N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

fikret3968

fikret3968

Üye
Arkadaşlar,hafıza kartımı tele taktığımda biçimlendiremiyom.Hafıza kartında bir pro takılıyo ve tel donuyor.PC'de de biçimlenmiyor.DİSK YAZMA KORUMALI diye hata veriyor ve biçimlendiremiyorum.Nasıl biçimlendirme yapabilirim?Toshiba 16 gb.:hmmm
flash atarken kartı çıkartıysan olur öyle kart takılı tekrar flash lama yap düzelir sanırım

tekno88

Üye
yeni versiyonu yükledim şahane olmuş eline sağlık bu sefer formatladım flash atmadan hafıza kartınıda biçimlendirdim bakalım sarjı nekadar gidicek teşekkürler @madness

----------Eklendi @ 12:20:31 ---------- Yazıldı @ 12:20:11 ----------

bu arada seni izlemeye devam ediyorum :)))

Emil_Ceferli

Üye
ya e7 icin belle bekliyorum :(((((((( hic mi yok bi haber??

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
yeni versiyonu yükledim şahane olmuş eline sağlık bu sefer formatladım flash atmadan hafıza kartınıda biçimlendirdim bakalım sarjı nekadar gidicek teşekkürler @madness

----------Eklendi @ 12:20:31 ---------- Yazıldı @ 12:20:11 ----------

bu arada seni izlemeye devam ediyorum :)))

tamam ;) görüş belirttiğin için teşekkürler.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
madness bende bayaa var wallpaper cok iyi hepsi istersen gönderyim bi bak? bi paket yaparım hepsini...? bi de icon var bende bayaa onlarda güzel bi bak istersen belki kullanırsın diğer versiyonda ? 128x128 çözünürlükte iconlar cok kaliteli duruyo

avianca

Üye
madness belle yenisi mi çıktı? Ne gibi yenilikler var?

KEMAL_ANK

Üye
ömer arkadaşıma çoookk teşekür ederim.ölmüş telefonumu kurtardı sağolsun.2 gündür yaşadığım stresi anlatamam...bayramda telefonsuz kalmıştım çok sevaba girdin ömer sana çok teşekür ederim arkadaşım...

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
polluxea♪;3992220' Alıntı:
madness bende bayaa var wallpaper cok iyi hepsi istersen gönderyim bi bak? bi paket yaparım hepsini...? bi de icon var bende bayaa onlarda güzel bi bak istersen belki kullanırsın diğer versiyonda ? 128x128 çözünürlükte iconlar cok kaliteli duruyo

[email protected] ek olarak gönder hepsini

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​tamam

iatis

iatis

Üye
Kilitli olabilir hafıza kartının yanında lock diye bi ayar var ona göz at.

----------Eklendi @ 10:19:23 ---------- Yazıldı @ 10:17:40 ----------

Yeni sürüm çıkaracaklarmış, onu bekliyoruz.
Üstad,kilidi bulamadım ve bir türlü kaldıramadım.Tam olarak nerden kilitten kurtaracam bilmiyorum.Bilen varsa yardımcı olabilirmi?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
madness gönderdim mail adresine..begenirsen söyle baska paketlerde yapar gönderirim.

avianca

Üye
dostum eskisi daha iyi gibiydi sürekli hata cıkıyor. acılıp kapanırken neden olabilir ?

----------Eklendi @ 20:29:00 ---------- Yazıldı @ 20:25:14 ----------

bide anamenüde simgelerin altında isimleri yazıyor ya onu nası kapatcaz ?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
dostum eskisi daha iyi gibiydi sürekli hata cıkıyor. acılıp kapanırken neden olabilir ?

----------Eklendi @ 20:29:00 ---------- Yazıldı @ 20:25:14 ----------

bide anamenüde simgelerin altında isimleri yazıyor ya onu nası kapatcaz ?
Simge altına isimleri ben koydum. Seçenekli rofs eklenecek yarın. Tüm dosyaları refurb yaptığına emin misin seçeneklerden bir de e yi biçimlendirip hard format attın mı flash öncesinde?

[alikan]

[alikan]

Üye
Şimdi yeni hazırladığın 2.1 'i yüklemek için illa E'yi yani depo hafızayı biçimlendirmek mi lazım. Bütün resim videolar gidecek anlamına geliyor da. 2.0 yüklerken böyle bir şey yapmadım sadece hard format attım üstüne senin belle yi flashladım şimdi yine aynı şekil de yapmanın farkı ne olacak.

Bir de bir arkadaş efekt olarak eccentric diye bir şey yazmış kullanacağımız efekti de mi seçiyoruz yoksa kendin içinde hazırladığın mı geliyor orasını pek anlamadım.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
[alikan];3993051' Alıntı:
Şimdi yeni hazırladığın 2.1 'i yüklemek için illa E'yi yani depo hafızayı biçimlendirmek mi lazım. Bütün resim videolar gidecek anlamına geliyor da. 2.0 yüklerken böyle bir şey yapmadım sadece hard format attım üstüne senin belle yi flashladım şimdi yine aynı şekil de yapmanın farkı ne olacak.
Oviye yedekle sonra geri yüklersin.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
selam arkadaşlar ben belle sızdırıldığında ilk yükleyenlerdenim ozaman java sorunu vardı işcep yüklenmiyordu acaba şuanki bu bellede java sorunu varmı işcep yüklenebiliyormu ona göre belleye geçicem tekrar telefon çok yavaşladı format istiyo belleyi yükleyeyim hemen bir arkadaş oviden işcep yükleyebilirse yada javanın çalıştığını söylerse ona göre yükleyeyim cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar ben belle sızdırıldığında ilk yükleyenlerdenim ozaman java sorunu vardı işcep yüklenmiyordu acaba şuanki bu bellede java sorunu varmı işcep yüklenebiliyormu ona göre belleye geçicem tekrar telefon çok yavaşladı format istiyo belleyi yükleyeyim hemen bir arkadaş oviden işcep yükleyebilirse yada javanın çalıştığını söylerse ona göre yükleyeyim cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

yükle kardeş sorunsuz.

Üst Alt