[NC1][15/6] >[ HASSAN ROM ] [ V7.0 ] [ 4.4.2 KITKAT ]< [Fast-stable][Mods][Aroma][S5-Theme-Apps]

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
olum suan benim garanti var adam garantim sonsuza kadar gider diyo

Anil-D

Anil-D

Üye
bu seffaf video playeri nasil yapiyoruz

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
hassan deodexed dimi abi ozaman? wanamda odexdd

Anil-D

Anil-D

Üye
böyle ekran göruntusu alan pro varmi

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
böyle ekran göruntusu alan pro varmi

ekran goruntusunu zaten tuslar ile alirsin. ekranin vidyo kaydini cekmek isitiyorsun anladigim kadariyla. screencast video recorder pro kullan. ama root gerektiriyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tüm romları için demedim zaten ama deodexed romları var yine çıkacak

askımm

Üye
flaşlamayı nasıl yapıoz cihazda rom yüklü suann .s4

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Duvar kağıdını değiştirmiştim. Şimdi, romla gelen varsayılan duvar kağıdını seçmek istiyorum, bulamıyorum, nerede bu? :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
Duvar kağıdını değiştirmiştim. Şimdi, romla gelen varsayılan duvar kağıdını seçmek istiyorum, bulamıyorum, nerede bu? :)

hocam bende de aynısı oldu malesef yok. Bu arada hassan romda Rom Control programinda xposedi yada wanami güncellemiyor rom controlu silmeniz gerekiyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
O resim bir yerlerde ama nerede :) Ben onu romu ilk yüklediğimde halletmiştim. Gerek görmediğim için Rom Control'ü silmiştim. Yine güncelleyememiştim. Root Explorer uygulamasından root dizininden system/app klasöründen sildim sonra wanamı filan yeniden yükledim. Bir sorun yok şimdilik.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
O resim bir yerlerde ama nerede :) Ben onu romu ilk yüklediğimde halletmiştim. Gerek görmediğim için Rom Control'ü silmiştim. Yine güncelleyememiştim. Root Explorer uygulamasından root dizininden system/app klasöründen sildim sonra wanamı filan yeniden yükledim. Bir sorun yok şimdilik.

resimi bulmak zor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKonu Güncellendi. HaSSan Rom v4 çıktı gözle görülür değişiklikler var :thumbup:

asilbaba

Üye
Abiler. Hassan rom ile watsapptan resim vs gönderebiliyor musunuz? Sürekli hata verdi bana