N9 almak için en ideal yeriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi mağazadan N9 almak daha mantıklı olur?

• NOKİA SHOP

Kullanılan: 7 50.0%
  • MEDİAMARKT

Kullanılan: 0 0.0%
  • TEKNOSA

Kullanılan: 0 0.0%
  • TURKCELL

Kullanılan: 2 14.3%
  • DİĞER..(BELİRTİNİZ)

Kullanılan: 5 35.7%

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
N9 almak için en ideal yeriniz?
arkadaşlar bu konuyu açmam da iki maç var. sizlerden N9 alınacak en uygun yeri öğrenmek ve bu konuda fikirler sunmak ve de N9 un nerelerde satışa sunulduğu hakkında en azından belki bizim bilmediğimiz bir yerde daha ucuza satılıyordur yada kampanya vardır işte bunun gibi bilgilere ulaşmak için açıyorum bu konuyu. anket sorusu açık ayrıca N9 un nerelerde şu an satışa sunulduğunu da belirtirsek en azından alacak olanlar için alternatifler çoğalır :oke:

ben başlayayım öncelikle benim bildiğim yerler şu an için:

-MEDİAMARKT
-NOKİA SHOP
-TEKNOSA
-TURKCELL
VE DE VATAN da.

içlerinden tercih ettiğim mağaza ise hem hizmet garantisi hemde güvenilirliği bakımından Nokia shop diye düşünüyorum fiyat da diğer mağzalara göre dengelenir diye umuyorum. ama teknosa hem en pahalı fiyata satan mağaza hemde en uygun imkanı sunan mağza zira ayda 120 TL ye taksit yapıyorlar 12 ay :d:

mert_1047

mert_1047

Üye
Telefon vb... taşınabilir cihazlarda yurtdışını tercih ediyorum çünkü fiyat bazı cihazlarda yüzde 30 35 lere kadar daha uygun olabiliyor. (Bakalım n9 siparişimde fiyat Tr ile kıyasla nasıl olacak) Farklı hafıza seçenekleri (veya farklı seçenekleri örn. beyaz renk n9 (veya farklı kutu içeriği olabiliyor (Tr.deki n9 paket içeriğinde wh-701 varken yurtışı paket içeriğinde wh-901 var).

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
pRime.

pRime.

Üye
Türkiye'den alacaksam electroworld, darty, mediamarkt veya nokiashop'u tercih ederim. Turkcell de tercih edilebilir duruma göre. Siz siz olun sakın teknosa'ya para kaptırmayın satış sonrası hizmet sıfır, mallar defolu. Satışa gelmeyin. :)

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

frankendream

Üye
Benim Rusya'dan geldi. Teknosa'ya kesinlikle bende güvenmiyorum.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler gerçekten teknosa pek güvenilir değilmiş bunu ilk kez duymuyorum ama artık sizden de duyunca eminim. vatanada niyese güvenemiyorum benim için önemli olan satış sonrası ilgi ve alaka bu en iyi nokia shopta ve mediamarkt da var kanımca :(

cnk52

Üye
Açıkcası aracı şirketlere güvenemiyorum ben. Özellikle bu telefonlarda. Yine laptop vs alınabilir teknosa, vatan comp. vs. ama cep telefonu deyince düşünüyorum ikinci sefer, sonra üçüncü sefer, sonra dördüncü sefer... :D
Nokia shop bulunduğum şehirde yok. Eğer olsaydı tercihim olabilirdi(tabi fiyatları da önemli).
Daha sonrasında ise, 2.el telefon satın almayan, tim, vadafone olabilir. Tabiki köklü bir mağaza olması lazım. Burada birkaç mağaza var. Kesinlikle oralardan güvenle alınabilir. Sadece kısa bir araştırma yaparak 100 tl fiyat farkı çıkarabiliyorlar. :)

Yukarıdaki tercihler arasında nokia shop.

m542tf

m542tf

Üye
malum heryerde nokia shop yok bu nedenle vodafone

pRime.

pRime.

Üye
Açıkcası aracı şirketlere güvenemiyorum ben. Özellikle bu telefonlarda. Yine laptop vs alınabilir teknosa, vatan comp. vs. ama cep telefonu deyince düşünüyorum ikinci sefer, sonra üçüncü sefer, sonra dördüncü sefer... :D
Nokia shop bulunduğum şehirde yok. Eğer olsaydı tercihim olabilirdi(tabi fiyatları da önemli).
Daha sonrasında ise, 2.el telefon satın almayan, tim, vadafone olabilir. Tabiki köklü bir mağaza olması lazım. Burada birkaç mağaza var. Kesinlikle oralardan güvenle alınabilir. Sadece kısa bir araştırma yaparak 100 tl fiyat farkı çıkarabiliyorlar. :)

Yukarıdaki tercihler arasında nokia shop.

dostum turkcell nokia garantisiyle satıyor yani bir nevi nokiashop gibi o yüzden oradan alabilirsin gönül rahatlığıyla. :)

cnk52

Üye

dostum turkcell nokia garantisiyle satıyor yani bir nevi nokiashop gibi o yüzden oradan alabilirsin gönül rahatlığıyla. :)
Teşekkür ederim hocam. :)
Zaten tim diye belirttim ya yukarıda. :)
Sadece 2. el telefon almayan mağazaları tercih ediyorum. Yani telefonu aldıktan sonra sorun çıkabilir diye tırsıyorum açıkcası. :)
Bu yüzden TİM, vadafone(burada avea bayileri de pek sağlam değil) bayileri ve nokia shop olsaydı olabilirdi. :)

mstf_l

mstf_l

Üye
bence de teknosa fazla güvenilir değil hem paranızı alırlar hem ürününüze bakmazlar(tabii ki istisnalar olabilir :) )

En iyisi türkcell yada vodafone shop tan almak heryerde varlar çünkü darty i falan bulmak zor küçük yerlerde

pRime.

pRime.

Üye
bence de teknosa fazla güvenilir değil hem paranızı alırlar hem ürününüze bakmazlar(tabii ki istisnalar olabilir :) )

En iyisi türkcell yada vodafone shop tan almak heryerde varlar çünkü darty i falan bulmak zor küçük yerlerde

istisna yok dostum hepsi sahtekar teknosacıların.

mstf_l

mstf_l

Üye
tabii satışta zaten sahtekarlar orası herkesçe bilinen gerçek

Satış sonrası için dedim istisnaları ama onda da yanlış demiş olabilirim yani :D

MeeGoFaN

MeeGoFaN

Üye
Ben şahsen Turkcell'den alıcam haziran ayında :)

pRime.

pRime.

Üye
tabii satışta zaten sahtekarlar orası herkesçe bilinen gerçek

Satış sonrası için dedim istisnaları ama onda da yanlış demiş olabilirim yani :D
yok dostum bizzat şahidim tecrübe ettim. satış öncesi, satışta ve satış sonrası sahtekarlık son sürat devam ediyor. :D

mstf_l

mstf_l

Üye

yok dostum bizzat şahidim tecrübe ettim. satış öncesi, satışta ve satış sonrası sahtekarlık son sürat devam ediyor. :D

Yok bi keresinde hafıza kartımı değiştirmişlerdi (bin dereden su getirerek te olsa)

Belki nazillidekiler insaflıdır. :ehe

cnk52

Üye

Teknosanın satış fiyatları çok uçuk. Tamam indirim olduğunda yine az da olsa oluyor bişeyler ama normal satış fiyatıyla alırsan çok kazık yiyorsun.
Satış sonrasındaysa yaklaşık 4 aydır faturanın aslı gelecek. :)

pRime.

pRime.

Üye
Teknosanın satış fiyatları çok uçuk. Tamam indirim olduğunda yine az da olsa oluyor bişeyler ama normal satış fiyatıyla alırsan çok kazık yiyorsun.
Satış sonrasındaysa yaklaşık 4 aydır faturanın aslı gelecek. :)
ya öyle işte :)
bu arada iyi hatırlattın fiyatları da kazık. :D

----------Eklendi @ 21:12:07 ---------- Yazıldı @ 21:11:34 ----------

Yok bi keresinde hafıza kartımı değiştirmişlerdi (bin dereden su getirerek te olsa)

Belki nazillidekiler insaflıdır. :ehe
işte o şekilde işliyor teknosa bin dereden su getirecen :D

mstf_l

mstf_l

Üye
sonuç olarak teknosa'dan alma da istersen bakkal ahmet amca'dan al :)

cnk52

Üye
Vatan computer hakkında ne düşünüyorsunuz? Beyaz N9'u siyahı fiyatına sattığını görünce şeytan dürtmeye başladı beni. :D
Bir yandan da lumia serisini beklemek var içimde..
Herneyse Vatan computer'in internet satışları hakkındaki düşünceleriniz neler?

avcitalip

avcitalip

Üye
Türkiye'den alacaksam electroworld, darty, mediamarkt veya nokiashop'u tercih ederim. Turkcell de tercih edilebilir duruma göre. Siz siz olun sakın teknosa'ya para kaptırmayın satış sonrası hizmet sıfır, mallar defolu. Satışa gelmeyin. :)

Ben Turkcell'den Aldım Başıma Neler Geldi Biliyorsunuz,Teknosa Harbiden Hizmet Sıfır

Afedersiniz belki yeri değil ama 1 yıl önce 5 yıl garantili bir hdd almıştım 500 GB 6 Ayda bir bozuluyordu :D :D bakalım 5. aydayız birdahaki ay bozulacakmı :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt