N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

[alikan]

[alikan]

Üye
saatlerdir siteye giremiyorum virüs uyarısı veriyor. Çok moralim bozuldu bu olaya bir daha bu siteye girer miyim pek bilmiyorum. Telefondan yazıyorum

iatis

iatis

Üye
Madness üstad,en son 2.1 güncellemesini yaptıktan sonra,dikkatimi çeken bir husus oldu.Sürekli wifi balanıyor.Wifiyi kapatıyom bu sefer hemen şebekeden bağlanıyor.Bağlantı yöneticisinden baktığım zaman ise:NOKİAASERVER ve XMPPSERVİSE diye iki uygulamanın sürekli bağlandığını görüyorum.Bu uygulamalar neyin nesidir bir türlü bulamadım.Bilen bir arkadaş yardımcı olabilirmi?( N8 Madness 2.1 )

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Madness üstad,en son 2.1 güncellemesini yaptıktan sonra,dikkatimi çeken bir husus oldu.Sürekli wifi balanıyor.Wifiyi kapatıyom bu sefer hemen şebekeden bağlanıyor.Bağlantı yöneticisinden baktığım zaman ise:NOKİAASERVER ve XMPPSERVİSE diye iki uygulamanın sürekli bağlandığını görüyorum.Bu uygulamalar neyin nesidir bir türlü bulamadım.Bilen bir arkadaş yardımcı olabilirmi?( N8 Madness 2.1 )

flashı hard format çekip de mi attın?

wratH!

wratH!

Üye
madness tactile rul olayı gömülü mü bunda? arayınca titreme. bir de tuşları ekranı kilitleyince titreşimi açmanın bir yolu var mı_?

BL@DE02

BL@DE02

Üye
madness hocam eline sağlık dün yükledim bayaa uğraştırdı 25.06 sürümü vardı yükle yükle olmadı sonra iskandinav a dönderdim ordan 24.01 e ordan da senin sürümü bittikten sonra retry felan çıktı flashta hata olarak ama o recovery phone felan dediği zamandı yani flash bittikten sonra oldu ama tel açıldı ve çok güzel stabil geçişler çok güzel elinize sağlık paylaşım için teşekkürler bu arada ben bellenin anasayfadaki duvar kağıdını varsayılan sanıyodum değiştirdim sonra onu açmaya çalıştım o resmi bulamadım nerde acaba o resim bulamadım size zahmet ya resmi paylaşın yada yerini söyleyin ondan güzel resim yok çünkü :)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
madness tactile rul olayı gömülü mü bunda? arayınca titreme. bir de tuşları ekranı kilitleyince titreşimi açmanın bir yolu var mı_?

tactile gömülü değil. Titreşim için sis yapacağım

----------Eklendi @ 13:06:13 ---------- Yazıldı @ 13:04:30 ----------

madness hocam eline sağlık dün yükledim bayaa uğraştırdı 25.06 sürümü vardı yükle yükle olmadı sonra iskandinav a dönderdim ordan 24.01 e ordan da senin sürümü bittikten sonra retry felan çıktı flashta hata olarak ama o recovery phone felan dediği zamandı yani flash bittikten sonra oldu ama tel açıldı ve çok güzel stabil geçişler çok güzel elinize sağlık paylaşım için teşekkürler bu arada ben bellenin anasayfadaki duvar kağıdını varsayılan sanıyodum değiştirdim sonra onu açmaya çalıştım o resmi bulamadım nerde acaba o resim bulamadım size zahmet ya resmi paylaşın yada yerini söyleyin ondan güzel resim yok çünkü :)

c: duvar kağıtları varsayılan klasöründe

----------Eklendi @ 13:08:33 ---------- Yazıldı @ 13:06:13 ----------

Doğrudur,flashı hard format çekip attım.E'yi de biçimlendirdim.Bu sürekli bağlanan iki proyu bilmiyorum.Tespit etsem sileceğim.

2 si de sistem dosyası

BL@DE02

BL@DE02

Üye
karoshi diye bi oyun çıkmış bellede oynayabilen varmı ben kurdum ama açılmıyor bekliyor sonra oyundan atıyor...

myyedek

Üye
MErhaba
Arkadaş aklına sağlık çok güzel olmuş telefonuma ikinci kez müdahale ettim ilk belle10 kere ölç bi kere biç hesabı saatlerce araştırdım ve sorunsuz yükledim stabile güzeldi ama çok eksiği vardı gibi geldi bana şimdi birde bunu deneyelim dedim phonix flash atarken yüzde 80 de hata verdi hopppala yavrum ninnayda telefon ne açılıyo ne phonix görüyor. sadece power tuşuna basınca usb bağlantı sesir olurya bağlanıp tekrar bağlantı dığşı oluyordu 1 kaç saniyelik zaman phonix ten update tuşuna basar basmaz telefonnunda power tuşuna bastım o 1-2 saniyelik zamanda telefonu gördü dead flashi giydirdik telefona ma agüzel olmuş Ellerine sağlık..

BL@DE02

BL@DE02

Üye
dostum bende c : duvarkağıtları diye bir klasör yok *.jpg diye aradım yine bişey yok acaba *#7370# attım flashladıktan sonra ondan mı yok ama flashtan sonra duvar kağıdım oydu sarılı kırmızılı olan ana resimdi birde uzantısı jpg mi acaba yoksa sana zahmet o resmi ekleyebilirsen aynı boyutta sevinirim ^^
tactile gömülü değil. Titreşim için sis yapacağım

----------Eklendi @ 13:06:13 ---------- Yazıldı @ 13:04:30 ----------

c: duvar kağıtları varsayılan klasöründe

----------Eklendi @ 13:08:33 ---------- Yazıldı @ 13:06:13 ----------

2 si de sistem dosyası

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
dostum bende c : duvarkağıtları diye bir klasör yok *.jpg diye aradım yine bişey yok acaba *#7370# attım flashladıktan sonra ondan mı yok ama flashtan sonra duvar kağıdım oydu sarılı kırmızılı olan ana resimdi birde uzantısı jpg mi acaba yoksa sana zahmet o resmi ekleyebilirsen aynı boyutta sevinirim ^^

C:/Görüntler/duvar kağıtları uda ile flashladıysan

avianca

Üye
Simge altına isimleri ben koydum. Seçenekli rofs eklenecek yarın. Tüm dosyaları refurb yaptığına emin misin seçeneklerden bir de e yi biçimlendirip hard format attın mı flash öncesinde?

dostum hard format atmadım *#7780 ile soft format attım. zaten belle olduğu için gerek duymadım hard formata .performans kaybı yaşarmıyım?

BL@DE02

BL@DE02

Üye
dostum telefonda video açamıyorum ya restartladım yine açılmıyo hiç bir video birde çok tıkanıyo tıkandığı zaman menü tuşuna basılı tutup kapat dediğimde de kapanmıyor senin verdiğin dosyaları kullanarak flashladım udayı felan değiştirmedim video sizde açılıyormu bi denermisiniz müzik çalara girerkende donuyor müzik dinleyemedim video izleyemedim şuana kadar :S :(

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
dostum telefonda video açamıyorum ya restartladım yine açılmıyo hiç bir video birde çok tıkanıyo tıkandığı zaman menü tuşuna basılı tutup kapat dediğimde de kapanmıyor senin verdiğin dosyaları kullanarak flashladım udayı felan değiştirmedim video sizde açılıyormu bi denermisiniz müzik çalara girerkende donuyor müzik dinleyemedim video izleyemedim şuana kadar :S :(

açılıyor sorunsuz hızlı donma yok

----------Eklendi @ 16:36:33 ---------- Yazıldı @ 16:35:36 ----------

dostum hard format atmadım *#7780 ile soft format attım. zaten belle olduğu için gerek duymadım hard formata .performans kaybı yaşarmıyım?

yaşamazsın o soft format değil ayarları sıfırlamışsın sen.

cins.lord54

Üye
madness kardeşim yükledim ben flash succed dedi ama söle bi sorunum var basıyorum açılıyor nokia yzısı geliyor yanıp sönüyor gene geliyor böle 3 kere oluyor ve sonra kapanıyor yardım pls

n000k

n000k

Üye
işte uda yı değiştirmediğin için yle oluyor.. ben bütün dosyalarla flaşlamıştım. hiçbir sorun yok. yada yüklediğin bir program da donma yapabilir..

cins.lord54

Üye
napmam gerek phoenix e gösteremiyorum telefonu

n000k

n000k

Üye
madness kardeşim yükledim ben flash succed dedi ama söle bi sorunum var basıyorum açılıyor nokia yzısı geliyor yanıp sönüyor gene geliyor böle 3 ve sonra kapanıyor yardım pls
. 25.7 mi yüklüydü sende? onun üstüne mi atmaya çalıştın?.. eğer o yüklüyse downgrade yapıp belle yükleyebilirsin anca.

----------Eklendi @ 20:36:43 ---------- Yazıldı @ 20:31:08 ----------

napmam gerek phoenix e gösteremiyorum telefonu
dead flaş ile scandinavia yükle.. önce ard arda 3 titreşim duyana kadar bas. teli flaş atmaya hazırla.

cins.lord54

Üye
tamam ama kablo takınca pc görüyor ve no connection yapımıyorum:S

n000k

n000k

Üye
tamam ama kablo takınca pc görüyor ve no connection yapımıyorum:S
pc görsün öenmli değil. sen no connection yap ve scandinavia dosyalrını phoenix içine at.. dead flashing işaretlemeyi unutma.

Üst Alt