NAVIFIRM FIRMWARE ile Nokia BB5 yazılımlarını indirin

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM- olarak yolu gösterdim ,indirme işlemini tamamladı.
phoneix programını actım,file,manege connection,usb diye devam eden yolları yapıp programın usb yolunu tanıtıp test ettim baglantı tamam uyarısını aldım.yine file,scan product,flashing,frimware updata,ekranı geldi fakat hic birşey yok product code nin sagındaki kutcugu tıklayınca changing product code penceresinde şu hatyı veriyor
neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product,or the product cannot be identified
bunu halledemedim cösen arkadaşlardan acil yardım bilgi bekliyorum nokıa e65

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-208 yazacak bu klasörün içinde olacak dosyalar
ve kutucuga basınca otomatik sec işaretli ise işareti kaldırın.ardından türkçe dil kodunu seçip refurbish ile yükleyin...

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
ama ne yazık ki navifirmde 5730 XM RM-465'in '0575043 Turkey QW Black-Red' kodu yok:ağlarım: zaten bende de şans olsa... :off:

boyadere55

Üye
kardeş ben n95 e en son yazılımı yükledim fakat ingilizce yukarıdaki söylediklerinizi harfiyen yerine getirdim ama yükleyemedim
dosya kayıt yerleri doğru fakat en son download from fire ye basınca bi hata veriyo bana yardım edebilirmisiniz lütfen birde türkçe dil kodlarında 4-5 tane kod var hangisini tercih edicez ve en sağdaki kutucukta 5 tane rm-159 seçeneği çıkıyo hangisini tercih edicez lütfen bana yardım edin şimdiden teşekkür ediyorum...

--------------- Ekleme ---------------

kardeş ben n95 e en son yazılımı yükledim fakat ingilizce yukarıdaki söylediklerinizi harfiyen yerine getirdim ama yükleyemedim
dosya kayıt yerleri doğru fakat en son download from fire ye basınca bi hata veriyo bana yardım edebilirmisiniz lütfen birde türkçe dil kodlarında 4-5 tane kod var hangisini tercih edicez ve en sağdaki kutucukta 5 tane rm-159 seçeneği çıkıyo hangisini tercih edicez lütfen bana yardım edin şimdiden teşekkür ediyorum.....

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
dosya kayıt yerleri doğru fakat en son download from fire ye basınca bi hata veriyo bana yardım edebilirmisiniz lütfen birde türkçe dil kodlarında 4-5 tane kod var hangisini tercih edicez ve en sağdaki kutucukta 5 tane rm-159 seçeneği çıkıyo hangisini tercih edicez lütfen bana yardım edin şimdiden teşekkür ediyorum...

N95 rm 159 daki dil kodlarında renk seceneği yok istediğiniz birini secip yükleyin.
eger telefonun bataryasının altında aynı kod varsa onu secin.

mumcuoglu

Üye
ARKADAŞIM ÖNCELİKLE PAYLAŞIMIN İÇİN TŞK. BEN PROGRAMI KURDUM GÜNCELLEŞTİRMELERİDE BULDUM YANLIZ BENİM SORUNUM C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM- BURAYA KADAR GELEMEMEK CİÇİNE GİRİYORUM ORDAN P.FAİLERİ ORDAN NOKİA BENDE BİRTÜRLÜ PHOENİX DENEN DOSYA YOK COMANT COMADA GİRDİM ORDA DA YOK BAŞKA NEREDE OLABİLİR ACİL YARDIM
TŞK.

Bende pcsuit kurulu telefon n97 bilgisayardanda dosya isimlerini aratıyorum öyle bir dosya yok diyor neden acaba pc suitin içinde de yok

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞIM ÖNCELİKLE PAYLAŞIMIN İÇİN TŞK. BEN PROGRAMI KURDUM GÜNCELLEŞTİRMELERİDE BULDUM YANLIZ BENİM SORUNUM C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM- BURAYA KADAR GELEMEMEK CİÇİNE GİRİYORUM ORDAN P.FAİLERİ ORDAN NOKİA BENDE BİRTÜRLÜ PHOENİX DENEN DOSYA YOK COMANT COMADA GİRDİM ORDA DA YOK BAŞKA NEREDE OLABİLİR ACİL YARDIM
TŞK.

Bende pcsuit kurulu telefon n97 bilgisayardanda dosya isimlerini aratıyorum öyle bir dosya yok diyor neden acaba pc suitin içinde de yok

phoenix programını kurdunuz mu?

mumcuoglu

Üye
Yoo programı nereden bulabilirim

greenthumbstory

Üye
bende nokia E72 var yurtdışından geldi türkçe dil seçeneği yoktu buradan navifirm ile arattığımda n72 ye ait 3'er adet türkçe bölümü ulunmakta benim tel grey ama 3 tane var hangisini indiricem emin olamadım yardım ederseniz sevinirim.

ayfafur4

Üye
navıfırm ile RM-530 indiriken tüm dosyaları işaterleyip download from FiRe değiğimiz zaman şöyle bir hata veriyor nedendir acaba
An error occurred when attempting to download firmware data
webclient isteği sırasında özel durum oluştu
select abort to cancel the download job, Retry to attempt to download
the current file again, or Ignore to continue to the next file.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bende nokia E72 var yurtdışından geldi türkçe dil seçeneği yoktu buradan navifirm ile arattığımda n72 ye ait 3'er adet türkçe bölümü ulunmakta benim tel grey ama 3 tane var hangisini indiricem emin olamadım yardım ederseniz sevinirim.

telefonunuzun RM kodunu ve arkasındaki dil kodunu yazarmısınız?

navıfırm ile RM-530 indiriken tüm dosyaları işaterleyip download from FiRe değiğimiz zaman şöyle bir hata veriyor nedendir acaba
An error occurred when attempting to download firmware data
webclient isteği sırasında özel durum oluştu
select abort to cancel the download job, Retry to attempt to download
the current file again, or Ignore to continue to the next file.

oladıysa buradan yükleyin
http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html

ahmet tarik

Üye
sağolasın

omr_cvs

Üye
saol kardeşim paylaşımın için fakat ben pc den pek anlamıyorum ve benm pc de C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-XXX böyle bir klasör yok ne yapmam lazım

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim paylaşımın için fakat ben pc den pek anlamıyorum ve benm pc de C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-XXX böyle bir klasör yok ne yapmam lazım

phoenix programını yükleyince otomatik olusturur...

savaş ay

Üye
Saol Kardeş Tşk Ederim Emek Harcayıp Paylaştıqın için...:d:

purtul61

Üye
teşekkürler

mandinga662

Üye
arkadaşım emeğine sağlık inşallah işe yarar.