Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tesekkur ederim.
N79 kurdum ama yurt disinda bulunmaktayim Ankara da gosteriyor. Nokia mapsi aciyorum onda sorun yok.
Birde harita saga sola gidlmiyor nicin?
YARDIIIIIMMM Arkadaşlar ben kurdum çalışıyo fakat herşey ingilizce k vois klasörüne meryem denen kadınıda attım değişmiyo sadce ing olanı görüyo telefon ndrive menüsüde ing ne yapmam gerekiyo.....
hakil32
Üye
teşekkürler.
adak09
Üye
ücretli kardeşim bu.her açılışta 0.2 tl gidiyor.5 dk bağlan yine 0.2 tl...hani ücretsizdi bu...daha önceki sürümler böyle değildi....
YARDIIIIIMMM Arkadaşlar ben kurdum çalışıyo fakat herşey ingilizce k vois klasörüne meryem denen kadınıda attım değişmiyo sadce ing olanı görüyo telefon ndrive menüsüde ing ne yapmam gerekiyo.....
ilk bende de ingilizce cıktı attıgım dosyayı görmemıştı bende verılen lınkden ındırip voıce klasörune at dım programı calıştırınca acılşta otamatık turkce oldu bılgıne
asim__83
Üye
hocam bende nokia 5800 vardı ve daha önceden ndrive yüklü onu kaldırıpta mı yüklüyeyim yoksa üstüne yüklesem olur mu silmeden?
pusatt
Üye
teşekkürler çalışıyor süper pro
beslenmeciler
Üye
Arkadaşlar ben Çorumdayım. Çorum gibi küçük şehirler için haritası detaylımı bu yoksa ovimaps gibi sadece ankara ve istanbul içinmi hazırlanmış bu haritalar. Garminmi daha iyi yoksa bu programmı? Bilgi verirseniz sevinirim...
silentwolf
Üye
ses dosyasını nereye taşıyacağız ? ve bu pro hakkında detaylı bilgi verirsen iyi olur ! programa girildiğinde neresinden ne ayarı yapılıyor açıkla
silentwolf
Üye
N73 te çalışmıyor N73 ü olanlar boşuna indirmeyin. program yarıya kadar açılıyor sonra init diye birşeyler yazıyor altta sonra otomatik olarak kendiliğinden çıkıyor programdan
aymina
Üye
e 72 de çalışırmı?
besttoo
Üye
n95 te haritayı görmüyor,22 euro karşılığı türkiye haritası indirilsin mi uyarısı veriyor.lütfen acil yardım edin.teşekkürler.
burakcancelik
Üye
arkadaşlar programı indirdim kurdum çalışıyo... herşey iyi güzelde haritada gezinemiyorum...sağa dönüyo sola dönyo yaklaşıyo uzaklaşıyo ama haritada gezinemiyorum... telefonum e71...
lokumcep
Üye
vivaz kurdum ama harita gözükmüyor harita cıkıyor ama kuramıyorum yada haritayı hangi dosyanın içine atmam gerekiyor acil yardım
emre400642
Üye
bu program için gps mi lazım?
kellkirpi
Üye
N95'e kurdum teşekkürler...
mirzasinan
Üye
pips_s60_1_6_ss.sis dosyasını yuklerken güncelleştirme hatası diyor bunudamı sertifikalamak gerekiyor
birde türkiye haritası ile tükce sesi indiremiyorum telekominikasyon falanda filanda cıkıyor yardımcı olumusunuz lutfen