N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
bak şimdi album bazında gösterir müzik çalar çarkıları. atıyorum misal.sen 5 parça attın telle onların hepsininde album yeri bilinmeyendir. sen müzik çaları açınca senin karşına bilinmeyen diye bi tane çıkar. ama aslında onun içinde 5 tane vardır.. hiçmi müzik göstermiyor senink? .. ne bileyim, olabiilir, belki biçimlendirmediğin için bu sorunu verebilir.. bende hiçbr sorun yok..
istersen E yi biçimlendir. bi format çek yenden flashla normal şekilde. yükle tekrardan belle dosyalarını

----------Eklendi @ 21:56:19 ---------- Yazıldı @ 21:55:20 ----------

şarkı yok diyor :D
şarkkıları atıyorsunda , göstermiyor hiç ee? ilginç. bence dediğimi yap.

cins.lord54

Üye
yapıyorum :)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Müzik klasörü yaması var e:music içine at tanır.

cins.lord54

Üye
tamam öle denicem bide bakayım suan kopyalıyorum

----------Eklendi @ 22:26:02 ---------- Yazıldı @ 22:21:23 ----------

neden böle bişey yaptın anlamadım heryerde aslında müzigi bulması lazım neyse genede cok sagol yeni cfw de yatay dikey geçiş efektlerini serileştir böle yavaş kalıyor

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
tamam öle denicem bide bakayım suan kopyalıyorum

----------Eklendi @ 22:26:02 ---------- Yazıldı @ 22:21:23 ----------

neden böle bişey yaptın anlamadım heryerde aslında müzigi bulması lazım neyse genede cok sagol yeni cfw de yatay dikey geçiş efektlerini serileştir böle yavaş kalıyor

tamam sistem dosyalarını da tanıyor müzik olarak ondan yaptım

cihatyılmaz

Üye
arkadaşlar herşey süper yalnız msjlarda t9 da sözlüğe kelime eklerken ş ve ı harfleri yok bunu nası ekleyebilriz

KEMAL_ANK

Üye
şuanki en son sürümde yukarıdan aşağıya dokunarak perde gibi indirlebilen,ivo'nunki gibi üzerinde wifi açıp kapama,ağ bağlantısı,telefon genel yada sessize alma gibi pratik yolları olan efekt eklimi bunda acaba? ekli değilse eklenebilir mi o çok güzel bir uygulama çünkü

tozmetal_1934

tozmetal_1934

Üye
şuanki en son sürümde yukarıdan aşağıya dokunarak perde gibi indirlebilen,ivo'nunki gibi üzerinde wifi açıp kapama,ağ bağlantısı,telefon genel yada sessize alma gibi pratik yolları olan efekt eklimi bunda acaba? ekli değilse eklenebilir mi o çok güzel bir uygulama çünkü[/QUOTE
dediklerinin hepsi var

Melih Burak

Melih Burak

Üye
şuanki en son sürümde yukarıdan aşağıya dokunarak perde gibi indirlebilen,ivo'nunki gibi üzerinde wifi açıp kapama,ağ bağlantısı,telefon genel yada sessize alma gibi pratik yolları olan efekt eklimi bunda acaba? ekli değilse eklenebilir mi o çok güzel bir uygulama çünkü

Bunlarla iyice çakma bir işletim sistemine dönüyor symbian :)

[alikan]

[alikan]

Üye
Siteye iki gündür giremiyorum daha doğrusu girmiyorum çünkü sürekli virüs uyarısı veriyordu. Bu konu ile ilgili konu da açtım hasır altı edilmiş facebook sayfasında paylaştım kaale alan yok anlamıyorum neden böyle.? Artık buraya her girdiğimde diken üstünde ve dikkatli davranıyorum sanırım N8 için başka forum sitesi bakıcam nasıl güvenipte buradan bir şey indiririm artık biç bilmiyorum, aldığım virüs uyarılarının ekran görüntüleri bunlar. Sanırım virüs gibi bi sorun kimsenin ilgisini çekmiyor.

Castiel91

Üye
ne virüsü dostum ya.. Bul madem maxicepten daha iyi bi forum sitesi hadi .. W.a.r.e.z m.a.l.w.a.r.e paylaşıldığı için öyle diyo google. Kötü amaçlı yazılım dediği senin bedavaya burdan indirip bedavaya kullanabildiğin uygulamalar. Aman çok güvenip te dolaşıyon sanki internette girmiyomuşmuş şimdi niye girdin ozaman ve bi sitede nası temkinli surf yapıp diken üstünde gezinirsin böle bişey mi var? Kendini kasarak mı tıklıyon mousuna antibakteriyel krem mi sürüyon nedir yani forum sitesine mog atmadan iyi düşünelim lafım herkese

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaşlar herşey süper yalnız msjlarda t9 da sözlüğe kelime eklerken ş ve ı harfleri yok bunu nası ekleyebilriz
Arkdasim olmaz olurmuturkce kullaniyorsan yazma dilini mesaj ayarlarindan indirgenmis testek olarak ayarlaman yeterli.

legend6-0

Üye
madness dün gece sabaha kadar uğraşmamın sonucundan belleyi yükleyebildim. Şunu söylemeliyim gerçekten çok güzel olmuş ellerine kollarına sağlık orjinal nokia belle çıkartsa bukadar güzel ve kullanışlı olacağını zannetmiorum tüm gün elimden telefonu düşürmedim. Senin son verdiğin belle dosyalarını yükledim ama benim telefonumda fmobi çalışmıyor. Daha doğrusu program yükleniyor orada bir sorun yok sadece çalıştırmak için bastığımda yuvarlak bir simge kendi etrafında dönüyor sonrada programa girmiyor bunun için ne yapabilirim bir önerisi yada fikri olan varmı

[alikan]

[alikan]

Üye
ne virüsü dostum ya.. Bul madem maxicepten daha iyi bi forum sitesi hadi .. W.a.r.e.z m.a.l.w.a.r.e paylaşıldığı için öyle diyo google. Kötü amaçlı yazılım dediği senin bedavaya burdan indirip bedavaya kullanabildiğin uygulamalar. Aman çok güvenip te dolaşıyon sanki internette girmiyomuşmuş şimdi niye girdin ozaman ve bi sitede nası temkinli surf yapıp diken üstünde gezinirsin böle bişey mi var? Kendini kasarak mı tıklıyon mousuna antibakteriyel krem mi sürüyon nedir yani forum sitesine mog atmadan iyi düşünelim lafım herkese

Sence ben bu siteye senin tabirinle mog mu atıyorum yoksa ortada olan bir şeyi söyleyip altına kanıt koyup düşüncemi mi söylüyorum.?? Aynı olayı maxicep in kendi facebook sayfasında paylaştım bi cevap versin adminler dedim ipleyen olmadı. Benim bilgisayarımda genelde güvenli bağlantılar açılır ottan mogtan sitelere girmem. Burada da bahsettiğim gün siteye girmeye çalıştığımda böyle bir uyarı ile karşılaştım bu uyarıyıda cebimden çıkarmadım. Şimdi neden giriyorum çünkü bu uyarıyı şu an almıyorum idrak edebilmişsindir umarım. Bahsettiğim gün siteye zaten hiç girilmiyordu facebook sayfalarında bir kaç kişide siteye hiç girilmiyor diye yazmış zaten, adres tıkladığımda hiç açılmıyordu sonrasında böyle bir uyarı çıkmaya başladı 2 gün boyunca da girmedim giremedim. Girince de olayı anlatmak istedim. Bilgisayarında 2 tane antivirüs pro. kullanırsın, deepfreze kullanırsın yinede bir gün hack yersin haberin olsun, neyin nereden geleceğini de bilemezsin. Lüzumsuz yorum yapacağına kayıtsız kalsan daha çok işe yararsın DOSTUM....

D.N: Bahsettiğin benim burdan bedavaya indirdiğim kullandığım dediğin prolar da sıkıntı olsa pc ye inerken yada açarken uyarı verir zaten. Sıkıntı sitede ki sayfada ve belirli bir sayfaya girmek istediğinde çıkıyor ortaya yani sitede ki o sayfa ile ilgili, napalım böyle bir şeyi de söylemeyelim mi, do you understand this problem.? Türkçe konuşmuşum anlamamışsın belki farklı dilde anlarsın ne diyim ki...

n000k

n000k

Üye
[alikan];3998161' Alıntı:

Sence ben bu siteye senin tabirinle mog mu atıyorum yoksa ortada olan bir şeyi söyleyip altına kanıt koyup düşüncemi mi söylüyorum.?? Aynı olayı maxicep in kendi facebook sayfasında paylaştım bi cevap versin adminler dedim ipleyen olmadı. Benim bilgisayarımda genelde güvenli bağlantılar açılır ottan mogtan sitelere girmem. Burada da bahsettiğim gün siteye girmeye çalıştığımda böyle bir uyarı ile karşılaştım bu uyarıyıda cebimden çıkarmadım. Şimdi neden giriyorum çünkü bu uyarıyı şu an almıyorum idrak edebilmişsindir umarım. Bahsettiğim gün siteye zaten hiç girilmiyordu facebook sayfalarında bir kaç kişide siteye hiç girilmiyor diye yazmış zaten, adres tıkladığımda hiç açılmıyordu sonrasında böyle bir uyarı çıkmaya başladı 2 gün boyunca da girmedim giremedim. Girince de olayı anlatmak istedim. Bilgisayarında 2 tane antivirüs pro. kullanırsın, deepfreze kullanırsın yinede bir gün hack yersin haberin olsun, neyin nereden geleceğini de bilemezsin. Lüzumsuz yorum yapacağına kayıtsız kalsan daha çok işe yararsın DOSTUM....

D.N: Bahsettiğin benim burdan bedavaya indirdiğim kullandığım dediğin prolar da sıkıntı olsa pc ye inerken yada açarken uyarı verir zaten. Sıkıntı sitede ki sayfada ve belirli bir sayfaya girmek istediğinde çıkıyor ortaya yani sitede ki o sayfa ile ilgili, napalım böyle bir şeyi de söylemeyelim mi, do you understand this problem.? Türkçe konuşmuşum anlamamışsın belki farklı dilde anlarsın ne diyim ki...
azıcık üst tarafa baksan açıklama niteliğinde birşey yazmışlar.. siteye girirnce sayfaları açarken falan. açıklama niteliğnde baloncuk içinde yazmışlar.. ama sen dur hala sor.. istediğin başka siteye girebilirsin dostum.. kimse senin yokluğunu anlamaz.. şunuda unutma.. burası en güvenilir en iyi site.. başka forumlardan kopupta buraya gelen insan çok.. bir kaç gün virüs programın uyarı vermişse nolmuş?.. ayrıca virus bulaşcak olsa pc ne merak etme antivirus programın bile belli biyerden sonra işe yaramaz.. bu sadece senin gibi insanları korkutup, burdan kaçırtmak için. yapılmış bir mog atma olayı.. hala neden böyle bi durum yaşandı diye sorma sayfanın üst tarafına bak azıcık, oku..

cihatyılmaz

Üye

Arkdasim olmaz olurmuturkce kullaniyorsan yazma dilini mesaj ayarlarindan indirgenmis testek olarak ayarlaman yeterli.

kardeşim t9 kullanmıyosan var bütün hepsi ama t9 kullanırken sözcük ekleme yaptığın zaman ş ve ı harfi yok bende diğer hepsi var sadece bu 2 si yok...

Castiel91

Üye

ei başka site bul bildiğini yap ne diyim hala üsteliyosan aman virüs girmesin pc ne

frisby77

frisby77

Üye

Bence bunlar burada konuşulacak şeyler değil konuyu kirletmeyelim arkadaşlar , Hem arkadaşım bi sorunun varsa ya siteye girmezsin bi daha ya da yöneticilerle konuşursun biz de genel olarak senin kadar şey biliyoruz daha fazlasını değil yanlış mıyım_?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
M.a.l.w.a.r.e'ın ne olduğunu bilmiyorsun daha bir de konuşuyorsun. W.a.r.e.z paylaşım yapılmıyor burda. M.a.l.w.a.r.e virüs çeşitidir. Siteye Javascript virüsü bulaştı ondan uyarı veriyor.

----------Eklendi @ 16:54:01 ---------- Yazıldı @ 16:52:22 ----------

[alikan];3997885' Alıntı:
Siteye iki gündür giremiyorum daha doğrusu girmiyorum çünkü sürekli virüs uyarısı veriyordu. Bu konu ile ilgili konu da açtım hasır altı edilmiş facebook sayfasında paylaştım kaale alan yok anlamıyorum neden böyle.? Artık buraya her girdiğimde diken üstünde ve dikkatli davranıyorum sanırım N8 için başka forum sitesi bakıcam nasıl güvenipte buradan bir şey indiririm artık biç bilmiyorum, aldığım virüs uyarılarının ekran görüntüleri bunlar. Sanırım virüs gibi bi sorun kimsenin ilgisini çekmiyor.

Artık düzeltildi.

lewent2020

lewent2020

Üye
Arkadaşlar bu fw i Phoneix ile Refurbish değilde,Restore User Product olarak flashlasak aynı performans ve stabiliteyi yakalayabilirmiyim? Malum yüklü olan uygulama ve oyunlar silbaştan yeniden yüklemek biraz sıkıcı zaman alıcı oluyor.Şİmdiye kadar ki bütün belle fw lerini aynı şekilde yükledim ve sorunla karşılaşmadım,uzaman arkadaşlar bir yorum alabilirsem memnun olurum...

Üst Alt