yok emil arkadaşın telde sorun yok sadece yazılımı dead ile atmak istemişpolluxea♪;3990661' Alıntı:baya dead var anlasılan.....![]()
neyse azıcık anlattım oda zaten birçok şeyi biliyormuş.. halloldu onun iş 
Teşekkürler dostum,ilave hafıza kartını da biçimlendireyim mi? İyi bayramlar.evet aynen öyle yapıcan.. 2.0 ı yüklerken nasul anna dosyaları ile 2.0 dosyalarını değiştiryordun. şimdi anna dosyalarını 2.1 ile değiştircen.. haa bu arada flaş atmadan önce E yi biçimlendir ve ister soft ister hard format at.. yani formatta atmayı unutma flaştan önce..
----------Eklendi @ 16:48:24 ---------- Yazıldı @ 16:46:59 ----------
tamam dostum.. ama sanırım sen telin kapalıydı ve dead ile yazılımı yüklemeye çalışoyordun.. ben yanlış düşündüm.. neysem, sorun çözülmüş iyi olmuş.. iyi bayramlar..
orda no connection seçiceksin. çünkü sen dead flash atıcaksın anladınmı?PHONEXİ VE SCANDİNAVİA sürümü indirdim ama usb bağlantısını görmüyor sanırım.bunu nasıl aşabilirim
----------Eklendi @ 18:51:21 ---------- Yazıldı @ 18:46:42 ----------
phonexteki ilk yappılan işlem olan manager connection kısmı bende neden çıkmıyor acaba arkadaşlar.usb bağlantısı oradan ayarlanıyor galiba ama bende çıkmıyor
orda no connection seçiceksin. çünkü sen dead flash atıcaksın anladınmı?

özel mesaj yolladım sana.. gelen kutunu kontrol et..arkadaşım bana msnden yardımcı olabilirmisin acaba? no connection zaten ama nerde hata var çözemedim
andrenlsbr'nin ya da dscobst'un efektleri olması lazım onlar. Forumda var.emeğin için teşekkürlee medness kardeşim.şu an senin 2.0 sürümünü kullanıyorum.2.1'e geçicem ama bi kaç ufak isteğim var.ivo 3.1'in efektleri çok hoşuma gidiyodu senin kullandığın efektlere alışamadım bi türlü.efekt paylaşılan konuda da o efekt yok sanırım.eğer o efekti gömebilirsen çok makbule geçer.bi de ana menüde uygulama ve klasörlerin ismi çıkmıyo.görüntü olarak hoş değil bence.eğer bu iki isteğimi yaparsan çok sevinirim.değiştirmem gereken dosyaları özelden de gönderebilirsin.şimdiden teşekkürler
Yapmana memnun oldum kardeşim. Hayırlı olsun güle güle kullan.hayir olmadi amma dead ile atdim sorun cozuldu. hall etdim. cok saolasin ilgin icinbakuden salamlar
iyi bayramlar
2.0 ın dosyalarının içine atıp değiştir diyeceksin udayla rofs2 yi[alikan];3991026' Alıntı:Önceki sürümü indirenler sadece uda ve rofs indirsin demişsin cfw 2.0 daki kullandığımız dosyalardan sadece uda ve rofs2 yi yeniden indirip değiştireceğiz gerisi aynı değil mi hepsini indirmeye gerek yok değil mi.? Emin olmak istedim.
Arkadaşım No connectionu seçtin open producttan açtın flash bölümünde ayarları yaptın. Telefonun kapama açma tuşuna 8 sn bas 2 kere titreyince bırak. Refurbish de uyarı gelcek USB kablosunu tak telefona direk flashlamaya başlıcak iletişim kutusunda tamam'a tıkla.arkadaşım bana msnden yardımcı olabilirmisin acaba? no connection zaten ama nerde hata var çözemedim
Önemli değil kardeşim.arkadaslar hepiniz cok iyisiniz. 2 gundur bu foruma geliyorum 1 aydir cozemediyim sorunu 2 gunde burda caresini buldum. Tesekkur ederim hepinize. Madness, kardesim ozellikle sana. Ellerine saglik. )
Belle wallpaperları eklendi ondan.madness ben kurtulus40 ı güncellerken sadece rof2 yi indirdim sen uda da değişiklik mi yaptın