Arkadaşlar daha önce verilmişti.Fakat süreliydi şimdi kırılmış versiyonu verildi.
Program Linkleri:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kurmak İçin:
For install :
1: İndirdiğiniz rar dosyasının içinden Ndrive klasörü çıkacak onu olduğu gibi hafıza kartına atın..
2: NDrive_10.01.15_unsigned.sis dosyasını imzalayıp hafıza kartına kurun
3: En son pips_s60_1_6_ss.sis dosyasını kurun..
Türkiye Haritası :
indirdiğiniz rar dosyasının içindeki Tur.map dosyasını NDrive klasörünün içindeki maps klasörüne taşıyın..
bu da Türkçe ses dosyası linki:
Arkadaşlar imza meselesini birçok kişi soruyor sitemizde opda diye ararsanız size yardımcı olacaktır..
diğer s60 v4 bölümündeki konuda vermiştim..Nadir hocam çok teşekkürler. Bugüne kadar hiç sertifika almadığım 5800 telimde sırf şu program için sertifika aldım ve sorunsuzca kurdum.
Bende daha önce eski versiyon(9.5.18 gibi birşeydi sanırım) kuruluydu.
Favorilerini kaybetmek istemeyenler favourits ve data klasörlerini saklayıp yeni kurulan Nrive klasörünün içine atsınlar. Yalnız eski versiyonu önce telden kaldırıp ardından hafıza kartıntan Ndrive klasörünü kaldırmayı unutmasınlar. Ben yeni programı yükledikten sonra internete bağlanıp bir takım veriler indirdi. Bunada hazırlıklı olun. Diğer avrupa ülkeleri haritalarınıda ekleyebilirsen müteşekkir olurum Nadir hocam.
bulunduğunuz yerde uyduyu rahat görebilecek açık alana çıkmanız gerek.ilk bağlanma biraz uzun sürebilir..Hocam çok teşekkürler süper bir anlatım sorunsuz kurdum çalışıyorda program fakat bu 'Geçerli bir GPS sinyali bekleniyor' deyip duruyor 2 cubuk dolu gözüküyor fakat saatlerdir bulamadı bulundugum yerde sinyal mi bulamıyor yoksa benmi birşeyleri yanlış yaptım acaba yardımcı olabilirmisiniz ? Telefonum E72
peki her telefonda çalışan (imei numarasına göre imzalanma gerektirmeyen) yazılımlar nasıl üretiliyorDosyalar her telefonun farklı imei numarasına göre ayrı imzalanırlar. Falanca kişinin telefonuna göre imzalanmış dosya filanca kişide çalışmaz. Onun için imzalanmamış hali yollanıyor ki herkes kendi telefonuna göre imzalayabilsin.
Nasıl imzalanıyor bunun için inceleyebileceğiniz bir çok bölüm ve forum var.