n95 8gb telefon buldum ama Türkiyede çalışmıyor neden

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serf_acun

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb telefon buldum ama Türkiyede çalışmıyor neden
arkadaşlar n95 8gb temiz bi telefon buldum çalıntı değil. kayıtlı olmasına rağmen sim kartı bi türlü kabul etmiyor.bir arkadaşım cihazın yurtdışındaki vodofon hat dışındaki hiç bir sim kartı kabul etmeyeceğini söyledi.telsimi (vodofon aldı diye!!)denedim ama yine açılmadı.sizce simkartı kabul etmemesinin sebebi nedir ve bu sorunu çözebilirmiyim sizce??eğer bu sorunu halledebilirsem n73 müzik editon ile birebir değiştirecem.ne olur bi çare bulalım bu işe:agla

schumici

schumici

Üye
dostum bence telefonun kilitlenmiş bi telefonocuya gösterde kilidini açsınlar

xkadir61

xkadir61

Üye
halledersinde n73 me 'ile birebir takas işi olmaz. enazından 2 adet n73 me alman lazım.

serf_acun

Üye
    Konu Sahibi
halledersinde n73 me 'ile birebir takas işi olmaz. enazından 2 adet n73 me alman lazım.[/quote
n73 ile takası kabul ettiler .peki nasıl halledebilirim sizce bu sim olayını .açıklıyabilirmisiniz

scoop

scoop

Üye
telefoncular bunu bi yazılımla kırıyolar,madem takasa gircen,götür bi telefoncuya kırdır kardeş..büyük ihtmalle olur...

hasanhasan123

Üye
kardes yazık gunah n73 ile degistirilirmi sen smdi onu yapamıosun die deli olmussundur ama bana ulas bi seklde ben alayım o telefonu senden ;)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Kardesım madem vodafone kullanıodu dah aonceden simdide bir vodafone shop a gotur ve sım kılıdını kırsınlar ve daha sonra bir hard format at telefon sıfırdan farksız olur eğer o telefonu n73 me ile takas yapacaksan benımkını sana verıyım çok temız bir cıhaz sende onu bana ver kib bence bir dusun madem baskasıyla takas yapıcan benımle yap hemde en son update yuklu n73 me de sorunsuz

safakk

safakk

Üye
arkadaşlar n95 8gb temiz bi telefon buldum çalıntı değil. kayıtlı olmasına rağmen sim kartı bi türlü kabul etmiyor.bir arkadaşım cihazın yurtdışındaki vodofon hat dışındaki hiç bir sim kartı kabul etmeyeceğini söyledi.telsimi (vodofon aldı diye!!)denedim ama yine açılmadı.sizce simkartı kabul etmemesinin sebebi nedir ve bu sorunu çözebilirmiyim sizce??eğer bu sorunu halledebilirsem n73 müzik editon ile birebir değiştirecem.ne olur bi çare bulalım bu işe:agla
hocam yurtdışından getirdiğin teli hangi hat firmasına kayıt ettirdiysen bildiğim kadarıyla onla çalışıyor ama yanlış biliyorda olabilirim affola...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt