Chainfire 3D Kullanımı.(Yaklaşık bütün THD oyunlarını oynatma)

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
kardeş s4 e nasıl yaparım bunları

reaurora

reaurora

Üye
    Konu Sahibi
uygulama bazı ics romlarda çalışıyormuş. galaxy s4 icin custom veya stock ics rom varsa yukleyip deneyebilirsin.

- - - Eklendi - - -

link verebilirmisin ve bu driverleri herhangi bir yere atsam olurmu :)

maxicep.com/android-sistem-araclari/chainfire3d-pro-v1-8-turkce-667253.html

driver'ları hafiza kartinda istedigin yere atabilirsin.

The Shadow

The Shadow

Üye
uygulama bazı ics romlarda çalışıyormuş. galaxy s4 icin custom veya stock ics rom varsa yukleyip deneyebilirsin.

- - - Eklendi - - -

maxicep.com/android-sistem-araclari/chainfire3d-pro-v1-8-turkce-667253.html

driver'ları hafiza kartinda istedigin yere atabilirsin.
:tşk:
fakat bir şey daha sormak istiyorum çalıştırabildiğim oyunlardan daha iyi goruntu kalitesi elde etmek için aynı seçenekleri mi seçmeliyim yoksa diğerlerini de denemelimiyim qualcomm falanda var ya :)

reaurora

reaurora

Üye
    Konu Sahibi

:tşk:
fakat bir şey daha sormak istiyorum çalıştırabildiğim oyunlardan daha iyi goruntu kalitesi elde etmek için aynı seçenekleri mi seçmeliyim yoksa diğerlerini de denemelimiyim qualcomm falanda var ya :)

Bu oyun kalitesine gore degisir. Mesela bazi oyunlar islemciye gore grafik kalitesini kendi yukseltip dusurur. bazilari da tek islemcide calisir. bunları da hangisi icin yapilmişsa o islemci eklentisini secip oynatabiliriz.
Ayni secenekleri seç. Ve oyun hangi islemci için yapilmişsa plugins'ten onun eklentisini seç.

The Shadow

The Shadow

Üye
Mu oyun kalitesine gore degisir. Mesela bazi oyunlar islemciye gore grafik kalitesini kendi yukseltip dusurur. bazilari da tek islemcide calisir. bunları da hangisi icin yapilmişsa o islemci eklentisini secip oynatabiliriz.
Ayni secenekleri seç. Ve oyun hangi islemci için yapilmişsa plugins'ten onun eklentisini seç.
:tşk: MSAA dan 12xMSAA varmış bende onu seçtim grafikler ayna gibi oldu :D

reaurora

reaurora

Üye
    Konu Sahibi
sadece gingerbread ve froyo da çalışıyor

oka1515

oka1515

Üye
slm peki benim tel galaxy mini 2 adreno 200 qpu ve 512 mb ram var wild bloodu bu program ile oynayabilirmiyim

reaurora

reaurora

Üye
    Konu Sahibi
slm peki benim tel galaxy mini 2 adreno 200 qpu ve 512 mb ram var wild bloodu bu program ile oynayabilirmiyim
bu uygulamanın geliştiricisi güncellemeyi kesti ve uygulama yeni android sürümlerinde çalışmıyor. bunun alternatifi belkide daha iyisi olan gltools var onu deneyebilirsin.

berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
Teşekkürler.

Üst Alt