n900 mu ? n8 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
saol bende her yerde ne zaman çıkıcak diye arıyodum

hikmet53

hikmet53

Üye
n900 kesınlıkle süper bısıy

rapman

rapman

Üye
N8.ama N900da güzel fakat uygulamaları şu anlık az.

speed944

speed944

Üye
ınsanların herseyde oldugu gıbı zevkler ve renkler degısır cameralı telefon ıstıyorsanın kesınlıkle n8 ama klavyelı mesaj yazan ve email yazan bırysenız tabıkı n900

ungood20

ungood20

Üye
n8 dir yaf s3

omeru47

omeru47

Üye
paran varsa ikisini de al (h)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
n8 şimdiyekadar çıkmış olan tüm telefonların(iphone 4 de dahil) babası olacak donanıma sahip bence..

kerata seni

kerata seni

Üye
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ama bi arkadaş eksik veya daha iyi yanlarını karşılaştırarak sölerse daha iyi karar verebilrim diye düşünüyorum

n8 çıkmadan kimse böyle birşey yapamaz,illede karşılaştırma istiyorsan nokianın kendi sitesinden rahatlıkla yapabilirsin.tabi sadece kağıt üzerinde olur bu,henüz kullanıcının eline geçmemiş bir ürün,yani lafın kısası ben bekle derim piyasaya çıksın, bizzat kullanıp ürün hakkındaki düşüncelerimi burda yazacağım.

ozggurr

ozggurr

Üye
n8'de bluetooth 3 teknolojisi var ki N900'dekinden en az iki kat hizli veri aktarimi yapabilir bluetooth uzerinden.

ediesel

Üye
Dostum bu senin dediğin bluetooth 3 hız farkını kimse anlayamaz. Kaç Kişi ne kadar aralıklar ile bluetooth teknolojisini kullanarak data aktarımı yapıyor ki. N8 donanım olarak güzel bir telefon inkar edilmez. Ama işletim sisteminin işlerliği ve işlemcinin hızı göz önüne alınırsa şuanda n900 den rahatı, hızlısı ve geliştirilebilir olanı yok. Maemo 6 nın eli kulağında. Dediklerine göre resistive ekranlar için geliştirilen multi touch yazılımı ile bu özelliği bile kazandıracakmış. Symbian 3 daha çok yeni. Emekleme aşamasında resmen. Ama maemo 6. yaşına girmek üzere. Farkı sen düşün.

Paranoya

Paranoya

Üye
Beyler bluetooth 3 var diyonuz ama Türkiyede kaç tane başka telefonda bluetooth 3 var yani mutlaka diğer telefonlarla bağlantı sorunu yaşar , tıpkı İphone gibi .

WitchKing

Üye
n900 daha önce almadığıma pişmanım :oke:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
benimde kafan cok karisti n8, n900 ve x6da takildim ama n 900 un divx oynaticisi 1adim one geciyo ama bi yondende, n8 de 12 mp ve duyumuma gore dobly mobile ses teknolojisine sahip vede n8 e ait bir aparat ile usb bellek vb. depolama araçlarını direk telefona bağlayabılme imkanı var bu yuzden kafam cokkaristi:hmmm

kardeş divx derken vidiolardan bahsediyor core player diye bir program var aklına gelen hertürlü pcde çalışan vidioları açabiliyorsun o yönden kafan karışmasın

ediesel

Üye
Kardeş dolby ses teknolojisini kafana o kadar takma bence. Çünkü normal hayatta kullanılan cihazların çok az bir kısmı dolby özelliğine sahip ki bunlar genelde ev sistemleri falan oluyor. Yani n8 ile çektiğin dolby özellikli videoyu anca ya alette seyredeceksin yada dolby özellikli ses sisteminde seyredeceksin ki farkı anlayasın. Usb on the go özelliği ise tamamen yazılımsal. Yakında n900 de de çıkacağından adım gibi eminim.

fatihmutlu

Üye
Kardeş sorulurmu tabikide n900

01kubi

01kubi

Üye
arkadaşlar biri can canlı telefon biri pc symbian ile linux ya allah aşkına yapmayın açık kaynak ne demek olduğunu bilen bilir varmı bundan ötesi saygılar hepinize.Ama n8 şöyle güzel 12 mp resim çekenler evine 3m ye 3 metre resim asacaksa alınır.hala mp olayını anlamayanlar var arkadaşlar araştırın....

ediesel

Üye
n900 aşmış bir telefon hiçbir nokia modelinin yapamayacağı şeyleri yapıyor. Geçen gördüm videosunu adam 10 dakika da wpa şifreli wireless bağlantıyı kırdı :)

sanal alem

sanal alem

Üye
N8 i bilmem ama şu N900 ince olsa, sarj da bir hafta gitse züper olur :naughty:

SilentOne

SilentOne

Üye
yeni farklı bir işletim sistemi deneyeceksen n900 yok bn simbiyan taraftarıyım diyosan n8 al kısaca

Üst Alt