S+ ics ile kaç alıyor?Ben de onu merak ettim

---------- Eklendi @ 20:27:20 ---------- Yazıldı @ 20:25:59 ----------
Başka oyun denediniz mi?Bir de imkanınız varsa tarayıcıyı iPhone 4 ile karşılaştırıp sonucu yazar mısınız?Biraz çok oluyorum ama...
Denediğimiz oyunların çalışma ihtimali için oyunların ics uyumunun bulunması gerekiyor. Ics uyumlu olmadığı takdirde ya ekrana sığmıyor ya oyun açılmıyor bir süre sonra crash olabiliyor. Bazı oyunlarda cihazın hafızasını tanımıyor oyunun sd dosyası mevcut bana sd dosyasının büyüklüğü civarında yer lazım diyor. Yaşanan diğer sıkıntılar oyunun sd'sini indiriyoruz işlem tamamlanıyor ardından simsiyah ekranda kalabiliyor. Denediğim oyunlar:
Modern Combat 3 Hd (Oyunun en güncel sürümü denenmiştir.): Checking license'ın ardından logo patlıyor tekrar checking license'a dönüyor genel yaşanan bir sorunmuş.
Tintin Hd(Son sürümü denendi bir önceki sürümde denendi): Siyah ekran veriyor sadece üstüne düşmedim oyunu merak ettiğimden ötürü kurdum zaten bi yanlışa kurban gitti sd dosyasıda silindi.
Modern Combat 2:Şuan en güncel sürümünü deniyorum bu oyun çalışıyor. Ekranada sığma vs... sorunları yok 3 varken oynayasımda gelmiyor aslında ama ne yapalım mc3 için yeni bir sürüm çıkana kadar bununla idare edeceğiz.
Six guns: Çalışıyordu sonra bir tweak attık çalışmıyor sırf deneme amaçlı kurmuştum o yüzden çok önemsemiyorum.
Nfl 2012:Sorunsuz çalışıyor.
Backstab hd: Yeni sürüme ihtiyaç var cihazın hafızasını tanıyamayan oyunlardan modern combat 3'de böyle bir sorun vardı son sürümle birlikte çözüldü ama intro looping olayı var şuanda.
9Mm hd: Bu oyun oynanası oyunlardan N900 bir kere bitirdiğim ve tekrardan oynamak istediğim oyunlardan biridir kendisi. Mobilin Max Payne'i diyebiliriz. Ama maalesef cihazı tanımıyor modlu bir sürüm galiba tanıyor sd'yi pcden çekip deneyeceğim umarım çalışır.
Shadow Guardian hd: Sdyi görmüyor cihaz üzerindende indirmiyor ilk çıktığında iPhone'un uncharted'ı derlerdi bu oyuna harbi sağlam oyundur. Bayadır sürüm çıkarmıyorlar bakalım yeni sürüm çıkarsa denemek istediğim oyunlardan N900'de açılıyordu ama abartısız yarım saat loading ekranında bekliyordum ondan sonra bir daha yeni sürüm sunulmadı oyuna.
Hiç ea oyunu denemedim battlefield2'yi denemeyi düşünüyorum.
Oyunlar konusunda aktaracaklarım bu kadar tarayıcıyı karşılaştırma imkanım yok şuan için.