yok yaatamam yaptım kardeşim deniyorum bakalım olucakmı olunca haber vericem
----------Eklendi @ 20:47:29 ---------- Yazıldı @ 20:47:12 ----------
dead phone göründügü gibi korkulan bişeymidir acaba?
.. benim en kolay attığım flash.sende 25.07 anna mı yüklüydü?teşekkür ediyorum kardeşim cok sagol hallettim gibi bir şey yani sw sürümünden dolayımı öle olmus?
heh işte bir kaç yere yazdık aslında bunu. 25.07 üstüne hiçbir belle yüklenmiyor nedense. önce downgrade yapman lazım bir önceki veya başka sürüme. belle yüklede ondan sonra gene yaz bakalım. bu arada daha belle yüklemediysen. e yi bi biçimlendir ve format at öyle yükle belle yievet o yüklüydü şimdi pr 1.0
tamamniçin?:S yapmadım
----------Eklendi @ 21:11:29 ---------- Yazıldı @ 21:10:41 ----------
ama dead phodan sonra e zaten temizlenmiştir
----------Eklendi @ 21:15:00 ---------- Yazıldı @ 21:11:29 ----------
tamamdır yükledim![]()
nasıl iyimi belle? ve niye madness cfw sini yüklemek istedin?..aslında madness bu cfwye pek görsellkik katmadı. o daha çok stabilite ve hız konusunda iyileştirme yapıyor.. ama görsellik arıyorum dersen kurtuluş40 ınkini dene. o daha çok görsellkik üzerine geliştiriyor. yazı fontu değişikliğ falan. ben hızdan yanayım. bu yüzden bunu seçtimya ivo 3.1 denedim foto galeride bug vardı resimleri açmıyordu baktım buna efectler felan güzel di yükledim işte![]()
madness a tekrardan çok teşekürler.. gerçekten hızlı ve stabil bir cfw bu. 
öenmli değil arkadaşım, ne demek. ben sadece bildiklerimi ve ben nasıl yapıyorsam onları aktardım
cok sagol herşey için sayende dead phone atmayı ögrendim![]()

nasıl bulmuyor? yükle müzikleri tele , bulucakkardeşim müzikleri bulmuyor:S
Cfw / Modifiye Fw bölümünde
----------Eklendi @ 21:40:23 ---------- Yazıldı @ 21:30:22 ----------
Bu arada yeni cfw yapımına başladım. ivo777 tabanlı olacak hız severlere duyrulur.
ben bekliyorum madness.. sen yap, ben ilk deneyenlerden olurum 
bak şimdi album bazında gösterir müzik çalar çarkıları. atıyorum misal.sen 5 parça attın telle onların hepsininde album yeri bilinmeyendir. sen müzik çaları açınca senin karşına bilinmeyen diye bi tane çıkar. ama aslında onun içinde 5 tane vardır.. hiçmi müzik göstermiyor senink? .. ne bileyim, olabiilir, belki biçimlendirmediğin için bu sorunu verebilir.. bende hiçbr sorun yok..vallahi bulmuyor kütüphane güncel diyor ben hafıza biçimlendirmeden yaptım ya ondan olabilirmi?