[NC1][15/6] >[ HASSAN ROM ] [ V7.0 ] [ 4.4.2 KITKAT ]< [Fast-stable][Mods][Aroma][S5-Theme-Apps]

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
abi şu factory firmware bir an önce çıksada bi derin temizlik yapsak cihaza. 4.3de de rus servis yazılımı vardı sen yükleme demiştin vazgeçtim bende bu factory firmware yüklemenin cihaza olumsuz bir etkisi olurmu ? birde 4.3 factory firmware ile 4.3e komple (bootloader da dahil olmak üzere) geçiş yapabilirmiyiz ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
abi şu factory firmware bir an önce çıksada bi derin temizlik yapsak cihaza. 4.3de de rus servis yazılımı vardı sen yükleme demiştin vazgeçtim bende bu factory firmware yüklemenin cihaza olumsuz bir etkisi olurmu ? birde 4.3 factory firmware ile 4.3e komple (bootloader da dahil olmak üzere) geçiş yapabilirmiyiz ?
Bak xda üyelerinden biri brick oldu yazmış denemek sana kalmış kardeşim

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
Evet 4.3'e down etmek için benden söylemesi

ozaman bulaşmamak en iyisi. hasan rom belki güncelleme çıkarır ozaman yüklerim bendeki sorunu yaşayanda hiç olmamış ama tüm sayfalara baktım. hayır anakartta sorun oldu dicem de diğer romlarda neden yapmıyor ? neyse saol abi vaktini aldım seninde kolay gelsin

Anil-D

Anil-D

Üye
abi bu 4.4.2 cok sarj yemeye basladi sabitti ya

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
abi bu 4.4.2 cok sarj yemeye basladi sabitti ya
Arkadaşlar hemen uygulama yükelemeyin salt bir şekilde test edin şu ana kadar custom kullandığım için stock da aynı tabanı kullanıyor çok fark olmasa gerek :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Arkadaşlar hemen uygulama yükelemeyin salt bir şekilde test edin şu ana kadar custom kullandığım için stock da aynı tabanı kullanıyor çok fark olmasa gerek :hmmm
wipe datami yapim şimdi

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
@Nextman abi sen hassan roma wipe yaparak mı geçmiştin ?

Anil-D

Anil-D

Üye
crvap

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Anil-D

Anil-D

Üye
Yönetici tarafından düzenlendi:
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
servise vermis almislar

bazı servisler üzerinde custom rom yüklü olsa bile alıyor.@Nextman abi bu odexed bide deodexed rom tipi varya bu ikisinden hangisi daha stabil daha iyi oluyor ?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Anil-D

Anil-D

Üye
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
deodexed romlar bana göre daha stabil