işte benimde millete anlatmak istediğim buydu.. zaten flaşla yeni taze bir sistem yüklüyorsun, telide tazelemiş oluyorsun.. format atınca bunun bir kısmı siliniyor.. kırık ayaklı sandalyeye dönüyor sistem.. evet madness ın dediği gibi yenden flaş at..Format atmasaydın bence. İçindeki sistem dosyaları silinebiliyor. Önerim: Tekrar flash at.
hayır downgrade gerekmiyor.. nasıl yükleme yaptıysan belle yi aynı şekilde flaşlıcan şimdi 1 kere, o kadar..biraz ağırlaştı gibi .tekrar flashı nasıl atıcam? downgrade gerekmiyor mu ? şey mi yapim şu içindeki scan protect i acıp refurbish mi diyim ?
başla zaten doğru başlarsan flaşa %100 e kadar gider sonra biraz bekler phoenix test etmek için teli ama bellede test mode u yok.. o yüzden 25ten geriye saymaya başlar sen bekle en son uyarı çıkar. ne yazıyordu aklımda değil şimdi. sen ordan iptal deyip teli usbden çıkar aç.. bu kadar!! yüklenmiş olması lazım..sonucu bildir dostum buraya..tamam başlıyorum.
ovi mağazaya yüklü zaten.girince kendisi son sürüme güncelleme isticek sen ordan güncelle de, en son sürüme güncelleniyor.. diğer programların hepsi ovide var ama istersen burdan forumda uygulamalr bölümünde ara bulursun.. olmasına sevindim.. güle güle kullanteşekkür ederim arkadaşlar yükledim.tekrardan. inceleyip eksik ya da yeterli olmayan birşey görürsem iyileştirilmesi için söylerim. yalnız bana şimdi birkaç program lazım nerden bulabilirim uygununu? shazam,nimbuzz,ovi mağaza opera , battery monitör lazım birde annada çalışan oyun ve programlar bundada çalışıyor mu?
beğenip beğenmediğinide bildir bize.. ve evet annada çalışan herşey bundada çalışıyor!!zorla morla attırdık sanada belleyibeğendim baya fark ediyor. e postayı kuramadım sunucuya bağlanılamıyor dedi neden onu çözmeye çalışıyorum![]()
edit : düzelttim wlan bağlı olmadığından yapıyormuş. ilginçtirki int.paketim vardı. iyice bi kurcalayım
yüklemiycem dedin ama bak işte bir kere düzgün yükleyince oluyor.. evet farkediyor herşeyiyle.. sorun yok benim telde.. sendede olmaz umarım en güzel yanı bu CFW nin sleeping screen içinde yüklü
ve derli toplu bir sistem yapmış madness.. internetle ilgili olanlar internet dosyasının içinde ofisle ilgili olanlar ofis dosyasının içinde.. menüye bir kere girince boğulmuyorsun..o hiç bir bellede yok.. ben manual taskswitcher kullanıyorum.. forumdan indirdim, forumda bulabilirsin..eet iimiş şey dicem çalışan programları nerden görebilirim ? menü tuşuna basınca kapatıyor mu?
Yeni sürümü çıkacak yakında.arkadaslar bide su nokia panorama yı calıstırabilsek bellede o zaman süper olacak...
neyin yeni sürümü ?Yeni sürümü çıkacak yakında.
senin bellenin mi yoksa panorama nın mı??

panorama belle uyumluneyin yeni sürümü ?senin bellenin mi yoksa panorama nın mı??
![]()
![]()
Bende var menü tuşuna basınca açılıyor.o hiç bir bellede yok.. ben manual taskswitcher kullanıyorum.. forumdan indirdim, forumda bulabilirsin..
aha----------Eklendi @ 22:45:09 ---------- Yazıldı @ 22:43:24 ----------
Bende var menü tuşuna basınca açılıyor.
bunu bilmiyordum menü tuşuna biraz basınca açılıyor.. iyi bak bunuda koyman güzel olmuş
taskswitcher programını hemen kaldırcam şimdi.. yaw mp3lerdenmidir nedir müzik çalar dondu.. pcde 6 tane mp3 düzenledim mp3tag ile resim falan , album isimlerini düzenleyip tele attım. başlat deyince müzik çalar dondu :S