MertcaN9
Üye
N9 almak için en ideal yeriniz?
arkadaşlar bu konuyu açmam da iki maç var. sizlerden N9 alınacak en uygun yeri öğrenmek ve bu konuda fikirler sunmak ve de N9 un nerelerde satışa sunulduğu hakkında en azından belki bizim bilmediğimiz bir yerde daha ucuza satılıyordur yada kampanya vardır işte bunun gibi bilgilere ulaşmak için açıyorum bu konuyu. anket sorusu açık ayrıca N9 un nerelerde şu an satışa sunulduğunu da belirtirsek en azından alacak olanlar için alternatifler çoğalır 
ben başlayayım öncelikle benim bildiğim yerler şu an için:
-MEDİAMARKT
-NOKİA SHOP
-TEKNOSA
-TURKCELL
VE DE VATAN da.
içlerinden tercih ettiğim mağaza ise hem hizmet garantisi hemde güvenilirliği bakımından Nokia shop diye düşünüyorum fiyat da diğer mağzalara göre dengelenir diye umuyorum. ama teknosa hem en pahalı fiyata satan mağaza hemde en uygun imkanı sunan mağza zira ayda 120 TL ye taksit yapıyorlar 12 ay

ben başlayayım öncelikle benim bildiğim yerler şu an için:
-MEDİAMARKT
-NOKİA SHOP
-TEKNOSA
-TURKCELL
VE DE VATAN da.
içlerinden tercih ettiğim mağaza ise hem hizmet garantisi hemde güvenilirliği bakımından Nokia shop diye düşünüyorum fiyat da diğer mağzalara göre dengelenir diye umuyorum. ama teknosa hem en pahalı fiyata satan mağaza hemde en uygun imkanı sunan mağza zira ayda 120 TL ye taksit yapıyorlar 12 ay