N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
baya dead var anlasılan.....:hmmm

n000k

n000k

Üye
polluxea♪;3990661' Alıntı:
baya dead var anlasılan.....:hmmm
yok emil arkadaşın telde sorun yok sadece yazılımı dead ile atmak istemiş :) neyse azıcık anlattım oda zaten birçok şeyi biliyormuş.. halloldu onun iş :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hayrlı olsun :oke:

iatis

iatis

Üye
evet aynen öyle yapıcan.. 2.0 ı yüklerken nasul anna dosyaları ile 2.0 dosyalarını değiştiryordun. şimdi anna dosyalarını 2.1 ile değiştircen.. haa bu arada flaş atmadan önce E yi biçimlendir ve ister soft ister hard format at.. yani formatta atmayı unutma flaştan önce..

----------Eklendi @ 16:48:24 ---------- Yazıldı @ 16:46:59 ----------

tamam dostum.. ama sanırım sen telin kapalıydı ve dead ile yazılımı yüklemeye çalışoyordun.. ben yanlış düşündüm.. neysem, sorun çözülmüş iyi olmuş.. iyi bayramlar..
Teşekkürler dostum,ilave hafıza kartını da biçimlendireyim mi? İyi bayramlar.

fatih982

fatih982

Üye
madness sana zahmet yüklemeyle ilgili bir konu açabilirmisin forumda bununla ilgili bir konu var ama bana biraz karışık geldi o yöntemlemi yüklüyoruz belleyi

KEMAL_ANK

Üye
PHONEXİ VE SCANDİNAVİA sürümü indirdim ama usb bağlantısını görmüyor sanırım.bunu nasıl aşabilirim

----------Eklendi @ 18:51:21 ---------- Yazıldı @ 18:46:42 ----------

phonexteki ilk yappılan işlem olan manager connection kısmı bende neden çıkmıyor acaba arkadaşlar.usb bağlantısı oradan ayarlanıyor galiba ama bende çıkmıyor

polluxea♪

polluxea♪

Üye
telefonu görüyomu phoneix?

n000k

n000k

Üye
PHONEXİ VE SCANDİNAVİA sürümü indirdim ama usb bağlantısını görmüyor sanırım.bunu nasıl aşabilirim

----------Eklendi @ 18:51:21 ---------- Yazıldı @ 18:46:42 ----------

phonexteki ilk yappılan işlem olan manager connection kısmı bende neden çıkmıyor acaba arkadaşlar.usb bağlantısı oradan ayarlanıyor galiba ama bende çıkmıyor
orda no connection seçiceksin. çünkü sen dead flash atıcaksın anladınmı?

fikret3968

fikret3968

Üye
SYGIC AURA MAPS çalışmıyor disk error veriyor neden acaba

projectmaximo

projectmaximo

Üye
emeğin için teşekkürlee medness kardeşim.şu an senin 2.0 sürümünü kullanıyorum.2.1'e geçicem ama bi kaç ufak isteğim var.ivo 3.1'in efektleri çok hoşuma gidiyodu senin kullandığın efektlere alışamadım bi türlü.efekt paylaşılan konuda da o efekt yok sanırım.eğer o efekti gömebilirsen çok makbule geçer.bi de ana menüde uygulama ve klasörlerin ismi çıkmıyo.görüntü olarak hoş değil bence.eğer bu iki isteğimi yaparsan çok sevinirim.değiştirmem gereken dosyaları özelden de gönderebilirsin.şimdiden teşekkürler

KEMAL_ANK

Üye
orda no connection seçiceksin. çünkü sen dead flash atıcaksın anladınmı?

arkadaşım bana msnden yardımcı olabilirmisin acaba? no connection zaten ama nerde hata var çözemedim

[alikan]

[alikan]

Üye
Önceki sürümü indirenler sadece uda ve rofs indirsin demişsin cfw 2.0 daki kullandığımız dosyalardan sadece uda ve rofs2 yi yeniden indirip değiştireceğiz gerisi aynı değil mi hepsini indirmeye gerek yok değil mi.? Emin olmak istedim.

KEMAL_ANK

Üye
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
ERROR: Failed to set phone to flashmode

sonra da
the updating failed

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

Retry Cancel

hatasını alıyorum :(

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
emeğin için teşekkürlee medness kardeşim.şu an senin 2.0 sürümünü kullanıyorum.2.1'e geçicem ama bi kaç ufak isteğim var.ivo 3.1'in efektleri çok hoşuma gidiyodu senin kullandığın efektlere alışamadım bi türlü.efekt paylaşılan konuda da o efekt yok sanırım.eğer o efekti gömebilirsen çok makbule geçer.bi de ana menüde uygulama ve klasörlerin ismi çıkmıyo.görüntü olarak hoş değil bence.eğer bu iki isteğimi yaparsan çok sevinirim.değiştirmem gereken dosyaları özelden de gönderebilirsin.şimdiden teşekkürler
andrenlsbr'nin ya da dscobst'un efektleri olması lazım onlar. Forumda var.

----------Eklendi @ 21:41:35 ---------- Yazıldı @ 21:41:20 ----------

Diğerleri düzeltildi.

----------Eklendi @ 21:43:46 ---------- Yazıldı @ 21:41:35 ----------

hayir olmadi amma dead ile atdim sorun cozuldu. hall etdim. cok saolasin ilgin icin :) bakuden salamlar :) iyi bayramlar
Yapmana memnun oldum kardeşim. Hayırlı olsun güle güle kullan.

----------Eklendi @ 21:44:25 ---------- Yazıldı @ 21:43:46 ----------

[alikan];3991026' Alıntı:
Önceki sürümü indirenler sadece uda ve rofs indirsin demişsin cfw 2.0 daki kullandığımız dosyalardan sadece uda ve rofs2 yi yeniden indirip değiştireceğiz gerisi aynı değil mi hepsini indirmeye gerek yok değil mi.? Emin olmak istedim.
2.0 ın dosyalarının içine atıp değiştir diyeceksin udayla rofs2 yi

----------Eklendi @ 22:01:31 ---------- Yazıldı @ 21:44:25 ----------

arkadaşım bana msnden yardımcı olabilirmisin acaba? no connection zaten ama nerde hata var çözemedim
Arkadaşım No connectionu seçtin open producttan açtın flash bölümünde ayarları yaptın. Telefonun kapama açma tuşuna 8 sn bas 2 kere titreyince bırak. Refurbish de uyarı gelcek USB kablosunu tak telefona direk flashlamaya başlıcak iletişim kutusunda tamam'a tıkla.

Uruloki

Uruloki

Üye
madness ben kurtulus40 ı güncellerken sadece rof2 yi indirdim sen uda da değişiklik mi yaptın

Emil_Ceferli

Üye
arkadaslar hepiniz cok iyisiniz. 2 gundur bu foruma geliyorum 1 aydir cozemediyim sorunu 2 gunde burda caresini buldum. Tesekkur ederim hepinize. Madness, kardesim ozellikle sana. Ellerine saglik. )

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar hepiniz cok iyisiniz. 2 gundur bu foruma geliyorum 1 aydir cozemediyim sorunu 2 gunde burda caresini buldum. Tesekkur ederim hepinize. Madness, kardesim ozellikle sana. Ellerine saglik. )
Önemli değil kardeşim.

----------Eklendi @ 22:14:01 ---------- Yazıldı @ 22:13:30 ----------

madness ben kurtulus40 ı güncellerken sadece rof2 yi indirdim sen uda da değişiklik mi yaptın
Belle wallpaperları eklendi ondan.

Uruloki

Uruloki

Üye
bir şey diyeyimmi cuma çıkarsaydın bunu kuracaktım fakat çıkaröadın bende kurtuluş abinin ki güncellenmişti onu yükledim

-omer-

-omer-

Üye
Ya sürekli baska belleler yüklemekten telefonn flash manyagı oldu. madness 3.0ı cıkarana kadar bunnla takılcam NOT: v3ü cıkarrsn dmi?

Üst Alt