N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım Adım kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

cptaincnr

cptaincnr

Üye

Simdi bu video yu seyredince insanin yukleyesi geliyor .. Son durum nedir telefonu normal sekilde kullanabiliyor muyuz bu isletim sistemiyle yoksa halen giderilemeyen sorunlar barindiriyor mu ? Iki isletim sisteminin olmasi telefonda zaten cok hizli olmayan N9 u cok etkiler mi ?

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Simdi bu video yu seyredince insanin yukleyesi geliyor .. Son durum nedir telefonu normal sekilde kullanabiliyor muyuz bu isletim sistemiyle yoksa halen giderilemeyen sorunlar barindiriyor mu ? Iki isletim sisteminin olmasi telefonda zaten cok hizli olmayan N9 u cok etkiler mi ?

Sistemi kurduktan sonra meego'da oluşacak sıkıtılılar:

Wireless bağlantısınızla ilgili sıkıntı yaşarsınız. Bağlandı gözüküyor ama çalışmıyor.

Hesaplarla ilgili sıkıntı yaşarsınız. Her boot sonrası ya da cihazı açıp kapatmadan sonra size facebook, twitter vb... hesaplarınızın şifrelerini soracaktır cihaz.

Nitdroidde olan sıkıntılar ve çalışanlar vermiş olduğum linkte zaten belirtilmiştir.

cptaincnr

cptaincnr

Üye
Sistemi kurduktan sonra meego'da oluşacak sıkıtılılar:

Wireless bağlantısınızla ilgili sıkıntı yaşarsınız. Bağlandı gözüküyor ama çalışmıyor.

Hesaplarla ilgili sıkıntı yaşarsınız. Her boot sonrası ya da cihazı açıp kapatmadan sonra size facebook, twitter vb... hesaplarınızın şifrelerini soracaktır cihaz.

Nitdroidde olan sıkıntılar ve çalışanlar vermiş olduğum linkte zaten belirtilmiştir.

Sorun dedigimiz sadece sifre sormasi ise o cok dert degil genelde zaten mobil interneti kullaniyorum ama tabi wireless calismamasi sorun olur.. Peki bu sistemde uygulamalarin calisma potansiyeli nedir ? Android uzerinde calisan app denenmisligi var mi acaba bilgin var mi oyunlar harici cunku genelde oyun videolari gordum pek ilgi alanimda degil telefonda oyun oynamak..

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Sorun dedigimiz sadece sifre sormasi ise o cok dert degil genelde zaten mobil interneti kullaniyorum ama tabi wireless calismamasi sorun olur.. Peki bu sistemde uygulamalarin calisma potansiyeli nedir ? Android uzerinde calisan app denenmisligi var mi acaba bilgin var mi oyunlar harici cunku genelde oyun videolari gordum pek ilgi alanimda degil telefonda oyun oynamak..

Ne tarz bir uygulama kuracaginiza Bağlı. İnternet bağlantısı gereken programlarda büyük ihtimal sorun yaşayacaksınız usb network ing ile çoğu programda bağlantı kurulamıyor kuracağınız programları söylerseniz yardımcı olmaya çalışayım. Ben androidde Cute the Rope, angry Birds space ve bir adet dosya yöneticisi kurdum bunları kurabilmek için.

cptaincnr

cptaincnr

Üye
Ne tarz bir uygulama kuracaginiza Bağlı. İnternet bağlantısı gereken programlarda büyük ihtimal sorun yaşayacaksınız usb network ing ile çoğu programda bağlantı kurulamıyor kuracağınız programları söylerseniz yardımcı olmaya çalışayım. Ben androidde Cute the Rope, angry Birds space ve bir adet dosya yöneticisi kurdum bunları kurabilmek için.

internet tabanli programlar daha cok kullanmayi dusundugum whatsapp skype gibi haberlesme icerikli programlar sanirim en mantiklisi biraz daha beklemek. Tesekkur ederim bilgi icin.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Bir gta videosu atsanız ustam ya...Bizde N9 yok,Android yok,Symbian var;Symbian'da da GTA 3 yok!!!

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Bir gta videosu atsanız ustam ya...Bizde N9 yok,Android yok,Symbian var;Symbian'da da GTA 3 yok!!!

Gta 3 aciliyor kontroller yok. Oyle belirtilmis ben denemedim. Ama gpu uzerinde calisilmasi lazim daha . Daha yogun grafik iceren oyunlari acmak icin cok erken bu arada Alpha 2 surumu en kisa zamanda cikacak.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
İnşallah düzeltirler.N9 ve gta3...

santiagomuniez9

Üye
Ben yükledimde nasıl oyun veya program yükliycm bi yardımcı olurmusunuz

santiagomuniez9

Üye
Evet nitdroide

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Herhalde normal android gibidir.apk'yi kurup sd dosyalarını hafıza kartına atıp oluyordur herhalde.

santiagomuniez9

Üye
Tmmda dosya yöneticisi yüklü degil nitdroitde apk dosyalarnı yükleyemyorm =)

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Evet mevcut bir dosya yoneticisi yok eklemek gerekiyor. Bu arada androidde ne kurmayi dusunuyorsunuz zaten suan icin pek fazla bisey yapamayacaksiniz?

frankendream

Üye
vaay tebrikler. :D ben en çok yazdıkları ve forumdaki avatar resminin uyumunu seviyorum. :D resim gözüme ilk çarptığında bize kızacakmış gibi bir ifade ama yazdıkları açıklayıcı ve net. ilginç.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye

Vay!Ayın üyesi olmuşuz...Hayırlı olsun.

Sağol hünkarım.

---------- Eklendi @ 17:59:52 ---------- Yazıldı @ 17:59:20 ----------

ama yakismis arkadasima herseyiyle hakediyordu

Sağol abi.

---------- Eklendi @ 18:00:48 ---------- Yazıldı @ 17:59:52 ----------

vaay tebrikler. :D ben en çok yazdıkları ve forumdaki avatar resminin uyumunu seviyorum. :D resim gözüme ilk çarptığında bize kızacakmış gibi bir ifade ama yazdıkları açıklayıcı ve net. ilginç.

Siz de sağolun. :D

Üst Alt