N95-1 V.31.0.017 hack edemeyeler baksın! hiç bi versiyon bu kadar basit hacklenmedi

Sponsorlu Bağlantılar

rapman

rapman

Üye
programı kuruyor yukleme tmmlandı diyor simge oluşuyor ama modo yuklesin mi diye birşey sormuyor ki

--------------- Ekleme ---------------

çook teşekkürler sonunda hackledim N95 v31 imi.burdaki dosyalarla hackledim ama biraz farklı oldu :) paylaşım için teşekkürler

bu arada modoyu başka bi klasörde buldum ve kurdum :oke:

mustafa.ozdemir

Üye
Arkadaşım emeğine sağlık... Çok güzel bir paylaşım olmuş... Dediklerini aynen uyguladım sertifikayı da 1dk.da aldım. ve şuan telefonuma her şeyi yükleyebeliyorum.. Telefon: N95 8GB :)

mtx142

mtx142

Üye
slm n95 8gb da yaptim calisti sertifika almakda cok kolay oldu google sayfa cevirici ile cinceyi turkceye cevirdim siteyi turkce olarak kulladim cok basit oldu 1 saat icinde geldi sertifika dosyam emegine saglık tesekurler:oke:

carpenoctum

Üye
forumda yeniyim Bir hafta kadar önce n95 aldım son sürümmüş N95-1 V.31.0.017 hacklemekle uğraşıyorum
HelloOX 1.03 sis dosyasını indirdim çin sitesinden ve cer dosyaları geldiğinde ne yapmalıyım bi yol gösterirmisiniz? imzalama diye bişey yapıcakmışız ama ben anlayamadım bu işi pcdemi teldemi yapılır nasıl yapılır şimdiden teşekkür ediyorum

Flashtecker

Flashtecker

Üye
slm arkadaslar. hack yapamayanlar hellox un lınkını verdıgım surumunu kullanmayı bı denesınler. bu surumde modo yuklemesı yok. ayrıca kurulum yaptıkyan sonra programı telefondan kaldırmanıza da gerek yok. kurulum bıttıgınde sıze hack yapıldıgnı daır ekranda uyarı verıyor. bunu gordugunuzde bılınkı telefonunuz hacklenmıstır. umarım ısınıze yarar.

carpenoctum

Üye
slm arkadaslar. hack yapamayanlar hellox un lınkını verdıgım surumunu kullanmayı bı denesınler. bu surumde modo yuklemesı yok. ayrıca kurulum yaptıkyan sonra programı telefondan kaldırmanıza da gerek yok. kurulum bıttıgınde sıze hack yapıldıgnı daır ekranda uyarı verıyor. bunu gordugunuzde bılınkı telefonunuz hacklenmıstır. umarım ısınıze yarar.

a.s kardeş
cın sıtesınden alınan cer dosyasıyla falan yapılırmı bu senın verdıgın surumde
ben bıraz yabancıyım bu konularada acaba nasıl ımzalarız bu programı anlatırmısın

Flashtecker

Flashtecker

Üye
a.s kardeş
cın sıtesınden alınan cer dosyasıyla falan yapılırmı bu senın verdıgın surumde
ben bıraz yabancıyım bu konularada acaba nasıl ımzalarız bu programı anlatırmısın

evet opda dan verılen cer ve dosyalarını signsis programını calıstırıp kullanarak programı sertıfıkalayabılırsın. signsis programını calıstırdıgında cer dosyasını sec daha sonra dosyasını sec ve sertıfıkalamak ıstedıgın programı sec ve baslat. ıslem bıttıgınde unsıgned olan programın sıgned halını aynı yerde cıkartıyo. sıgned olan programı telefonuna kur.

....cer dosyasını sec ve daha sonra dosyasını sec......

:) k ey dosyası

carpenoctum

Üye
evet opda dan verılen cer ve dosyalarını signsis programını calıstırıp kullanarak programı sertıfıkalayabılırsın. signsis programını calıstırdıgında cer dosyasını sec daha sonra dosyasını sec ve sertıfıkalamak ıstedıgın programı sec ve baslat. ıslem bıttıgınde unsıgned olan programın sıgned halını aynı yerde cıkartıyo. sıgned olan programı telefonuna kur.

....cer dosyasını sec ve daha sonra dosyasını sec......

:) k ey dosyası

buraya kadar anladımda sıgnsıs programını nerden bulabılırım

carpenoctum

Üye
opda sıtesınde onuda verıyo cer ve k ey dosyalarıyla beraber bulamazsan msj atarsan yollayabılırım

programı kurup calıstırdım hacklendı uyarısı cıktı daha sonra run me agaın when you unhack the phone yazdı teli hackedikten sonra tekrar calıstır beni yazdı
ayrıca daha once guvenlık uyarısı cıkıp çalışmayan program yine aynı uyarıyla çalışmıyor onda işe yaramıyor galiba

unhack olması ıcın tekrar programı çalıştır dıyomuş pardon

Flashtecker

Flashtecker

Üye
telefonun hacklenmıs ıste unhack yapma telefonunu, yaparsan hack ı gerı almıs olursun.rom patcher ıcınde open 4all var onu aktif et artık private klasorlerıne de ulasabılırsın. x-plore gıbı bı dosya yonetıcısı kullanıosan gorebılırsın private klasorlerını de tabı x-plore ayarlarını da yapman lazım

carpenoctum

Üye
telefonun hacklenmıs ıste unhack yapma telefonunu, yaparsan hack ı gerı almıs olursun.rom patcher ıcınde open 4all var onu aktif et artık private klasorlerıne de ulasabılırsın. x-plore gıbı bı dosya yonetıcısı kullanıosan gorebılırsın private klasorlerını de tabı x-plore ayarlarını da yapman lazım

xpolero kurdum bugun galerıdekı tum resımler sılındı ve usb baglantısını cıkardıgımda hafıza kartına attıgım mp3lerı muzıkcalarda goremedım bı sure kadar sonra programı kaldırdım telın kendı dosya yonetıcısını kullanıyorum onada attıgım dosyaları bul demeden goremıyorum ama ıdare edıyorum dedıgın gıbı yapıcam open 4all secenegını

wh4t3v3r

Üye
şu an itibariyle yarım saat oldu hala applying patches diyo napıyım başdan mı yapıyım

onu hallettim şimdide modoyu yüklerken sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün diyo cihaz n81 8gb V21.0.010

bycengiz

bycengiz

Üye
N86 v21.006 da denendi ÇALIŞMADI

craCaner

Üye
5730 xm de çalıçşmadı

53F4

53F4

Üye
bu seritifka alırken cinli arkadaslarımıza imei numaramızı falan veriyoruz bu sorun olusturmazmı

Apollon07

Üye
v35 te olurmu =?

BRKGNY

Üye
okadar hack yontemı denedım tel. n95 8gb sistem v31 de yaptım işe yaradı sonra guncelledim v35 de tekrar denedım gene işe yaradı ark. bilgi vermek amacında soylım v35 gercekten iyi ve bu hack yontemıde işe yarıyor emegıne sağlık

Üst Alt