NDrive v10.1.15 S60v3 S^1^3 Kırılmış Versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
önceki sürümünü daha önce kurduysan öyle yapıyor, hafıza kartını biçimlendirip öyle kurabilidim..

wildtiger223

wildtiger223

Üye
öncekı sürüm falan yoktuki bende. Sadece bu verdiklerinı kurdum ilk defa ndrive i simdi yükledim

zeyunal

zeyunal

Üye
Teleatlas ın ndrive10 için 2010.12 haritası yayınlanmış. 95 mb civari. deneyenler varsa sorunları hakkında paylaşırlarsa memnun oluruz. kolay gelsin.

metyuu

metyuu

Üye
zeyunal kardeşim navteq frimasının 2010.12 olanı galiba dediğin harita. ben indirdim ve biraz baktım. bazı sokakları bulamadım. sanırım sokak yönünden zayıf

wildtiger223

wildtiger223

Üye
kaldırıp tekrar yukledım telı kapatıp actım gırmeye calısıorum yuklenıo gıbı oluo sonra kendılıgınden cıkıo hala aynı yanı bısı farketmedı nadır abı n79 uyarlı dııl galıba

metyuu

metyuu

Üye
benim N79 da sorunsuz çalışıyor. büyük ihtimal ya yanlış yapıyorsun yada çakışan bir progaram kurulu telefonda, hatta üç harita yükledim üçüde sorunsuz çalışmakta

jakalon

jakalon

Üye
Arkadaşlar daha önce verilmişti.Fakat süreliydi şimdi kırılmış versiyonu verildi.

Program Linkleri:

Kurmak İçin:
For install :
1: İndirdiğiniz rar dosyasının içinden Ndrive klasörü çıkacak onu olduğu gibi hafıza kartına atın..
2: NDrive_10.01.15_unsigned.sis dosyasını imzalayıp hafıza kartına kurun
3: En son pips_s60_1_6_ss.sis dosyasını kurun..

Türkiye Haritası :

indirdiğiniz rar dosyasının içindeki Tur.map dosyasını NDrive klasörünün içindeki maps klasörüne taşıyın..

bu da Türkçe ses dosyası linki:

Arkadaşlar imza meselesini birçok kişi soruyor sitemizde opda diye ararsanız size yardımcı olacaktır..

Nadir hocam çok teşekkürler. Bugüne kadar hiç sertifika almadığım 5800 telimde sırf şu program için sertifika aldım ve sorunsuzca kurdum.
Bende daha önce eski versiyon(9.5.18 gibi birşeydi sanırım) kuruluydu.
Favorilerini kaybetmek istemeyenler favourits ve data klasörlerini saklayıp yeni kurulan Nrive klasörünün içine atsınlar. Yalnız eski versiyonu önce telden kaldırıp ardından hafıza kartıntan Ndrive klasörünü kaldırmayı unutmasınlar. Ben yeni programı yükledikten sonra internete bağlanıp bir takım veriler indirdi. Bunada hazırlıklı olun. Diğer avrupa ülkeleri haritalarınıda ekleyebilirsen müteşekkir olurum Nadir hocam.

adoket

Üye
Hocam çok teşekkürler süper bir anlatım sorunsuz kurdum çalışıyorda program fakat bu 'Geçerli bir GPS sinyali bekleniyor' deyip duruyor 2 cubuk dolu gözüküyor fakat saatlerdir bulamadı bulundugum yerde sinyal mi bulamıyor yoksa benmi birşeyleri yanlış yaptım acaba yardımcı olabilirmisiniz ? Telefonum E72

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir hocam çok teşekkürler. Bugüne kadar hiç sertifika almadığım 5800 telimde sırf şu program için sertifika aldım ve sorunsuzca kurdum.
Bende daha önce eski versiyon(9.5.18 gibi birşeydi sanırım) kuruluydu.
Favorilerini kaybetmek istemeyenler favourits ve data klasörlerini saklayıp yeni kurulan Nrive klasörünün içine atsınlar. Yalnız eski versiyonu önce telden kaldırıp ardından hafıza kartıntan Ndrive klasörünü kaldırmayı unutmasınlar. Ben yeni programı yükledikten sonra internete bağlanıp bir takım veriler indirdi. Bunada hazırlıklı olun. Diğer avrupa ülkeleri haritalarınıda ekleyebilirsen müteşekkir olurum Nadir hocam.
diğer s60 v4 bölümündeki konuda vermiştim..
Hocam çok teşekkürler süper bir anlatım sorunsuz kurdum çalışıyorda program fakat bu 'Geçerli bir GPS sinyali bekleniyor' deyip duruyor 2 cubuk dolu gözüküyor fakat saatlerdir bulamadı bulundugum yerde sinyal mi bulamıyor yoksa benmi birşeyleri yanlış yaptım acaba yardımcı olabilirmisiniz ? Telefonum E72
bulunduğunuz yerde uyduyu rahat görebilecek açık alana çıkmanız gerek.ilk bağlanma biraz uzun sürebilir..

adoket

Üye
Evet hocam balkona çıkınca buldu sinyali sonradan aklıma geldi balkona çıkmak çok teşekkür ederim elinize emeginize saglık süper oldu bu program...

tween34

Üye
ovi den telefonuma ndrive ı kurdum.. buradaki Türkiye haritasını maps bölümüne kopyaladım ama sadece kameralar diyor ve ''geçerli gps sinyali bekleniyor'' yazısı hep var.. Ayarlardan da birşey bulamadım acaba yanlış bişy mi var?

jeki01

jeki01

Üye
tesekkur ederim.
N79 kurdum ama yurt disinda bulunmaktayim Ankara da gosteriyor. Nokia mapsi aciyorum onda sorun yok.
Birde harita saga sola gidlmiyor nicin?

exe1454

exe1454

Üye
teşekkürler

redbooze

Üye
bir işe yaramıyor, boşuna uğraşmayın gps sinyali bulamıyor, haritada bi yere bile gitmenize izin vermiyor.

cankonyali

Üye
kardeş türkiye haritası linki ölmüş bide hafıza kartı yoksa telefonda olmazmı acaba..

ibrahim.2746

Üye
türkiy harita likleri çalışmiyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
linkler sağlam pc den dns yi 4.2.2.1 yapın açılır..

randomen01

randomen01

Üye
Ndrive açılınca güncelleme yapmak istiyor... 32 mb civarında bişiler indrcem emnmsn diyor dalga geçer gibi :D güncelleme yapmadanda açılmıyor, telden güncelleme yapamam, ne yapmam gerek??

agora61

Üye
Dosyalar her telefonun farklı imei numarasına göre ayrı imzalanırlar. Falanca kişinin telefonuna göre imzalanmış dosya filanca kişide çalışmaz. Onun için imzalanmamış hali yollanıyor ki herkes kendi telefonuna göre imzalayabilsin.

Nasıl imzalanıyor bunun için inceleyebileceğiniz bir çok bölüm ve forum var.
peki her telefonda çalışan (imei numarasına göre imzalanma gerektirmeyen) yazılımlar nasıl üretiliyor

ethem1010

ethem1010

Üye
Paylaşım ve açıklamalar için teşk!..

Üst Alt