N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
:) tamamdır yükledim oldu.. şimdi biraz kurcalayayım :oke: evet 25.07 den yüklenmiyor belle.. bence belkide bunu farkettikleri için hala belleyi sürmüyorlar piyasaya.. yoksa millet yükleyemiycek..

----------Eklendi @ 14:38:42 ---------- Yazıldı @ 14:36:49 ----------

evet. Bellelerin hepsinde öyle olur. Test mode'ları yok çünkü.
evet onu biliyorumda biri burda forumda yazmıştı.. serkanet miydi neydi.. bi yorumunda saymaya başlayınca bekleme phoneix i kapa , aç teli falan yazmıştı.. ondan bi sorayım dedim

----------Eklendi @ 14:45:51 ---------- Yazıldı @ 14:38:42 ----------

hay gözünü seveyim güzel olmuş valla bu belle :) .. sen şimdi bana söyle bakalım neleri kapayayım şarj yemesin diye? .. bulun ayarlarından kapadım.. comminicator u bulamadım .. ordanda ayarlarını yapcaktım şarj yemesin diye.. bu arada çok derli toplu olmuş, iyi olmuş beğendim :oke:

----------Eklendi @ 14:46:30 ---------- Yazıldı @ 14:45:51 ----------

bu arada flighTAIR abinin effectslerini atabiliyormuyuz.. yoksa o özellik yokmu?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
:) tamamdır yükledim oldu.. şimdi biraz kurcalayayım :oke: evet 25.07 den yüklenmiyor belle.. bence belkide bunu farkettikleri için hala belleyi sürmüyorlar piyasaya.. yoksa millet yükleyemiycek..

----------Eklendi @ 14:38:42 ---------- Yazıldı @ 14:36:49 ----------

evet onu biliyorumda biri burda forumda yazmıştı.. serkanet miydi neydi.. bi yorumunda saymaya başlayınca bekleme phoneix i kapa , aç teli falan yazmıştı.. ondan bi sorayım dedim

----------Eklendi @ 14:45:51 ---------- Yazıldı @ 14:38:42 ----------

hay gözünü seveyim güzel olmuş valla bu belle :) .. sen şimdi bana söyle bakalım neleri kapayayım şarj yemesin diye? .. bulun ayarlarından kapadım.. comminicator u bulamadım .. ordanda ayarlarını yapcaktım şarj yemesin diye.. bu arada çok derli toplu olmuş, iyi olmuş beğendim :oke:

----------Eklendi @ 14:46:30 ---------- Yazıldı @ 14:45:51 ----------

bu arada flighTAIR abinin effectslerini atabiliyormuyuz.. yoksa o özellik yokmu?
var. C:/Animations/Effects içine atacaksın.
Benim yazılımım şarj yemez. Daha yenisi çıkana kadar en iyisi bu :oke:

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
tamamdır dostum :oke: peki nasıl atıcam?? sis şeklinde değilmi? bi anlatsana kısaca :)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır dostum :oke: peki nasıl atıcam?? sis şeklinde değilmi? bi anlatsana kısaca :)
Sis şeklinde değil. Effectleri indireceksin zipli yada rarlı şekilde. İçinde birsürü dosya olacak. Onun içindeki dosyaları C:/Animations/Effects in içine atacaksın ama ilk önce içini silmen lazım.

n000k

n000k

Üye
tamam buldum zipli şekilde.. ama fexplorer ile içine nasıl taşıcam bu dosyayı??

----------Eklendi @ 15:11:01 ---------- Yazıldı @ 15:07:21 ----------

ayy tamam yaptım :D .. salağım ben yaaa..:kop:

-omer-

-omer-

Üye
ben dedim demek istemiyorum ama neyse :D

n000k

n000k

Üye
valla madness dostum güzel olmuş cwf.. hele ara ikonuna basınca arama kayıtlarıyla rehber ikonlarının çıkması çok güzel olmuş.. ekrana kısayol olarak eklemeye gerek kalmamış.. işte bunu çok beğendim :oke: tel açılış animasyon ile müziğinide beğendim.. 10 numara :oke:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ivo777 3.1den stabilmi arkadaslar? fark varsa yükleym..

n000k

n000k

Üye
polluxea♪;3969350' Alıntı:
ivo777 3.1den stabilmi arkadaslar? fark varsa yükleym..
evet farklı.. menü çok derli toplu olmuş.. daha yükleyeli 2 saat oldu.. yapan kişi stabil diyo şuana kadarda bi ayarsızlık görmedim.. :D yükle gitsin, maksat değişiklik.. bende ivo3.1 kullanıyodum ama bu baya iyileştirilmiş hali..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​ivodan ii dyosun yani dostum ?

----------Eklendi @ 16:26:23 ---------- Yazıldı @ 16:11:02 ----------

bi şey daha sorcam dostum ivo777'nin üstüne kursam bi sorun olmaz dmi ? telefona tekrar anna atıp üstüne kurmama gerek yok herhalde ? zaten anna dosyalarıyla degiştiryoruz kurarken bi sorun cıkmaz dmi ?

----------Eklendi @ 16:41:03 ---------- Yazıldı @ 16:26:23 ----------

​arkadaslar bi cevap verin yüklüycem cevabnızı bekliyorum..

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
polluxea♪;3969382' Alıntı:
​ivodan ii dyosun yani dostum ?

----------Eklendi @ 16:26:23 ---------- Yazıldı @ 16:11:02 ----------

bi şey daha sorcam dostum ivo777'nin üstüne kursam bi sorun olmaz dmi ? telefona tekrar anna atıp üstüne kurmama gerek yok herhalde ? zaten anna dosyalarıyla degiştiryoruz kurarken bi sorun cıkmaz dmi ?

----------Eklendi @ 16:41:03 ---------- Yazıldı @ 16:26:23 ----------

​arkadaslar bi cevap verin yüklüycem cevabnızı bekliyorum..
Refurbish yap sorun çıkmaz.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​sagol dostum

Uruloki

Uruloki

Üye
he yani bende yüklücem de kurtulus40 cfw üzerine atıcam formata fişan gerek yok değil mi direk reburfish yaparak oluyor mu

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Oluyor. Ama E yi biçimlendirin derim. Program kalıntıları kalabilir.

Uruloki

Uruloki

Üye
bak bayramdan önce çıkar yenisini heeeee
:D

Uruloki

Uruloki

Üye
ya diğer konuyada yazdım da hazır burdayken sorayım internet radyosu var mı bunun olursa çok iyi olur yoksa belle de mi yok birde dcim/100nokia kısayolunu görüntülere taşıyabilirmisin yani galeri sorunu çözülür birde kaç adet ekran eklenebiliyor sonuçta widgetler biraz büyükde

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​eline saglık kardes flashladım

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
ya diğer konuyada yazdım da hazır burdayken sorayım internet radyosu var mı bunun olursa çok iyi olur yoksa belle de mi yok birde dcim/100nokia kısayolunu görüntülere taşıyabilirmisin yani galeri sorunu çözülür birde kaç adet ekran eklenebiliyor sonuçta widgetler biraz büyükde
10 adete kadar ekran açabilirsin. Sorun çözüldü. DCIM/100NOKIA telefonu fotoğraf makinesi gibi algılaması içindir pcnin. Taşınamıyor maalesef fakat galeride sorun çıkartmıyor.
İnternet radyosunu ayrı olarak kurabilirsin oviden.

Üst Alt