Seglopsi
Üye
[ENGİN];5932926' Alıntı:
Öncelikle cihazı alın gerisi kolayn9'un kastıgını hiç görmedim bu güne kadar sorun olursa yardımcı bulunur merak etmeyin
bu sozunu bosa cikartmak icin ugrastim 30 tane uygulama acip arka plana attim ve birbirleri arasinda gecis yaptim, takilmadi. hatta banamisin demediactigim uygulamalar da basit seyler degil oyunlar, haritalar, opera, firefox, stellarium gibi uygulamalar, bu cihazda lumia920'nin donanimi ve 2gb ram olup 2000mah batarya olsaydi 5 yil daha kullanilirdi herhalde
operada da böyle ama kendi tarayıcısında çok sade basitStock tarayıcı görünümü böyle.
Elop farkı işte herkes beceremez bir sistemi desteksiz bırakmayı
Birde Nokia değerini bilip sahip çıksaydı ve yeterli düzeyde bir uygulama marketi olsaydı belkide şuanda N9 kullanıyor olurdum
N9 un kendi tarayıcısı ile opera mobile'ın gmail mobil görünümleri farklı, operadaki çok güzel ve kullanışlı orijinal tarayıcıda ise çok sade ve basit, acaba operadaki gmail görünümünü normal tarayıcıda görüntüleme şansımız varmı?
teşekkürler, geçenlerde qtweak yüzünden telefonu flashlamak zorunda kalmıştım sonra kullanmayacam dedim ama sırf bu gmail yüzünden tekrar kullanırımtarayıcı user agent'ını qtweak ile değiştirebiliyorsun. o şekilde iphone veya android gibi yapabilirsin.
tarayıcı user agent'ını qtweak ile değiştirebiliyorsun. o şekilde iphone veya android gibi yapabilirsin.
operadaki değil de android veya ios'takini kullanırsın.sanırım benim istediğimi anladın, qtweakla bu sorunu aşar mıyım? yani operadaki arayüzü normal tarayıcıda görüntüleyebilir miyim kesin?
onu bilmiyorum abi kendim denemedim. hiç ihtiyaç duymadım.[ENGİN];5942882' Alıntı:
Videoları da açarmıyız Serdar
çok derin modlamalara gitme bir de qtweak'teki bir özelliği açıp aynı anda aynı özelliği veren başka bir uygulama kullanıyorsan cihaz reboot loopa girer.teşekkürler, geçenlerde qtweak yüzünden telefonu flashlamak zorunda kalmıştım sonra kullanmayacam dedim ama sırf bu gmail yüzünden tekrar kullanırım
[ENGİN];5943338' Alıntı:Yapacagımdan degil de tweak'ın hünerlerini bilmek açısından sordum ne fonksiyonlu bir uygulamaymış
şu tweak nedir ne işe yarar biri söyleyebilir mi? iOS tweakleri gibi mi ?
şu tweak nedir ne işe yarar biri söyleyebilir mi? iOS tweakleri gibi mi ?
[ENGİN];5943467' Alıntı:
Sana darıldım ben mesajima cevap vermedin
Cydia gibi değil ama işe yarayan tweakler var.
Terminal görünümlü/tabanlı bi uygulama.Herhangi bir tweak için klavyede harflere basıyorsun.
Tam olarak nasıl bi şey
Ekran görüntüsü falan mümkün mü görebilir miyim
neptunea konusundan bahsetmiştim.
mobil maxicep'i deniyordum o sırada
neye cevap olarak yazdığını anlamadım ki hem sonra deneme esnasında arada gitti
[ENGİN];5943595' Alıntı:neptunea konusundan bahsetmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?