N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım Adım kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

fLuke!

fLuke!

Üye
root olsam dahi şu aegis'i silemedim bi türlü permisson denied hatası alıyorum. inception ve opensh'da yüklü ama?

- - - Eklendi - - -

android kurumunu başarıyla yaptım sıra nemo'da :d:

bu arada küçük bi hatırlatma; rm-rf .accounts .activesync .aegis sildikten, nitdroidi kurduktan sonra tekrar meegoya döndüğümde benim facebook çalışmıyordu.O sorunu tekrar rm -rf komutlarını girerek düzelttim.Eğer böyle bi sorunla karşılaşırsan deneyebilirsin. :)

pRime.

pRime.

Üye
root olsam dahi şu aegis'i silemedim bi türlü permisson denied hatası alıyorum. inception ve opensh'da yüklü ama?

- - - Eklendi - - -

android kurumunu başarıyla yaptım sıra nemo'da :d:
gözün aydın. :D

Seglopsi

Seglopsi

Üye
nemo'dan evvel easy debian ve firefox os'yi kurdum :) nemo nun kurulumunu detaylı anlatım bulabilsem yapacağım fakat bulamadım halen :d:

- - - Eklendi - - -

ubiboot olayınıda tam çözemedim aslında :d:

Seglopsi

Seglopsi

Üye
yahu şu nitdroid direk mydocs’a kurulsaymış daha iyiymiş. uygulama kurunca bazı uygulamalar taşınmıyor. /home/user klasörünün hafızası limitli ve hafıza kartı için MyDocs yerine ayrı bir klasör de iyi olurmuş.

- - - Eklendi - - -

birde droid dna'nın live wallpeper’ı var şiddetle tavsiye ediyorum :ehe

ertooth

ertooth

Üye
[h=1]N9 NitDroid ICS en son durum nedir geliştirmeler ne alemde arkadaşlar demo sürüm ne durumda bilgi verirsenin memnun olurum.[/h]

fnldstntn

Üye
N9 NitDroid ICS en son durum nedir geliştirmeler ne alemde arkadaşlar demo sürüm ne durumda bilgi verirsenin memnun olurum.

Gelistirici üzerinde çalışıyor fakat yeni sürüm nezaman gelir belli değil...

Seglopsi

Seglopsi

Üye

Gelistirici üzerinde çalışıyor fakat yeni sürüm nezaman gelir belli değil...

gelistircisi ugrasmiyor, ugrassa yeni surum 4.2.2'nin 3 gunluk isi var. sanirim coderus on kamera ve mikrofon driverlarini port edecekti onu bekliyor muhtemelen.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Arkadaşlar N9 Alıyorum Nitdroiddeki son Güncelleme hangisi kurulumu hataları genel bilgi verirmisiniz ?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Arkadaşlar N9 Alıyorum Nitdroiddeki son Güncelleme hangisi kurulumu hataları genel bilgi verirmisiniz ?

nitdroid kurulumu cihazi garanti disina cikartacak. @Kaptan isimli arkadasin yaptigi kurulum daha basit ve kolay. o konuya bakabilirsin. en guncel surum alpha #5 gyla.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye

nitdroid kurulumu cihazi garanti disina cikartacak. @Kaptan isimli arkadasin yaptigi kurulum daha basit ve kolay. o konuya bakabilirsin. en guncel surum alpha #5 gyla.
Eski haline getirme şansımız yokmu Garantiye gönderirken ?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
cihaza flash atmaniz gerekli.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
isinize yararsa,

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar uzun bir süredir aranızda değildim meşguliyet dolayısıyla bir süre için gene buralardayım yeni paylaşımlarım sunumlarım olacak.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
pRime.

pRime.

Üye
hoşgeldin usta özlettin. :)

snnksl

Üye
internetteki videolarda alpha 5 sorunsuz çalışıyor gibi gözüküyor ama sorunları neler?alpha 5 kurmamı tavsiye edermisiniz ???

Seglopsi

Seglopsi

Üye
internetteki videolarda alpha 5 sorunsuz çalışıyor gibi gözüküyor ama sorunları neler?alpha 5 kurmamı tavsiye edermisiniz ???
kameralar, mikrofonlar, gps ve ahize haricinde hersey sorunsuzca calisiyor.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

meegocu

Üye
çok uzun ve zor gibi bakalım bu akşam kurabilecekmiyim :D

meegocu

Üye
çok uzun ve zor gibi bakalım kurabilecekmiyim :)

• Beğen
Tepkiler: nokıa_6220

bugrakılıc

Üye
arkadaşlar artık n9 da tüm özeliğini(arama mesjlajma uygulama vs.) kullanabilecegimiz bir android sürümü varmı ?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
şimdilik yok malesef. alpha6 ile hoparlör üzerinden sesli konuşma yapılabilecekmiş.

Üst Alt