kardeş bu proğram çalışmıyor
yararlı konu tşkkürler
Arkadaşlar navifirm bende çalışmıyor daha doğrusu kurulum aşamasında iki kez tıklayınca hata veriyor..
sorunsuz çalışıyor.
arkadaşlar bana acil yardım edermisiniz Dun italyadan x6 16gb aldım içinde euro 1 dil modu var içerisinde türkçe yok eklememde yardımcı olun lütfen kutu üzerinde nokia x6-00 16gb ve wınd black black yazıyor...
teşekkürle r
tşk ederim emeğine sağlık
az once yurt dısından getırdıgım n97 yı turkce yaptım ve son versıyonu yukledım verdıgınız bılgıler ıle tesekkur ederım.
selam arkadasla ben bısey soracagım bende e 63 rm 437 var mavı olanından suan 200.21.12 surumu yuklu fakat netten baktım bunun 500 e kadar surumu cıkmıs ama Türkiye ye uygun olanı yok 200 den sonra yuklesek bunu Türkçe yapma sansımız var mı yardımlarınızı beklıyorum.. saygılar
selamlar arkadaşım paylaşımın için çok teşekkürler şuan yurt dışında yaşıyorum e66 telefonuma versiyon güncelleme yaptım fakat türkçe dili kaybettim aslında benim için dil önemli de değil ama backup dosyamı geri yükleyemiyorum phoenix ve navifirm proglamlarını indirdim fakat internetim yavaş olduğu için sürekli kesilmeler yaşadım şu naviden indirdiğim dosyaları phoenixte nasıl telefona yükledimi biraz ayrıntılı ve mümkünse resimli anlata bilirmisiniz zahmet olacak ama rehberlerime ve takvim girdilerime ulaşmam şart cevabınızı bekliyorum saygılarımla...