NDrive v10.1.15 S60v3 S^1^3 tam sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

ckeles

Üye
türkiye haritası linki çalışmıyor . kurulumu yapamadım selamlar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pc den dns ayarlarınızı 4.2.2.1 yapın tekrar sayfayı açın indirebileceksiniz..

goldenheros

goldenheros

Üye
sizinle konuşmam gerekiyor Nadir !!!!!!

erkanksdmr

Üye
arkadaşlar eğer eski versiyon kuruluysa kaldırın, bende de öyle oluyordu ancak hafıza kartına format atarak düzeltebildim..

telefonu güncelledim hafıza kartına reset attım yıne aynı :S ıns ndrıveın baska versıyonu cıkar umıdım kalmadı bundan

dr_cmj23

dr_cmj23

Üye
pips_s60_1_6_ss.sis dosyasını kurarken güncelleştirme hatası veriyor....?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar aynı hatayı bende alıyordum sadece hafıza kartını formatladım yeniden kurdum şimdi kullanıyorum..

dr_cmj23

dr_cmj23

Üye
arkadaşlar ben yeni N8 aldım zaten sıfır eski versiyonu yok yani ve ayrıca pips dosyası güncel değil hatası var? telefon zaten 16 gb hafıza kartı falan kullanmıyorum ve için 10 larca uygulama var reset atamam yani şu işi bilen biri bizi aydınlatırsa sevinirim...
teşekkürler....

behramckr

Üye
beyler hafıza kartını da telefonu da formatlasanız bu dosyalar ile pıps çalışmıyor. Ben ovi store'dan ndrive'ı indirdim.(32 mb wifi kullanın). harita satın almanızı istediğinde almayın ve programdan çıkın. sitedeki kırık haritayı dosya yöneticisi yardımı ile E Depo hafızasındaki n drive klasörü içinde bulunan maps dizini içine atın. Ndrive'ı yeniden başlattığınızda program çalışıyor. ancak ses sorunu hala devam ediyor. sessiz navigasyon denemek isteyenlere.

--------------- Ekleme ---------------

NDRIVE'ı daha önce kurduğum tüm telefonlarda uydu ile bağlantı kurduğunda ve bağlantı kesildiğinde sesli uyarı sinyali veriyordu.(harita olmasa bile) N8 de bu sinyal duyulmuyor. bence bu sürüm N8 ile uyumlu değil. diğer tüm v3-v5 ler ile uyumlu syimbian^3 ile uyumlu değil herhalde sorunumuz bundan kaynaklanıyor olabilir.

dr_cmj23

dr_cmj23

Üye
zaten sonuçta program çalışıyor ama ses yok. yani oviden indirmeye gerek yok bence aynısını bunlar da yapıyo....ben arabadayken pips dosyası güncelleme hatası vermesine rağmen kurduğum ndriveyi çalıştırdığımda 2 sn de gps bağlanıp yol gösterdi sıkıntı sadece sesdeydi. Bence de bu program symbian 3 ile uyumlu değil.

emeği geçenlere teşekkür...ovi mapsi internete bağlanmadan kullanmanın imkanı yok mu?
konumlama ayarlarından sadece tümleşik ve yardımlı gps' i seçsem de gene bağlanıyo internete gıcık oldum ya!!!
bilgi verebilecek var mı?

krbk7860

krbk7860

Üye
zaten sonuçta program çalışıyor ama ses yok. yani oviden indirmeye gerek yok bence aynısını bunlar da yapıyo....ben arabadayken pips dosyası güncelleme hatası vermesine rağmen kurduğum ndriveyi çalıştırdığımda 2 sn de gps bağlanıp yol gösterdi sıkıntı sadece sesdeydi. Bence de bu program symbian 3 ile uyumlu değil.

emeği geçenlere teşekkür...ovi mapsi internete bağlanmadan kullanmanın imkanı yok mu?
konumlama ayarlarından sadece tümleşik ve yardımlı gps' i seçsem de gene bağlanıyo internete gıcık oldum ya!!!
bilgi verebilecek var mı?
ayarlar-bağlantıdan gerekli ayarları yaparsan internete girmez. forumda bedava navigasyon diye aratırsan nasıl yapılacağı orda ayrıntılı var.:oke:

hakyol2

Üye
Daha önce yazıldıysa özür dilerim. Blutooth kulaklık bağlı iken ses çalışıyor Ayrıca araçta kullanacaklar için bir öneri var fm vericiyi açıp ndrive çalıştırırsanız sesi radyodan takip edersiniz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Daha önce yazıldıysa özür dilerim. Blutooth kulaklık bağlı iken ses çalışıyor Ayrıca araçta kullanacaklar için bir öneri var fm vericiyi açıp ndrive çalıştırırsanız sesi radyodan takip edersiniz
kardeş katkın için sağol böyle kullanan arkadaşlar çözümlerini yazarsa sevinirim benim N8 im yok haliyle fazla yardımcı olamıyorum..

maktama

maktama

Üye
vaaayy, iyiymiş bak bu, bunu bilmiyordum:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar yabancı bir forumda pips uygulamasını kurmaya gerek yok diyorlar onu kurmadan kurmayı deneyin programı kuramayan arkadaşlar için..

elitex

Üye
[ı][sıze=3]arkadaşlar yabancı bir forumda pips uygulamasını kurmaya gerek yok diyorlar onu kurmadan kurmayı deneyin programı kuramayan arkadaşlar için..[/sıze][/ı]
sayın ustam bende nokıa c6-01 var.ona pips'i yükleyemedim zaten.ndriver çalışıyor fakat ses yok.bunun bir yolu var mıdır.sesin çıkmaması pips le ilgili olabilir mi.?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onun bir çözümünü ben de bulamadım, bulan arkadaş varsa yardımcı olsun..

byesho

byesho

Üye
nadir hocam s^3 te pips i kurmaya gerek yok zaten. beh hiç denemedim bile ama çalışıyor.

Rahmi06

Rahmi06

Üye
Sertifika almak için sitesine girin üye olun.

speedyx1

speedyx1

Üye
slm biraz garip gelcek ama ingiltere haritasini rica edebilirimiyim acaba :D turkiye haritasi bir isime yaramiyo

emeginize saglik

elitex

Üye
nadir hocam s^3 te pips i kurmaya gerek yok zaten. beh hiç denemedim bile ama çalışıyor.
Arkadaşım senin telefonun markasını belirtmemişsin.benim NOKİA C6-01 ise onda ndriver çalışıyor fakat ses yok.çok uğraştım ama başaramadım.bildiğn bir yolu varsa yazarsan sevinirim.

Üst Alt