çalıştırdığımda 2 sn de gps bağlanıp yol gösterdi sıkıntı sadece sesdeydi. Bence de bu program symbian 3 ile uyumlu değil.
--------------- Ekleme ---------------
emeği geçenlere teşekkür...ovi mapsi internete bağlanmadan kullanmanın imkanı yok mu?
konumlama ayarlarından sadece tümleşik ve yardımlı gps' i seçsem de gene bağlanıyo internete gıcık oldum ya!!!
bilgi verebilecek var mı?

kardeş katkın için sağol böyle kullanan arkadaşlar çözümlerini yazarsa sevinirim benim N8 im yok haliyle fazla yardımcı olamıyorum..Daha önce yazıldıysa özür dilerim. Blutooth kulaklık bağlı iken ses çalışıyor Ayrıca araçta kullanacaklar için bir öneri var fm vericiyi açıp ndrive çalıştırırsanız sesi radyodan takip edersiniz
vaaayy, iyiymiş bak bu, bunu bilmiyordumDaha önce yazıldıysa özür dilerim. Blutooth kulaklık bağlı iken ses çalışıyor Ayrıca araçta kullanacaklar için bir öneri var fm vericiyi açıp ndrive çalıştırırsanız sesi radyodan takip edersiniz

sayın ustam bende nokıa c6-01 var.ona pips'i yükleyemedim zaten.ndriver çalışıyor fakat ses yok.bunun bir yolu var mıdır.sesin çıkmaması pips le ilgili olabilir mi.?[ı][sıze=3]arkadaşlar yabancı bir forumda pips uygulamasını kurmaya gerek yok diyorlar onu kurmadan kurmayı deneyin programı kuramayan arkadaşlar için..[/sıze][/ı]
Arkadaşım senin telefonun markasını belirtmemişsin.benim NOKİA C6-01 ise onda ndriver çalışıyor fakat ses yok.çok uğraştım ama başaramadım.bildiğn bir yolu varsa yazarsan sevinirim.nadir hocam s^3 te pips i kurmaya gerek yok zaten. beh hiç denemedim bile ama çalışıyor.