NDrive v10.1.15 S60v3 S^1^3 Kırılmış Versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

OLymPoS

çalıştı süper

bulent67

bulent67

Üye
7 gun kullanim suresi diyor neresi kirilmis

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
verilen haritayı dediğim yere atarsan kaç günlük olduğunu görürsün..

askiseven

Üye
ellerine sağlık kardes de
bu imza isini birtürlü beceremedim diğer arkadaslar gibi
acaba bunun ilacı cıkmazmı
simdiden tesekkür

jakalon

jakalon

Üye
Çok acil cevap lütfen!
Bende önceki versiyonu vardı şimdi bu v10 versiyonu yükleyeceğim ancak bir sürü kaydettiğim yer vardı. Onları kaybetmemek için hangi klasörü saklamalıyım? Telefondaki Ndrive klasörüne baktım ancak orada göremedim, lütfen yardım edin...

semuteyo

Üye
Bilgiler için teşekkür ederim. Emek büyük. Yanlız Türkiye Haritası ve Türkçe ses dosyasını paylaşmış olduğunuz sitesi malesefki yasakçı ülkemizin manisa mahkemesi tarafından erişimi engellenmiş durumdadır.

Sizden ricam, bu uygulamaları farklı bir paylaşım sitesine yüklemenizdir.

Teşekkürler.

flybyblue

flybyblue

Üye
teşekkürler sonunda açtım

jakalon

jakalon

Üye
Çok acil cevap lütfen!
Bende önceki versiyonu vardı şimdi bu v10 versiyonu yükleyeceğim ancak bir sürü kaydettiğim yer vardı. Onları kaybetmemek için hangi klasörü saklamalıyım? Telefondaki Ndrive klasörüne baktım ancak orada göremedim, lütfen yardım edin...

Yokmu cevap verebilecek biri?
:sopa:

ycl_59

Üye
melahat.tr ses dosyasını hangi klasöre atıcaz bilen var mı arkadaşlar?

voices klasörüneatman yeterli olur arkadaşım

--------------- Ekleme ---------------

Yokmu cevap verebilecek biri?
:sopa:

favourites klasörünü saklaman yeterli olur sanırım ama version farklılığı verebilir denemedim sadecebir öneri denemeni tavsiye ederim klasör o fakat version farkından dolayı çalışırmı çalışmaz mı bilmiyorum

bunuda yükledim arkadaşlar ama sanırım garmin daha iyi bana göre

msafe

Üye
arkadaslar ses dosyası ve harita nın güncel dosya linkleri çalışmıyor yasaklanmış yeniden yüklemeniz mümkün mü ?

reberemo

Üye
4 share de sorun var linkler ölü sanırım.. kırılmış

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
4shared linleri kırık bir el atsana

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
linkler kırık değil 4shared yasaklı olduğu için girilmiyor, pc den dns yi 4.2.2.1 yapın açılacaktır..

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
yok zaten öle 4shared e giriyorum dosya hatası veriyo

MhsN35

Üye
yıllar öncemi açılmış bu konu anlamıorumki konulara cwp yazıorum ne kimse bakıyo ne de ilgilenio linkler ölü ne dandik site böle bi de dünya kdr reklam werilmiş moderatörlerin ya da adminlerin suçu

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
yıllar öncemi açılmış bu konu anlamıorumki konulara cwp yazıorum ne kimse bakıyo ne de ilgilenio linkler ölü ne dandik site böle bi de dünya kdr reklam werilmiş moderatörlerin ya da adminlerin suçu

şimdi denedim linler çalışıyo

nadir abi bu linki konunun altına ekleyebilirsin
yada arkadaşlar imza hatası alanlar varsa buraya bir baksın
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-destek/s60v5-sertifika-alma-ozel-ve-resimli-anlatim-430719.html

MhsN35

Üye
bn burdan indiremiorum o zmn dns ayarlarındanda anlamadım indiren başka bi linke upload edemiomu?

wildtiger223

wildtiger223

Üye
eline sağlık nadir abi sabah baslattım dosyaları indirmeye cepten 2 saatte tamamladı anca

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bn burdan indiremiorum o zmn dns ayarlarındanda anlamadım indiren başka bi linke upload edemiomu?
kardeş programların en küçüğü 40-50 mb, bir dns yi değiştirmek çok zor olmasa gerek..

wildtiger223

wildtiger223

Üye
nadir abı tur.map dosyasını dedin gibi maps dosyasının icıne attım ndrive klosörünü aynen hafıza kartına attım 2. Ve 3. ü maddelerde belirttiğin sis dosyalarını sırası ile kurdum. Acmaya çalısiom acılır gibi oluo loading falan dio sonra kendiliğinden kapanıo bi kac defa denedim aynı . Yapmam gereken harici bisi varmı ? N79 tel

Üst Alt