tesekkur
'' Eyvallah birader sağolasın kardeş sağol! proğramları indirip kurdum her şey çok güzel sorunsuz çalıştı ve söylenen yönergeleri takip ederek yaptım fakat proğramları yani navifirmden dosyaları indirdikten sonra ne yapacağım bunuda anlatırsanız sevnirim buraya kadar geldim ve kaldım... ''
merhaba ben fransadan veysel once verdiginiz bilgi ler icin tesekkur ederim sizin tarif ettiginiz gibi tr dil paketini pc ye yukledim buraya kadar tamam anlamadigim bunu n97 telefonuma nasil yukleyecegim tesekkur ederim
saolasın dostum
Konu icn tsk arkadas.ama ben rapiden indremiyorum uye olmadigm icn. Netfront sisx yap in ne olur
aa-tolga bey size bir sorum olacak sizce normal .exe dosyasımı saglıklı olur yoksa navifirm den indirdigimiz dosyayı yüklemek mi daha saglıklı.
navifirm yeni kullanacam daha önce exe. uzantılısını indirim direk bilg kurup ordan güncelleme yapıyordum.
örnegin bu gün 5800 v50 exe sini indirp kurdum ama bazen sistem hatası diye uyarı alıyorum.şimdi navifirm denden indirecem ama işte hangisine güvenecem bilmiyorum.
--------------- Ekleme ---------------
bi sorum daha olacak exe uzantılıyı bilg yükledikten sonra klasörde bir sürü dosya mevcut ama navifirm de sadece 7 tane dosya var bunlar yeterli oluyor mu phonex için diger uzantıların bir işlevi yokmu .exe ile yüklenenlerin. bu konuda biraz açıklık getirirseniz sevinirm. teşekkürler

refurbish tıkladıktan sonra bunu gösteriyor "An optional file is missing. The file is: RM484_003_000_M011_PR3_8G.fpsx would you like to continue the flashing?" tamam diyorum ve sonra "failed to send wait request
ERROR:Failed to set phone to set phone to flashmode" tekrar dene diye birsey cıkıyor normal modda ne bunlar anlamadım nasıl yaparım arkadaslar yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
Eyvallah Kardaş
indirdim dll eksik diyor kardeş bozuk
teşewkkürler