Nextman
Emekli Yönetici
3 saat 20 dakika eklerim onudaekran süren ne kadar abi ?
3 saat 20 dakika eklerim onudaekran süren ne kadar abi ?
%80 haliyken kaç saat idi3 saat 20 dakika eklerim onuda
Yazdım ya işte%80 haliyken kaç saat idi

Bak xda üyelerinden biri brick oldu yazmış denemek sana kalmış kardeşimabi şu factory firmware bir an önce çıksada bi derin temizlik yapsak cihaza. 4.3de de rus servis yazılımı vardı sen yükleme demiştin vazgeçtim bende bu factory firmware yüklemenin cihaza olumsuz bir etkisi olurmu ? birde 4.3 factory firmware ile 4.3e komple (bootloader da dahil olmak üzere) geçiş yapabilirmiyiz ?
Bak xda üyelerinden biri brick oldu yazmış denemek sana kalmış kardeşim
Evet 4.3'e down etmek için benden söylemesi4.3 factory içinmi yazmışlar ?
Evet 4.3'e down etmek için benden söylemesi
Arkadaşlar hemen uygulama yükelemeyin salt bir şekilde test edin şu ana kadar custom kullandığım için stock da aynı tabanı kullanıyor çok fark olmasa gerekabi bu 4.4.2 cok sarj yemeye basladi sabitti ya

wipe datami yapim şimdiArkadaşlar hemen uygulama yükelemeyin salt bir şekilde test edin şu ana kadar custom kullandığım için stock da aynı tabanı kullanıyor çok fark olmasa gerek![]()
Evet@Nextman abi sen hassan roma wipe yaparak mı geçmiştin ?
Sıfırla telefonu evet acil servis mi burası bu ne acele
abi bu arada telefon rusya olsa bile sistem kabul ediyor arkadasin 4.2.2 rusyamistiEvet
Sıfırla telefonu evet acil servis mi burası bu ne acele
servise vermis almislar
himm ok kackere rom yukledin 1 hafta dusun bitanesidebazı servisler üzerinde custom rom yüklü olsa bile alıyor.@Nextman abi bu odexed bide deodexed rom tipi varya bu ikisinden hangisi daha stabil daha iyi oluyor ?
deodexed romlar bana göre daha stabil

himm ok kackere rom yukledin 1 hafta dusun bitaneside