N95 8GB Bluetooth ile internete girme (%100 Çalışıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

crazy500

Üye
aradaslar nokia symbian telefonlarin hepsinde ben baglanabiliyorum.yalniz esinti arkadasin anlattigi sekilde degil.kendi yontemim.ama eger esinti arkadasimizin yontemini denmek isteyenler devam edebilirler.basari orani sadece %0 olacaktir.

Nasıl yaptığını anlatırsan sevinirim.

ozentisiz

Üye
paket veri hatası için ipmart-forum verilen ayarları yaptım sorun ortadan kalktı

bt olan bağlantı ayarlarınızda aşagıdaki resimdeki gibi değişiklik yapınca paket veri hatası vermiyor.

bu yöntem aşagıdan alıntıdır.

ayarlar ilk başta sanki gprs üzerinden veri alır diye insanı şüpheye düşürüyor ama denedim adsl ip adresimi kullanıyor.

pihatonttu penceresi

ersincez

Üye

hisi burda var

memolim83

memolim83

Üye
evet hisi ile bayadır bağlanıyorum işe yarıyor ben başka bi forumdan ayarladım yalnız sadece telin kendi browserinden bağlanın uygulamalarda işe yaramadı. 100 de yüz çalışıyo deneyin

ersincez

Üye
arkadaşlaaaar benim n73 te paket veri hatası veriyodu çözdüm.konuyu açan arkadastada aynı sorun varmıs .su bağlantı ayarlarında yeni oluşturdugunuz bt bağlantısına girin erişim noktası ismine internet yazın veeeee.soon

sariman

Üye
evet erişim noktası ismine internet yazın, konuyu açan arkadaş bunu yazmayı unutmuş.tskr,,,

djrapcix

Üye
bende 7610 var onda da kullanabilir miyim?

eLecTQuaL

eLecTQuaL

Üye
Kardeşim Ellerine Sağlık Anlatım Güzel Olmuş Ama Linkler Kırık Olduğu İçin Faydalanamadım.Linkleri Yenilersen Sevinirim :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
arkadaşlaaaar benim n73 te paket veri hatası veriyodu çözdüm.konuyu açan arkadastada aynı sorun varmıs .su bağlantı ayarlarında yeni oluşturdugunuz bt bağlantısına girin erişim noktası ismine internet yazın veeeee.soon

süpersin kardeş ya 2.5 saattir uğraşıyordum oLmadı bunu yaptım sonunda başardım çok sağoL.

konuyu açan arkadaşa sonsuz teşekkürLer.

N73 ' te sorunsuz girebiLiyorum :)

Necrotyphoon

Üye
kardeşler bluesoil link kırık yeni link verirmisiniz???

ahmet771

Üye
arkadaşlar bende piantutu çalışmıyoo acaba neden bi yardımcı olrsanın çok sevinirim şimdiden teşekkürler

culfa

Üye
abi benim msn [email protected] ne olur abi ya neyaptim ettim bi turklu yapamadim su smsni bi eklesende ben kamerayi acsam ole yapsak ben de yurt disindayim banada lazmok hadi gorusuruz...............

zlmrml

Üye
süpersin kardeş ya 2.5 saattir uğraşıyordum oLmadı bunu yaptım sonunda başardım çok sağoL.

konuyu açan arkadaşa sonsuz teşekkürLer.

N73 ' te sorunsuz girebiLiyorum :)

Benim de tel N73 bluetooth bağlantısını yapıorum, internete girerken kendi tarayıcısını (WEB) kullanıorum, ama msn olayını bi türlü çözemedim..Sen msn olarak ne kullanıosun acaba,önerilerinizi bekliyorum..Teşekkürler..

Ayrıca ben başta pihatonttu.cmd yi çalıştıramamıştım.Bunun için dosyayı rardan çıkarın,com baglantısı ayarını yapın ve bunu tekrr dosyaya atıp eski pihatonttu.cmd ile değiştirin :)

srcela

Üye
Arkadaşlar n73 de denedim.. bağlanıyor da live msn yükledim kontör yiyor napmam gerek acaba yardımcı olsanız ?

brssvs

Üye
keşke telefonum sybian olsada aşagıya alabilsem :D ama samsung e250 de bile bağlandım hissiyle ama web broswer e giremioz

kontendoo

Üye
bluesoleil programının linki ölmüştü, ben de uzun uğraşlar sonucunda internette arayarak buldum.

not : linki internette bulduğum için, içeriği hakkında herhangibir bilgim yok. ben de şu anda indiriyorum denemek için.

rotasizkaptan9

Üye
arkadaşım ellerine sağlık çok güzel anlatmıssın. bende n95 8gb var denedim oldu çok teşekür.

alemci70

Üye
saaaaaaaaaaol

tayfunkaracot

Üye
arkadaslar benim telefon 7510 telefon sis uzantılı oldugu icin Gnubox cep programını calıştırmıyor telefon jar yada jad programına bi uyarlı program lazım yani bana Gnubox jar yada jad uzantılı dosya lazım yardımcı olursanız sevinirim tesekürler

eakg

eakg

Üye
emeğe saygı!!eline sağlık güzel bir paylaşım teşekkürler..

Üst Alt