pRime.
Üye
ah hakan ah yine çenen durmamış yemişsin banı .d

Tutmaz o
Şu an ICS ne durumda?Yeni sürüm yayınlandı mı?Kararlı sürüm felan??!
bir gün takip etmedik yeni sürüm gelmiş. Akşama video hazırlamaya çalışırım.Alpha#3 yayınlanır yakında. Developer mikrofon ile ilgili sorunları giderdi. Şarj önceden çalışıyordu ama arayüzde bildirim yoktu. Şuan o sorunda çözüldü.
Dün yayınlanmışbir gün takip etmedik yeni sürüm gelmiş. Akşama video hazırlamaya çalışırım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkürler.Ben gördüm gibi de o yüzden sormuştum zaten.Büyüyen ağaçlar mı?
.Güzel.Dalı budağı ne alemde acaba?Evet yeni sürümün adı Büyüyen ağaçlar güzel isim olmuş bence.
Kurulum ile ilgili olarak önceden upgrade ederek kuruyorduk yani alpha#2 yi mesela kurarken önce alpha1 i kurup sonra üstüne alpha2 kurarak çalıştırıyorduk. Şimdi developer önce androidin kurulduğu dizini silin o şekilde sadece alpha3ü kurdurun demiş.
Sözün kısası sıfırdan kuracaklar için kurulumda kolaylığa gidilmiş.

Güzel.Dalı budağı ne alemde acaba?![]()
Gelişmeler herzamanki gibi harika:
Göze çarpanlar:
3.Parti prolarla kulaklık yardımıyla sesli görüşme yapılabiliyor. (Viber,skype,gtalk vb...)
Viberde yaklaşık 15 dk. boyunca konuştum hiçbir sıkıntı yok. Gayet güzel çalışıyor sistem kulanlığın üzerindeki mikrofonu düzgünce kullanıyor 3.parti görüşme sağlayan prolarda.

Arkadaş bağış linki vermişti hünkarım..bu grup çok büyük bir emek harcıyor bu preje için peki bu projeye destek vermek isteyenler nasıl hapacak bunu. Mesela wp için bir proje yürüten bir grup var ve yayınladıkları uygulamalara destek verenleri sayfalarında liste olarak ne kadar destek verdiklerine kadar yayınlıyor. Bu grup içinde böyle bir destek imkanı varsa yönlendirme ve bilgilendirme için bir konu veya link verilebilir.
Arkadaş bağış linki vermişti hünkarım..
mert arkadaşımız bizzat bağışta bulundu bu ekibe.

Alpha 3 Gelmiş GalibaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızFazla Anlamam Yazılım İşlerinden Gördüğümü Söylüyorum !
Ya Nasıl Kurulduğunu Birisi Anlatsın Veya TeamViewer'dan 5 DK Kursun Sabırsızlanıyorum