N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
polluxea♪;3971211' Alıntı:
​bende yok dostum o sende kalms olabilir :D

----------Eklendi @ 09:18:45 ---------- Yazıldı @ 09:16:27 ----------

sleeping screen bende yokk ? :ehe flashladıktan sonra soft format atmstm o aramı gitti ki...?

FAIL :kop:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bi de temalarda black neon touch anna DI dye bi tema var o da güzel bi bakın :D madness arkadasmz bayaa süpriz yumurta koymus cfw'ye :naughty: yalnız bende nye sleeping screen yok o kafamı karıstırdı...:bilmm :hmmm

----------Eklendi @ 09:22:07 ---------- Yazıldı @ 09:21:45 ----------

nasıl FAIL ? :D

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
polluxea♪;3971220' Alıntı:
bi de temalarda black neon touch anna DI dye bi tema var o da güzel bi bakın :D madness arkadasmz bayaa süpriz yumurta koymus cfw'ye :naughty: yalnız bende nye sleeping screen yok o kafamı karıstırdı...:bilmm :hmmm

----------Eklendi @ 09:22:07 ---------- Yazıldı @ 09:21:45 ----------

nasıl FAIL ? :D
Tekrar flash at.

----------Eklendi @ 09:25:21 ---------- Yazıldı @ 09:24:38 ----------

FAIL: başarısız olmak

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum ben zaten sleeping screen'i kullanmyorum :D onun dısında bi sorunla karslasmadım daha..sorun ckarsa atarm artk bi daha napym :hmmm

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
polluxea♪;3971231' Alıntı:
dostum ben zaten sleeping screen'i kullanmyorum :D onun dısında bi sorunla karslasmadım daha..sorun ckarsa atarm artk bi daha napym :hmmm
Tamam.

n000k

n000k

Üye
madness dostum valla varya şu sleeping screen i koyman ise hepten çok güzel olmuş :yuru ben onu kullanıyorum ve cfw ye heleki entegre etmişsin çok sevindim.. çok saol çok ellerine sağlık :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
ya ovi store sorunu varda madness kurtulus abi harf format dedi önce soft atsam e yi biçimlendirsem hard atmasam çözülür mü birde uda hariç hepsinde reburfish seçeneğini kaldırıyorduk yine aynı mı onlar

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
kaldırmayacaksın sadece dosyayı değiştireceksin. E yi biçimlendirince düzelmez. Ya format ya flash

avianca

Üye
madness paylaşım için teşekkürler. bellenin en erken şubatta geleceğini varsaydığım için geçmeyeceğim dediğim hack belleye geçmeye karar verdim ama ne nasıl yapılır bilmiyorum yardım edebilir misin ? phoenix i yüklemiştim dün telide bagladım phoenix içine rm596 yıda attım ancak şöyle bir hata veriyor firmware update tıklayınca. .hizliresim.com/11/9/6/3122.png

polluxea♪

polluxea♪

Üye
verdiğin görsel acılmıyor dostum bi daha yükle

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
madness paylaşım için teşekkürler. bellenin en erken şubatta geleceğini varsaydığım için geçmeyeceğim dediğim hack belleye geçmeye karar verdim ama ne nasıl yapılır bilmiyorum yardım edebilir misin ? phoenix i yüklemiştim dün telide bagladım phoenix içine rm596 yıda attım ancak şöyle bir hata veriyor firmware update tıklayınca. .hizliresim.com/11/9/6/3122.png

arkadaşım anna yükle sonra belleye geçeceksin. Navifirmden tüm dosyaları indir 24.1 öyle flash at 22.014 te olur.

sedat_2425

Üye
ok teşekkürler denerim...

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
+ phoenix belleyi tanımaz direk anna dosyalarıyla değiştireceksin ;)

n000k

n000k

Üye
anladığım kadarıyla sen phoenix in içine belle dosyalrını attın.. hayır bunu yapmayacaksın.. sen şimdi söyle bakalım hangi versiyon yüklü sende ?? 25.07 anna mı yüklü yoksa 24.01 anna mı?

----------Eklendi @ 12:17:29 ---------- Yazıldı @ 12:14:35 ----------

+ phoenix belleyi tanımaz direk anna dosyalarıyla değiştireceksin ;)
aynen.. ama şunuda bil.. eğer 25.07 annaya güncelediysen teli.. önce downgrade yapman lazım bir önceki sürümlere < herhangi biri olabilir, hangisi olduğu önemli değil> çünkü 25.04 anna sürümünden belle yüklenmiyor tele..

avianca

Üye
tel 24.01 sürüm anna yüklü.bi arkadas tam olarak ne yapmam gerekiyor yazabilir mi acaba ? yazılım sürümü 024.001 ürün kodu 059d954 .

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
sabit konulardan birinde vardı videolu anlatım. onun aynısını yapacaksın fakat software update yerine refurbishe basacaksın.

avianca

Üye
dostum anna dosyalarını da attım rm596 ya ancak olmuyor. anlayamadım bir türlü şu konuyu tam olarak biri anlatabilir mi ? videolusunu da yaptım sorun phoenixde görmüyor dosyayı.neyse teşekkürler sanırım yüklemeyeceğim ..

n000k

n000k

Üye
dostum anna dosyalarını da attım rm596 ya ancak olmuyor. anlayamadım bir türlü şu konuyu tam olarak biri anlatabilir mi ? videolusunu da yaptım sorun phoenixde görmüyor dosyayı.neyse teşekkürler sanırım yüklemeyeceğim ..
anna dosyalarını indirdin değilmi? 24.01 dosyalarını at phoenixi açmadan sonra phoenxi aç ve usb 1 takılıysa telin onu seç, baktın bulmuyormu o zaman file dan open productan RM-596 yı buluyorsun sonra otomatik bulcak program ordan flashinge basıp variantı bulmaya yerine geliyorsun.. bulmsı lazım bu şekilde..

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products rm-596 klasörü varsa sil

avianca

Üye
anna dosyalarını indirmedim şuan indiriyorum 24.1 sürümdeki variant turkey silver white 059d954 olanını indiriyorum olur mu ?

Üst Alt