Bekliyoruz sağolasınız.
konu için tşk ama bizler nezaman kullana bileceyiz NitDroid ICS Alpha Release
İphone nasıl ilk cıktıgında dokunmatigiyle devrimdi meegoda tussuz kullanımıyla bir devrim sayılır.ama o microsoft ajanı yokmu nokianın basına geldi gül gibi işletim sistemini çope attı.

aslında bu proje tam stabil hale getirilirse yıl sonunda çıkması muhtemel iki alt seviye meego cihazla birlikte meego nun hayatı degişebilir
Pardon, birşey kaçırmışım. Hangi iki yeni MeeGo cihaz?
Gta 3 Oyunda kontrollerin çıkmama sorunu çözülmüştür. En kısa sürede video hazırlamaya çalışacağım.

Gta 3 Oyunda kontrollerin çıkmama sorunu çözülmüştür. En kısa sürede video hazırlamaya çalışacağım.
heyecanlandırdın hacım![]()

Bir iyi birde kotu haberim var.
İyi haber Shadowgunda calisiyor videoda shadowgun oyunundanda bir parca sunabilirim.
Kotu haber: maalesef cihazimin sarji bitti. Sarj etmem gerekiyor.
Bekliyoruz.konu ile belki alakas yok ama n9daki flash sorunu çözüldümü
Gta 3 Oyundan kısa bir video:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ShadowGun Gameplay Videom Buyrun:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Alakanız için teşekkürler.Acaba marketten Antutu Benchmark programini yukleyip skoru paylasabilir misin ? Merak ettim kac alacak.
Antutu benchmark 3 test yaptım ilkinde write speed beklediğimin yarısı çıktı 2305 puan.
2.Testte write speed olması gereken hizaya geldi 2350 puan ama chainfire 3d de default open glde power vr driver seçili olduğu aklıma geldi 2350 puan.
3.Test Cf3d pro driver orjinal drivera ayarladım ardından tekrar denedim 2377 puan sundu.
Antutu benchmark 3.Test Ss:
Bu bilgilere ek olarak Developer az önce atmış olduğu tweetde gpuyu büyük ölçüde hallettiğini ve 2d ve 3d antutu skorlarını paylaştı bir sonraki sürümde muhtemel 2500 civarları yada üzerinde bir skor denk gelir. Developerın şuan vermiş olduğu 2d benchmark sonucu benim almış olduğumu ikiye katlıyor.
Sunacaklarım bu kadar.
mert n900 e android kurduğumuzda tlf kamera gibi özelikler çalışmıyordu n9 da ne gibi eksiklikler var kardeş..?