N900 İçin Adım Adım Chainfire3D (Androidde Nvidia Tegra Oyunları Oynamak Vs...) Ayrıntılı Anlatım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşim...:oke:

Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu...

Arkadaşlar Asphalt6 ile ilgili testlerim sürüyor hangi apk de oyun daha rahat çalışıyor onu test ediyorum 2 tane versiyon test ettim biri daha yeniydi oyuna hızlı giriyordu yanlız menüde biraz beklememiz gerekiyor yoksa atıyordu birde renkler soluktu tonları kaçmıştı ısınamadım diğer apk de oyunu bitirdim renkler diğerine nispeten çok canlıydı ama onda da ara ara oyundan atma sorunları vardı chainfire dan ince ayar yapmadan çözülmüyordu şimdi iki tane apk sürümü kaldı onları da test edince asphalt6 yı ayrı bir konu olarak açmayı düşünüyorum Selamlar...

osmanayman

osmanayman

Üye
Dediğin uygulamalara ek olarak bir kaç uygulama daha sildim girdim tele... Ram 2-3 mb fark etti. 146 ya yükseldi... Chainfire yine kıllık yapıyor nedendir anlamadım. Sistem üzerinde yeterli hafıza yok diyor, önceden 157mb'den falan bahsederken şimdi 158'den bahsediyor. Gereksiz zil seslerini vs silin diyor ingilizce. ipmart-forum sitesinde çok güzel oyunlar var, tegra için çıkarılan oyunların (air attack hd gibi) armv6v7 için olanını da çıkardılar... Bir bak derim... Yükledim sorunsuz çalıştı...Yeni konularını bekliyoruz...:oke:

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin uygulamalara ek olarak bir kaç uygulama daha sildim girdim tele... Ram 2-3 mb fark etti. 146 ya yükseldi... Chainfire yine kıllık yapıyor nedendir anlamadım. Sistem üzerinde yeterli hafıza yok diyor, önceden 157mb'den falan bahsederken şimdi 158'den bahsediyor. Gereksiz zil seslerini vs silin diyor ingilizce. ipmart-forum sitesinde çok güzel oyunlar var, tegra için çıkarılan oyunların (air attack hd gibi) armv6v7 için olanını da çıkardılar... Bir bak derim... Yükledim sorunsuz çalıştı...Yeni konularını bekliyoruz...:oke:

Valla grafik olarak çok güzel oyunlar var ama multitouch olmayınca çok sorun oluyor mesela samurai 2 vengeance de adamı kesiyorum sağa doğru takla atacağım diyelim takla tuşuna basıyorsun tabi aynı anda sağ tuşuna basmam gerekiyor basamayınca tek kılıç darbesiyle düşüyorsun ikinci bölümde takıldım kaldım birde oyunun tuşları birbirine çok yakın igameloft oyunları gibi çok optimizasyon seçeneği vermiyor gameloft oyunları psp yi filan aratmıyor şahsen birde gamelofty oyunlarında tuşları birbirinden ayırabiliyoruz sağa sola atabiliyoruz bu tegra hd de firmanın insafına kalmışız samurai 2 de yanda 3 tuş var ve birbirine yapışık biçimde oyunda tuşların yerini değiştirirken o üçü beraber hareket ediyor oyun buglu bazen karşına adam çıkmıyor atlayıp geçiyorsun oraları:) tuşun birine dokunacakken diğerine basıyorsun tuşları büyültemiyoruz oyunu ipod touch 4 te oynadım çok rahat oynanıyordu tuşlar gayet büyük rahattı dediğin siteyede bi bakarım ben genelde mobilephonetalks 4pda.ru mobile4arab htcmania ya filan bakıyordum ipmartforumda symbian cihazım varken takılıyordum siteyi hatırlattığın için Teşekkürler Dediğin Oyunlarıda Bi Denerim Selamlar...

Dipnot: Yanlız Bunlara Şöyle Bi Bakıyorumda Chainfire3d Sayesinde Tegra Hd Bile Yalan Oldu:):)
Son Not: Samurai II Hakkında Benim Gibi Düşünen Biri oyunun Tuşlarını Büyültme Yönüne Gitmiş Deneyip Link Ekleyeceğim.:)
Samurai II Vengeance nin Chainfire Gerektirmeyen Versiyonunu Paylaştım Teşekkürleri Esirgemeyelim

Link:http://www.maxicep.com/android-oyun...icin-800-480-ve-uzeri-505673.html#post3506539
Bu Arada Önümüzdeki Haftadan İtibaren Daha Çok Daha Güzel Konularla Karşınızda Olacağım Selamlar...

kaan dean

kaan dean

Üye
program icin cok tesekkurler ben sistemden dosyalari silemedim ustune gelip delete yapiyorum yine silmiyor. adv.task da ise memory en son olarak 149 mb geldi ama yine acilmadi asphalt

osmanayman

osmanayman

Üye
Androiddeyken silemeyebilirsin, maemoya geç oradan sil ardından androide dön...:oke:

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
asphalt için çok kasmayın arkadaşlar olmuyorsa bırakın oyun bi yarış yapıyoruz atıyor vs... galiba swap yapmak gerekecek şimdi swap yaptım nitdroid kerneli yeniden kuracağım

oyun gene açılmıyor gameloft oyunları çok nazlı geçen gün cayır cayır splinter cell conviction oynuyordum şimdi gene açılmıyor:S asphalt6 da da benzer sorun var:SS:S

SilentOne

SilentOne

Üye
okuyomda siz aşmıssınz yha symbiancılar hala güncelleme bekleyip dursunlar

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
:))) kardeş benimde 5800 vardı baktım olacak gibi değil aldığım cihazla çok uğraşan bi insanım çok cfw denedim 5800 dan bi tat alamadım yani cfwler cihaza pek bişey kazandırmıyordu her ne kadar son zamanlarda her cfw ye bi şiir yazılsada çoğu şişirmeydi:) sadece görsel olarak filan cihaza yenilik katıyordu.n900 developerlar sağolsun süper cihaz sadece benimle uğraş diyor uğraştıkça yeni bişey çıkıyor şuan 5li bootla uğraşanlar var maemo meego android kernel power birde uboot kernelini bi çatı altında topluyorlar n900 nokianın en acayip en farklı cihazıdır çoğu kişi nokianın en son olarak n8 ini kullandığı için n900 ü tanıyamadan nokiayı terk etmiştir. open source olduğu için herşeye bi kılıf bi çözüm uyduruluyor.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
:))) kardeş benimde 5800 vardı baktım olacak gibi değil aldığım cihazla çok uğraşan bi insanım çok cfw denedim 5800 dan bi tat alamadım yani cfwler cihaza pek bişey kazandırmıyordu her ne kadar son zamanlarda her cfw ye bi şiir yazılsada çoğu şişirmeydi:) sadece görsel olarak filan cihaza yenilik katıyordu.n900 developerlar sağolsun süper cihaz sadece benimle uğraş diyor uğraştıkça yeni bişey çıkıyor şuan 5li bootla uğraşanlar var maemo meego android kernel power birde uboot kernelini bi çatı altında topluyorlar n900 nokianın en acayip en farklı cihazıdır çoğu kişi nokianın en son olarak n8 ini kullandığı için n900 ü tanıyamadan nokiayı terk etmiştir. open source olduğu için herşeye bi kılıf bi çözüm uyduruluyor.

size iyi uydurmalar:Dbiz halen belle ve yeni oyun bekliyoz:(

osmanayman

osmanayman

Üye
:naughty: Open source gücü...

enolaguy

Üye
Mert kardes bence sen arkadasi yanlis anlamissin, o elestirmiyor aksine sanirim kendisi symbian oldugu icin hala beklentide oldugunu ifade ediyor :)

osmanayman

osmanayman

Üye
Bence de...

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Anlasildi mesele :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt