N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım Adım kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

cozturk

cozturk

Üye
N9'da işletim sistemi olarak meego eskisi gibi eksiksiz ve stabil çalışırsa ve android işletim sistemine geçiş yaptığımızda oyunların hepsini kasmadan çalıştırırsa o zaman muazzam cihaz olur.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşalr herkes bişeyler istiyor şöyle olsun veya böyle olsun istediklerinizin geçrkleşmesi için elimizi cebimize atmamız lazım. Developer çalışıyor üzerinde bizimde gerekli bağışlarda bulunmamız lazım paypalı olan yada kredi kartı olan ve istekleri bulunan arkadaşlar lütfen bağışta bulunsun developer'a. forum.nitdroid.com da donation (bağış konusu mevcuttur.) oradan bağışınızı yapabilirsiniz.

İkinci mesele türkçe var mı?
Arkadaşlar sistem aosp üzerine kuruludur orjinal yani galaxy nexus romu ne içerirse o vardır. Türkçe haliyle mevcuttur. Şayet olmasaydı morelocale adlı programla türkçeye çevirmek kısmi oluyor gerçi bazı romlarda ama genede mümkündür.

Bu arada

Angry Birds Space gerçekten güzel olmuş.

Bende bir fotoğraf sunayım oyundan:

salihk

salihk

Emekli Yönetici
birtane video ben ekliyim şimdilik Beta olan bu sürüm ileriki zamanlar da Dahada stabil olucak :D

[video=youtube;MOSdKi97fi8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MOSdKi97fi8#![/video]

• Beğen
Tepkiler: frankendream

frankendream

Üye
orada whatsapp gördüm. :)))

MeeGoFaN

MeeGoFaN

Üye
Gercekten çok başarılı bir iş gerçekleştirmişler ama alttaki sanal tuşların ekrani küçültmesi beni biraz üzdü onun dısında süper olmuş :)

pRime.

pRime.

Üye
fark ettim ama onu. :D :D

----------Eklendi @ 21:29:52 ---------- Yazıldı @ 21:26:54 ----------

Şimdi çalışan ne var çalışmayan ne var biri açıklayabilir mi? :)

daha pek bir şey belli değil. internet henüz tam anlamıyla olmadığı için cihazda çoğu oyun yüklenemiyor.

fLuke!

fLuke!

Üye
Nokia'nın piyasada her çeşit teli var şimdi, Meego, maemo, symbian, wp, android:)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Nokia'nın dönüşü.:D

----------Eklendi @ 15:05:19 ---------- Yazıldı @ 15:01:56 ----------

Bir iOS kaldı.Ha gayet o da olacak.

• Beğen
Tepkiler: frankendream
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Lenneth

Üye
Nokia Meego ile ugrasmak yerine Android ile ugrassa bin kat daha iyi olurdu..

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Haklı olabilirsiniz.Ancak Android'e Nokia bile bir şey yapamaz.Tamam, şunu kimse yalanlamıyor:cihazlarınız hızlı.Ama unuttuğunuz bir şey var:cihazlarınızın donanım özellikleri dönemine - daha doğrusu Nokia'ya - göre çok çok üstün.Android'in mükemmel tarayıcısı dışında pek hızlı bir tarafı yok.Keşke Dalvik olmasaydı da Nokia da Android kullansaydı dediğim zamanlar kesinlikle oldu.Herkese hayırlı günler.

cozturk

cozturk

Üye
Nokia meego ile uğraşmadıki bi telefon çıkardı sonra bıraktı.
Ama wp ile uğraşacağına meego ile uğraşsa bin kat daha iyi olur diyebilirim.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bence wp7 ile uğraşması çok iyi olacak.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yeterki uğraşsın.

ugraşıyor zaten arkadaşım nokiadan gelen bilgilere göre finlsndiyadaki fabrikadan bin işçi çıkarıp imalatı asyaya kaydırıcaklar finlandiyadaki fabrikada sadece yazılıma odaklanıcakmış

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

ugraşıyor zaten arkadaşım nokiadan gelen bilgilere göre finlsndiyadaki fabrikadan bin işçi çıkarıp imalatı asyaya kaydırıcaklar finlandiyadaki fabrikada sadece yazılıma odaklanıcakmış

Güzel haber:DWp geliyor,açılın heyyyyyyt!

pRime.

pRime.

Üye
|-)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Prime:D Uyan wp7 geliyor.

salihk

salihk

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, cptaincnr ve pRime.

Üst Alt