aa-tolga
Üye
sizde sağolun.
sağol Tolgacığım yalnız programı ben http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html burda ilk sayfada vereli baya oldu..
ben 3500c telefon kullannıyom güncelleme sırasında kablo cıktı telefon yazılımsız kaldı. ne yapabilirim...
kardeş teşekkürler ellerine sağlık cok güzel bir program allah kolaylıklar ve hayırlı işler versin
Çok güzel ve faydalı bir paylaşım
Teşekkür ederim, Teşekkür Butona basmayıda unutmadım![]()
merhabalar, amerikadan aldigim siyah nokia e71(RM-346) telefonumda 500.21.009 kodlu son firmware yuklu. navifirm ile bu koda ait turkce destekli firmware dosyasini buldum(turkey black steel 0577727)
simdi bu dosyayi kullanip phoenix ile telefonu yeniden guncellesem(ya da flashlasam, bu isleme ne diyorsunuz bilemiyorum) telefonumda mevcut olmayan turkce dil destegine kavusur muyum? ya da telefonu bozar miyim?
eline koluna saglık
meraba ben c6 ıcın turkce paket yuklemeye calısıyorum lakin burdakı bazı terımlerı anlıyamıyorum bb5 dedıgımız olay nedır yada navıfırım nedır download ettım dıger lınkdekı C6 RM-612 10.0.021 v1 EURO dosyasını lakın bunu phoneix le nasıl aktarıcam yada ızledıgım yol dogrumudur ?
tsk ler