N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
bir şey diyeyimmi cuma çıkarsaydın bunu kuracaktım fakat çıkaröadın bende kurtuluş abinin ki güncellenmişti onu yükledim
Cuma günü akşamı sorun oldu kardeşim. Cuma gününe planlıyordum da sorun çıktı dosyalarda telefon çöktü tekrar yazılım attım.

----------Eklendi @ 22:26:11 ---------- Yazıldı @ 22:24:59 ----------

Ya sürekli baska belleler yüklemekten telefonn flash manyagı oldu. madness 3.0ı cıkarana kadar bunnla takılcam NOT: v3ü cıkarrsn dmi?
Fikirlerinizi bana iletirseniz, onları yapabilme şansım olur. Ayrıca güzel wallpaperlara ihtiyacım var. Özelden yollarsanız sevinirim.

KEMAL_ANK

Üye
sayın madnes benim telefon 2.1 belle yüklerken sanırım biryerde yanlış yaptım kapandı ve açılmıyor.dead phone yapmam için bana yardımcı olurmusun msn verebilirmiyim size?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
sayın madnes benim telefon 2.1 belle yüklerken sanırım biryerde yanlış yaptım kapandı ve açılmıyor.dead phone yapmam için bana yardımcı olurmusun msn verebilirmiyim size?
Kardeş forumda belle nasıl atılır ve dead phone nasıl atılır diye videolar var. Onları takip edersen yaparsın.

KEMAL_ANK

Üye
dead phone yapmak için sacandinav sürümü indidim ama phonexte tanımıyor sürümü :(

----------Eklendi @ 22:42:16 ---------- Yazıldı @ 22:38:14 ----------

dead phone yapmak için sacandinav sürümü indidim ama phonexte tanımıyor sürümü :(
pruduct code nın yanındaki (...) ya bastığımda
Neither Dp1.0 nor Dp2.0 was found for pruduct,or the pruduct cannot be identified diye bir şey çıkyor

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 22:42:16 ---------- Yazıldı @ 22:38:14 ----------

pruduct code nın yanındaki (...) ya bastığımda
Neither Dp1.0 nor Dp2.0 was found for pruduct,or the pruduct cannot be identified diye bir şey çıkyor
XP ise C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596
Win7 ise C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-596
içine atacaksın.

KEMAL_ANK

Üye
evet XP ... C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 attım ama tanımıyor

----------Eklendi @ 22:54:44 ---------- Yazıldı @ 22:50:43 ----------

hiç böyle bişey gelmemişti başıma .bayramda telefonsuz kaldım kahretsin.çok kötü yaaa bayram olmasa neyse ne ama bayyram tatili şimdi de.bayram sonrası serviste hallolurmu acaba onu da bilmiyorum?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Forumdan iyice incele yap.

Emil_Ceferli

Üye
evet XP ... C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 attım ama tanımıyor[COLOR="Silver"]

[/COLOR]hiç böyle bişey gelmemişti başıma .bayramda telefonsuz kaldım kahretsin.çok kötü yaaa bayram olmasa neyse ne ama bayyram tatili şimdi de.bayram sonrası serviste hallolurmu acaba onu da bilmiyorum?

kardes orda hic bi shey yox. Bende de olmustu bugun. C/programfilesx86/phoenix/profucts klasorunde bi klasor ac. RM-596 isimli. Dosyalari at icine. Phoenixi kapat yeniden ac dene olucak.

-omer-

-omer-

Üye
Fikirlerinizi bana iletirseniz, onları yapabilme şansım olur. Ayrıca güzel wallpaperlara ihtiyacım var. Özelden yollarsanız sevinirim.

benim paylastıgım dodge challanger'ları kullanabilirsin hocam.Ya hersey iyi hos da tek kötü yanı web tarayıcısındayken mesaj gelnce üstte mesaj ikonu cıkmaması :(

KEMAL_ANK

Üye
evet XP ... C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 attım ama tanımıyor

hiç böyle bişey gelmemişti başıma .bayramda telefonsuz kaldım kahretsin.çok kötü yaaa bayram olmasa neyse ne ama bayyram tatili şimdi de.bayram sonrası serviste hallolurmu acaba onu da bilmiyorum?

nokia servise versem garantiden çıkmışmıdır acaba? garanti kapsamına almazlar mı? yada kurtarabilirler mi telefonu?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

benim paylastıgım dodge challanger'ları kullanabilirsin hocam.Ya hersey iyi hos da tek kötü yanı web tarayıcısındayken mesaj gelnce üstte mesaj ikonu cıkmaması :(
Editleriz.

-omer-

-omer-

Üye
hocam sen bugünlük baska bi telefon kullan ben insallah yarın teamviewer ile bakarım veya smdi müsait olan arkads varsa o baksın hallolur o merak etme sen

----------Eklendi @ 23:21:41 ---------- Yazıldı @ 23:20:50 ----------

cok süpper olur hocam benm görebildgm tek eksik oydu oda tamam oldu o zaman. ha bide video cektim senn belleyle bi bak istersen forumda var :)

KEMAL_ANK

Üye
hocam sen bugünlük baska bi telefon kullan ben insallah yarın teamviewer ile bakarım veya smdi müsait olan arkads varsa o baksın hallolur o merak etme sen

----------Eklendi @ 23:21:41 ---------- Yazıldı @ 23:20:50 ----------

cok süpper olur hocam benm görebildgm tek eksik oydu oda tamam oldu o zaman. ha bide video cektim senn belleyle bi bak istersen forumda var :)

ömer arkadaşım teşekür ederim öğleden bu tafara uğraşıyorum kafam çatlayacak stresten.artık yarın yardımcı olursanız sevinirim.iyi geceler ...

subaru2396

Üye
Kurtulus40
cfw 3.4 üzerine kursak olurmu acaba

Uzantılarına göre değiştirip "Update Software" butonuna basmanız yeterli olacakmı acaba tşk

n000k

n000k

Üye
Kurtulus40
cfw 3.4 üzerine kursak olurmu acaba

Uzantılarına göre değiştirip "Update Software" butonuna basmanız yeterli olacakmı acaba tşk
kurabilirsin ama flaşlamadan önce Eyi biçimlendir ve hard format at. sonra madness dosyalrı ile flaş at. bu kadar.

hakan9812

Üye
nokia panoraması bellede çalışan varmı

iatis

iatis

Üye
Arkadaşlar,hafıza kartımı tele taktığımda biçimlendiremiyom.Hafıza kartında bir pro takılıyo ve tel donuyor.PC'de de biçimlenmiyor.DİSK YAZMA KORUMALI diye hata veriyor ve biçimlendiremiyorum.Nasıl biçimlendirme yapabilirim?Toshiba 16 gb.:hmmm

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar,hafıza kartımı tele taktığımda biçimlendiremiyom.Hafıza kartında bir pro takılıyo ve tel donuyor.PC'de de biçimlenmiyor.DİSK YAZMA KORUMALI diye hata veriyor ve biçimlendiremiyorum.Nasıl biçimlendirme yapabilirim?Toshiba 16 gb.:hmmm
Kilitli olabilir hafıza kartının yanında lock diye bi ayar var ona göz at.

----------Eklendi @ 10:19:23 ---------- Yazıldı @ 10:17:40 ----------

nokia panoraması bellede çalışan varmı
Yeni sürüm çıkaracaklarmış, onu bekliyoruz.

Emre-45

Emre-45

Üye
ben bigscrren uygulamasini istiuorum cikartirlar insa.lah

Üst Alt