okancicek
Üye
Selamlar, beyler 5800 ımı v60 a yükselttim ardından hard format attım. ndrive yüklemek isteyip pips s1.6 yüklemek isteyince güncelleme hatası diyor.Acl yardıma ihtiyacım var.
Hayır olmuyor sade ndrive yi yükleyince de güncelleştirme hatası diyorpips yüklemessen çalışmıyormu ben daha önce yüklerken pips 1.7 sürümü var diye pips 1.6 kurmadım açlışmıştı
güncel haritası yok v10 sürümünü imzalayıp kuracaksın fakat bizim derdimiz o değil. 5800 V60 güncellemesinden sonra Ndrive V.14 sürümünü güncelleştirme hatası nedeniyle kuramamak bunun çözümünü arıyoruz çaresi yokmu bulan eden yokmu hiç arkadaşlar5800 a yüklenebilir mi----------Eklendi @ 23:25:20 ---------- Yazıldı @ 23:18:59 ----------benim telefonumdada 5800 şuan ndrive v9.3.14 yüklü sorunsuz çalışyor. fakat güncel harita bulamadım.. şu a 2009.09 harita var, yeni harita var mı
Arkadaşlar yine soruna bizim forumda çözüm buldum. Ana başlıklara bakıp sertifika sorununa ait çözümü bulacaksınız. Ben şimdi 5800 da sertifika almadan Ndrive V 10 u kurdum ve kullanıyorum. Bulamayan olursa özelden mesaj atsın yardımcı olayım. En iyi bizim forum kolay gelsinslm nadir kardes bildigin gibi opda dan simdilik sertifika alinmiyor ben bir aydir bekliyorum hala verilmediben de Ndrive yi cepden wlan la baglandim ovi den indirdim su anda kurulu buradaki vermis oldugunuz türkiye haritasini ekledim ve calistiramiyorum acaba indirdim oviden Ndrive yi burdaki haritalrla calistirmanin bir yolu var mi biliyormusun her hengi bir tavsinyen var mi tesekürler
ellerine sağlık hocam.güzel görünüyor.inş çalıstırabilirim biraz zorlu olacak gibi görünüyor sanki.bu imzalama işi telefon hacklanmıs isede gereklimi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?