Alpha 2 uykusuz geceler surumu indirilmeye sunuldu gunduz indirip deneyecegim ardindan tarafimdan gene video alincaktir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sistemi kurdum yanlız kurulum dizini değiştiği için üzerinde şuan oynama yapamıyorum daha stabil duruyor. Şimdilik ilk izlenimlerim bunlar wifi için bir ayar gerekecekmiş onunla meşgulüm şuan.
Problem kısmi olarak çözüme kavuştu.
Kur sil kur sil bataryayı bitirdik.
Telefon gorusmesi yapilabiliyor mu sim kart sorunu var mi? Kurulum icin bilgi verebilir misiniz yanlis yapmayalim..
Telefon görüşmesi yapılamıyor. Mesajlaşmada sorunlu karşı taraf mesaj yolladığında +0000 dan geliyor mesaj. Kurulum için şuan bilgi veremeyeceğim biraz daha stabil olmasını bekleyelim sunduğum videolar fikir verme amaçlıdır. Meegoya hala çeşitli sorunlar bırakmakta ve sistemin komple izinden kurtulabilmek için cihazı flashlamak gerekmektedir. Sistem kalıcı hasarlar bırakabilir buna dair kimse bişey garanti edemez ben cihazımı risk edip kuruyorum. Androidi yönetmek için sdkda kurmak gerekiyor o da ayrı bir zahmet şu an android kurmak çok dallı budaklı bir mesele hiç girmeseniz daha iyidir.
Bir de Allah rızası için Gta3'ü deneseniz bir video felan süper olur yani.Çok canım çekiyor da![]()
gangstar rio'yu deniyor şu anda, o daha iyi.
O da güzel de...Gta efsanedir.
Gangstar Rio test sonucu : Oyunun çalismasinda bir problem gozlemlemedim. Ama joystickler ve harita gorunmuyor daha sonra farkli bir metodla deneyecegim.
Gta icinse biraz bakmam gerekecek oyunun ics uyumu olup olmadigina emin olmam lazim. Uygunsa deneyebilirim. Gangstar rio mb olarak bile gtaya laf birakmaz. Gangstar rio 1.66 Gb buyuklugundedir. Denedigim bazi oyunlarda hafizayi filan taniyamadi yoksa elimde bircok populer oyunun sd ve apksi mevcut. Olan ve calisan oyunlari mumkun oldugu kadar videoya almaya calisiyorum.
Gta 3 Ek bilgi: Edindiğim bilgiye göre alpha 2 de gta 3 çalışıyormuş bu akşam deneyebilirsem video eklerim.