N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım Adım kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Şu an ICS ne durumda?Yeni sürüm yayınlandı mı?Kararlı sürüm felan??!

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Şu an ICS ne durumda?Yeni sürüm yayınlandı mı?Kararlı sürüm felan??!

Alpha#3 yayınlanır yakında. Developer mikrofon ile ilgili sorunları giderdi. Şarj önceden çalışıyordu ama arayüzde bildirim yoktu. Şuan o sorunda çözüldü.

Dün yayınlanmış :D bir gün takip etmedik yeni sürüm gelmiş. Akşama video hazırlamaya çalışırım.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Alpha#3 yayınlanır yakında. Developer mikrofon ile ilgili sorunları giderdi. Şarj önceden çalışıyordu ama arayüzde bildirim yoktu. Şuan o sorunda çözüldü.

Dün yayınlanmış :D bir gün takip etmedik yeni sürüm gelmiş. Akşama video hazırlamaya çalışırım.

Teşekkürler.Ben gördüm gibi de o yüzden sormuştum zaten.Büyüyen ağaçlar mı?

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.Ben gördüm gibi de o yüzden sormuştum zaten.Büyüyen ağaçlar mı?

Evet yeni sürümün adı Büyüyen ağaçlar güzel isim olmuş bence :).

Kurulum ile ilgili olarak önceden upgrade ederek kuruyorduk yani alpha#2 yi mesela kurarken önce alpha1 i kurup sonra üstüne alpha2 kurarak çalıştırıyorduk. Şimdi developer önce androidin kurulduğu dizini silin o şekilde sadece alpha3ü kurdurun demiş.

Sözün kısası sıfırdan kuracaklar için kurulumda kolaylığa gidilmiş.

• Beğen
Tepkiler: frankendream
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Evet yeni sürümün adı Büyüyen ağaçlar güzel isim olmuş bence :).

Kurulum ile ilgili olarak önceden upgrade ederek kuruyorduk yani alpha#2 yi mesela kurarken önce alpha1 i kurup sonra üstüne alpha2 kurarak çalıştırıyorduk. Şimdi developer önce androidin kurulduğu dizini silin o şekilde sadece alpha3ü kurdurun demiş.

Sözün kısası sıfırdan kuracaklar için kurulumda kolaylığa gidilmiş.
Güzel.Dalı budağı ne alemde acaba?:naughty:

• Beğen
Tepkiler: frankendream
mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Güzel.Dalı budağı ne alemde acaba?:naughty:

Gelişmeler herzamanki gibi harika:

Göze çarpanlar:

3.Parti prolarla kulaklık yardımıyla sesli görüşme yapılabiliyor. (Viber,skype,gtalk vb...)
Viberde yaklaşık 15 dk. boyunca konuştum hiçbir sıkıntı yok. Gayet güzel çalışıyor sistem kulanlığın üzerindeki mikrofonu düzgünce kullanıyor 3.parti görüşme sağlayan prolarda.
Video decode etme konusunda gelişmeler var gördüğüm üzere sadece 720p videolarda sıkıntı yaşanıyor o da Dsp yani hwye bağlı çözümlemede kullanılan donanımın driverı çözüldüğünde çözülmüş olacaktır. Zira N900 de Nitdroid üzerinde 720p videolar kısmende olsa oynatılabiliyordu. N9 da chipset farkından dolayı çözüldüğü takdirde daha rahat olacaktır.
Cihazın kendi mikrofonuda çalışmaktadır ama daha tam anlamıyla test edemedim google sesli aramada denedim iyiydi. Soundhound tarzı müzik arama programlarıyla ve talking tom tarzı programlarla deneyip sonuçları paylaşırım.
Kulaklık yardımıyla önceden müzik dinlemeye çalıştığımızda ses kesik kesik geliyordu şuan öyle bir sorun yok. Gayet düzgün şekilde sesi çözümlemektedir.
En önemli gördüğüm özelliklerden biriyse batarya tam anlamıyla kalibre oluyor ve düzgün şarj oluyor. Cihazı androidde neredeyse sıfırdan şarj ettim. Cihazı şarjdan çıkardım biraz gezdim yüzde 90 kalmıştı Meegoya geçtiğimde batarya yüzdesi aynı rakamı gösteriyordu.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar video işini az ertelemek durumundayım kusura kalmayın başka bir cihazla meşgulüm şuan.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
pRime.

pRime.

Üye
Gelişmeler herzamanki gibi harika:

Göze çarpanlar:

3.Parti prolarla kulaklık yardımıyla sesli görüşme yapılabiliyor. (Viber,skype,gtalk vb...)
Viberde yaklaşık 15 dk. boyunca konuştum hiçbir sıkıntı yok. Gayet güzel çalışıyor sistem kulanlığın üzerindeki mikrofonu düzgünce kullanıyor 3.parti görüşme sağlayan prolarda.

Viberda da benle konustugunu hic soylemiyor he :D :ehe

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve Cihanî Sultan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu grup çok büyük bir emek harcıyor bu preje için peki bu projeye destek vermek isteyenler nasıl hapacak bunu. Mesela wp için bir proje yürüten bir grup var ve yayınladıkları uygulamalara destek verenleri sayfalarında liste olarak ne kadar destek verdiklerine kadar yayınlıyor. Bu grup içinde böyle bir destek imkanı varsa yönlendirme ve bilgilendirme için bir konu veya link verilebilir.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bu grup çok büyük bir emek harcıyor bu preje için peki bu projeye destek vermek isteyenler nasıl hapacak bunu. Mesela wp için bir proje yürüten bir grup var ve yayınladıkları uygulamalara destek verenleri sayfalarında liste olarak ne kadar destek verdiklerine kadar yayınlıyor. Bu grup içinde böyle bir destek imkanı varsa yönlendirme ve bilgilendirme için bir konu veya link verilebilir.
Arkadaş bağış linki vermişti hünkarım..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
pRime.

pRime.

Üye
mert arkadaşımız bizzat bağışta bulundu bu ekibe.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Evet prime arkadaşımızla viber üzerinden konuştuğumuzu eklemeyi unutmuşum kendisine teşekkürlerimi sunarım.

Bağış konusuna buradan ulaşabilirsiniz :

Bağış için direk paypal linkine ise buradan:

Arkadaslar cok onemli bir gelisme haberiyle karsinizdayim.

E-yes dun attigi tweetde voicecalls isini cozume kavusturmak uzere oldugunu belirtti. Beta surumde buyuk ihtimalle telefon gorusmesi yapabilecegiz

Videoya buradan ulasabilirsiniz:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve cozturk
avcitalip

avcitalip

Üye
Beta'sı Nezaman Çıkacakmış ?

---------- Eklendi @ 07:45:35 ---------- Yazıldı @ 07:42:56 ----------

Android 4.0 Dondurmalı Sandiviç :D (Ice Cream Sandwich) :D :D

avcitalip

avcitalip

Üye
Alpha 3 Gelmiş Galiba Fazla Anlamam Yazılım İşlerinden Gördüğümü Söylüyorum !

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
avcitalip

avcitalip

Üye
Ya Nasıl Kurulduğunu Birisi Anlatsın Veya TeamViewer'dan 5 DK Kursun Sabırsızlanıyorum

Üst Alt