N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım Adım kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Acaba marketten Antutu Benchmark programini yukleyip skoru paylasabilir misin ? Merak ettim kac alacak.

S+ ics ile kaç alıyor?Ben de onu merak ettim:)

---------- Eklendi @ 20:27:20 ---------- Yazıldı @ 20:25:59 ----------

Haluk kardeş ana konuya çalışanlar ve çalışmayanları şimdi ekledim.

Başka oyun denediniz mi?Bir de imkanınız varsa tarayıcıyı iPhone 4 ile karşılaştırıp sonucu yazar mısınız?Biraz çok oluyorum ama...

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi

Başka oyun denediniz mi?Bir de imkanınız varsa tarayıcıyı iPhone 4 ile karşılaştırıp sonucu yazar mısınız?Biraz çok oluyorum ama...

Denediğimiz oyunların çalışma ihtimali için oyunların ics uyumunun bulunması gerekiyor. Ics uyumlu olmadığı takdirde ya ekrana sığmıyor ya oyun açılmıyor bir süre sonra crash olabiliyor. Bazı oyunlarda cihazın hafızasını tanımıyor oyunun sd dosyası mevcut bana sd dosyasının büyüklüğü civarında yer lazım diyor. Yaşanan diğer sıkıntılar oyunun sd'sini indiriyoruz işlem tamamlanıyor ardından simsiyah ekranda kalabiliyor. Denediğim oyunlar:

Modern Combat 3 Hd (Oyunun en güncel sürümü denenmiştir.): Checking license'ın ardından logo patlıyor tekrar checking license'a dönüyor genel yaşanan bir sorunmuş.

Tintin Hd(Son sürümü denendi bir önceki sürümde denendi): Siyah ekran veriyor sadece üstüne düşmedim oyunu merak ettiğimden ötürü kurdum zaten bi yanlışa kurban gitti sd dosyasıda silindi.

Modern Combat 2:Şuan en güncel sürümünü deniyorum bu oyun çalışıyor. Ekranada sığma vs... sorunları yok 3 varken oynayasımda gelmiyor aslında ama ne yapalım mc3 için yeni bir sürüm çıkana kadar bununla idare edeceğiz.

Six guns: Çalışıyordu sonra bir tweak attık çalışmıyor sırf deneme amaçlı kurmuştum o yüzden çok önemsemiyorum.

Nfl 2012:Sorunsuz çalışıyor.

Backstab hd: Yeni sürüme ihtiyaç var cihazın hafızasını tanıyamayan oyunlardan modern combat 3'de böyle bir sorun vardı son sürümle birlikte çözüldü ama intro looping olayı var şuanda.

9Mm hd: Bu oyun oynanası oyunlardan N900 bir kere bitirdiğim ve tekrardan oynamak istediğim oyunlardan biridir kendisi. Mobilin Max Payne'i diyebiliriz. Ama maalesef cihazı tanımıyor modlu bir sürüm galiba tanıyor sd'yi pcden çekip deneyeceğim umarım çalışır.

Shadow Guardian hd: Sdyi görmüyor cihaz üzerindende indirmiyor ilk çıktığında iPhone'un uncharted'ı derlerdi bu oyuna harbi sağlam oyundur. Bayadır sürüm çıkarmıyorlar bakalım yeni sürüm çıkarsa denemek istediğim oyunlardan N900'de açılıyordu ama abartısız yarım saat loading ekranında bekliyordum ondan sonra bir daha yeni sürüm sunulmadı oyuna.

Hiç ea oyunu denemedim battlefield2'yi denemeyi düşünüyorum.

Oyunlar konusunda aktaracaklarım bu kadar tarayıcıyı karşılaştırma imkanım yok şuan için.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
XER01

XER01

Üye

N9 un SD okuma ve yazma hizi cok iyi, diğer driver eksikleri tamamlanirsa cok rahat 3300 gibi bir skora yaklasir bence.

Bu arada diger hesabimi tahrikten kapatmislar, LYS ye hazirlaniyorum foruma cok bakamiyorum ama ona ragmen birilerini tahrik etmeyi basarmisim :ehe

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Arkadaşım Mert,üşenmeden yazdığın için çok teşekkür ederim.Bir an N9 olabilir mi diye düşündüm ama vazgeçtim,gönlüm Lumia'da.Sağolasın emeklerin için.
Ve XER01 -namıdiğer Lenneth,bir de belki nonamex:ehe- sana da alakan için teşekkür ederim.Bilgi için sağol.Bu arada Galaxy S+ ezmiş galiba N9'u.

pRime.

pRime.

Üye
Arkadaşım Mert,üşenmeden yazdığın için çok teşekkür ederim.Bir an N9 olabilir mi diye düşündüm ama vazgeçtim,gönlüm Lumia'da.Sağolasın emeklerin için.
Ve XER01 -namıdiğer Lenneth,bir de belki nonamex:ehe- sana da alakan için teşekkür ederim.Bilgi için sağol.Bu arada Galaxy S+ ezmiş galiba N9'u.
birisi alpha portu, diğeri cihaza özel yazılım. ne bekliyordun.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
pRime.

pRime.

Üye

N9 un SD okuma ve yazma hizi cok iyi, diğer driver eksikleri tamamlanirsa cok rahat 3300 gibi bir skora yaklasir bence.

Bu arada diger hesabimi tahrikten kapatmislar, LYS ye hazirlaniyorum foruma cok bakamiyorum ama ona ragmen birilerini tahrik etmeyi basarmisim :ehe

sağlık olsun Hakan nasıl olsa iki hesabın daha var, oralardan devam.
3300 alırsa muhteşem olur. sonuçta power vr sgx530 gpu'su ile çalışıyor.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

sağlık olsun Hakan nasıl olsa iki hesabın daha var, oralardan devam.
3300 alırsa muhteşem olur. sonuçta power vr sgx530 gpu'su ile çalışıyor.

Bu galaxy s'in de GPU değil mi?

pRime.

pRime.

Üye
S+ napmışlar öyle ya...Android için bence yetersiz o...

o gpu geçen sene çıkan bir telefon için gayet iyi. adreno 205 ile sgx540 aynı güçte gpu'lar. ikisi de 28 milyon poligon çiziyor. aynı şekilde xperia neo v gibi cihazlar da adreno 205 kullanmakta.
sgx 540'ı da optımus 3d ve galaxy nexus gibi üst düzey cihazlarda görebilirsin.

saruman_me

saruman_me

Üye

o gpu geçen sene çıkan bir telefon için gayet iyi. adreno 205 ile sgx540 aynı güçte gpu'lar. ikisi de 28 milyon poligon çiziyor. aynı şekilde xperia neo v gibi cihazlar da adreno 205 kullanmakta.

serdar o halde adreno 220 sgx 540 dan dahamı üstün oluyor kardeş..?

klongs

klongs

Üye

galaxy nexusta mali t400 gpusu var

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi

???? İyi bir bakın isterseniz! Googleın bugüne kadar ürettirdiği hiçbir telefon mali400 gpu kullanmamakta....

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Bilmiyordum kusura bakmayın lütfen.

pRime.

pRime.

Üye
serdar o halde adreno 220 sgx 540 dan dahamı üstün oluyor kardeş..?

evet.
şimdi aslında şöyle bir durum var. normalde sgx540 adreno 205'ten çok daha iyiydi ancak qualcomm adreno 205 için driver güncelleştirmesi getirdi ve şu anda sgx540'tan bazı alanlarda üstün olmuş durumda adreno 205. iki gpu da 28 milyon poligon çiziyor.

adreno 220 ise çok daha güçlü bir gpu 90m pligona kadar çiziyordu yanılmıyorsam. mali 400 ile başabaş takılıyorlar. şu anda adreno 220'nin powervr rakibi sgx 543 ve 544'tür tabi bunlar adreno 220'den daha güçlü. biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir. :)

---------- Eklendi @ 18:19:42 ---------- Yazıldı @ 18:19:12 ----------

hayır powervr sgx 540 var.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
klongs

klongs

Üye

evet.
şimdi aslında şöyle bir durum var. normalde sgx540 adreno 205'ten çok daha iyiydi ancak qualcomm adreno 205 için driver güncelleştirmesi getirdi ve şu anda sgx540'tan bazı alanlarda üstün olmuş durumda adreno 205. iki gpu da 28 milyon poligon çiziyor.

adreno 220 ise çok daha güçlü bir gpu 90m pligona kadar çiziyordu yanılmıyorsam. mali 400 ile başabaş takılıyorlar. şu anda adreno 220'nin powervr rakibi sgx 543 ve 544'tür tabi bunlar adreno 220'den daha güçlü. biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir. :)

---------- Eklendi @ 18:19:42 ---------- Yazıldı @ 18:19:12 ----------

hayır powervr sgx 540 var.

o s2 imiş pardon

Üst Alt