N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Emil_Ceferli

Üye
Navifirm+ 1.4 adlı bir program var onu indireceksin. O programı açıp yukarda server seçim bölümünden Nokia care suite seçeceksin. Telefon listesi çıkacak. Oradan E7 seçip bekleyeceksin. Sağda sürümler çıkacak. 25.7 seçeceksin. Orda sürümlerin dilleri çıkacak. Euro2_dg_germany seçip indirme bölümünden tüm dosyaları indireceksin. O dosyaları da phoenix ile flashlayacaksın telefonu
tamam shimdi anladim abicim. Euro2_dg_germany paketinde turkce var anladigim kadariyla. shimpdi yapicam. son sorum. telefondaki verilerim silinicekmi? flashi nasil aticam? dead, refurbished falan. 4 dosyayi mi degistiricez?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
tamam shimdi anladim abicim. Euro2_dg_germany paketinde turkce var anladigim kadariyla. shimpdi yapicam. son sorum. telefondaki verilerim silinicekmi? flashi nasil aticam? dead, refurbished falan. 4 dosyayi mi degistiricez?

hepsiyle atacaksın. Direk products RM-XXX içine. Verilerin silinecek yedekle. Atmadan önce E: yi biçimlendirmeyi ve hard format atmayı unutma. Refurbished normal olarak atacaksın.

Emil_Ceferli

Üye
tamam. hepsini anladim. ama burda dedigin gibi euro2_dg_germany yok. bilgisayardaysan ismini tam olarak yaza bilrmisin? ve ya kodunu. bulamadim da :(

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
tamam. hepsini anladim. ama burda dedigin gibi euro2_dg_germany yok. bilgisayardaysan ismini tam olarak yaza bilrmisin? ve ya kodunu. bulamadim da :(

Maalesef bilgisayarda değilim. Akşama doğru veririm adını

KEMAL_ANK

Üye
telefonum açılmadı yanlış yaptım sanırım ne tapmam gerekli şimdi

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​dead flash atcaksın

KEMAL_ANK

Üye
nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz lütfen .phoneksle denedim dead flah işaretlenemiyor

n000k

n000k

Üye
nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz lütfen .phoneksle denedim dead flah işaretlenemiyor
variantı seçtikten sonra dead flaş işaretlenebiliyor

----------Eklendi @ 15:44:20 ---------- Yazıldı @ 15:43:07 ----------

hmm sen şimdi teli öldürmüşün.. o zaman scandinavia yüklemen lazım ilk önce.. onun la dead flaş at, arkadan anna flaşla ve en son belle flaşla..

Emil_Ceferli

Üye
tamam tesekkurler. cok makbul gecdi yardimin. hepsini indirdim. yedekledim bekliyorum :) iyi bayramlar

indirdim dosyalari. onu phoenix/product klasorunemi atmaliyim? firmware uodate-den product code secerken cant identified product code yaziyo :( anlamadim. ne yapa bilirim?

KEMAL_ANK

Üye
variantı seçtikten sonra dead flaş işaretlenebiliyor

----------Eklendi @ 15:44:20 ---------- Yazıldı @ 15:43:07 ----------

hmm sen şimdi teli öldürmüşün.. o zaman scandinavia yüklemen lazım ilk önce.. onun la dead flaş at, arkadan anna flaşla ve en son belle flaşla..

variant neredn seçilecek ve scandinav dosyaları linki var mı lütfen

Emil_Ceferli

Üye
Bana da yardim edin lutfen. navifirmden indirilen dosyalari nereye atiyim? phoenixdan product code-e giren zaman hata veriyor
////
Tamam cozdum kendim. phoenix/products/ klasorundeki dosyalar olan klasorun ismi RM-626 olmaliymis.

n000k

n000k

Üye
variant neredn seçilecek ve scandinav dosyaları linki var mı lütfen
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...de-pr1-0-a-geri-donmek-n8-icindir-523312.html

şu konuyu incele dostum.. orda scandinavia linkide var.. dead phone nasıl atılır oda video ile gösteriliyor!! lütfen sabit knouları biraz inceleyin arkadaşlar..

----------Eklendi @ 16:29:32 ---------- Yazıldı @ 16:25:55 ----------

Bana da yardim edin lutfen. navifirmden indirilen dosyalari nereye atiyim? phoenixdan product code-e giren zaman hata veriyor
dosyalrı pc de program files (x86)/Nokia/Phoenix/Products içinde RM-XXX( bu XXX , senin telin E7 olduğu için bilmiyorum ne> o yazıcak benimki mesela N8 olduğu için RM-596.. bu klasörün içine atıcan.. yoksa bu klasör kendin yarat içine. ve indirdiklerini içine at

Emil_Ceferli

Üye
hepsiyle atacaksın. Direk products RM-XXX içine. Verilerin silinecek yedekle. Atmadan önce E: yi biçimlendirmeyi ve hard format atmayı unutma. Refurbished normal olarak atacaksın.

yaptim da, simdi bi sorun cikdi. dead flesha tik koyunda refurbish ve update oluyor. tik olmazsa hic biri calismiyor ne yapmaliyim

----------Eklendi @ 18:32:21 ---------- Yazıldı @ 18:31:29 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...de-pr1-0-a-geri-donmek-n8-icindir-523312.html

şu konuyu incele dostum.. orda scandinavia linkide var.. dead phone nasıl atılır oda video ile gösteriliyor!! lütfen sabit knouları biraz inceleyin arkadaşlar..

----------Eklendi @ 16:29:32 ---------- Yazıldı @ 16:25:55 ----------

dosyalrı pc de program files (x86)/Nokia/Phoenix/Products içinde RM-XXX( bu XXX , senin telin E7 olduğu için bilmiyorum ne> o yazıcak benimki mesela N8 olduğu için RM-596.. bu klasörün içine atıcan.. yoksa bu klasör kendin yarat içine. ve indirdiklerini içine at

tamam saolasin. onu buldum. yaptim. ama daha bi sorun cikti. shimdi yazdigim.

n000k

n000k

Üye
yaptim da, simdi bi sorun cikdi. dead flesha tik koyunda refurbish ve update oluyor. tik olmazsa hic biri calismiyor ne yapmaliyim

----------Eklendi @ 18:32:21 ---------- Yazıldı @ 18:31:29 ----------

tamam saolasin. onu buldum. yaptim. ama daha bi sorun cikti. shimdi yazdigim.
sen niye dead atıyorsunki? :hmmm sen normal flaş atmıyormusun? ben dead flaşı Kemal_Ank arkadaş telini öldürmüş o yüzden yazdım.. senin şuan telinde bi problem var mı? yoksa sadece yazılım mı güncelliceksin?

Emil_Ceferli

Üye
sen niye dead atıyorsunki? :hmmm sen normal flaş atmıyormusun? ben dead flaşı Kemal_Ank arkadaş telini öldürmüş o yüzden yazdım.. senin şuan telinde bi problem var mı? yoksa sadece yazılım mı güncelliceksin?
yazilimi guncellemicem. degishicem. klavyem almanca. qwertz klavyesi. o yuzden bi baskasini yazicam. her ikisi 25.007

n000k

n000k

Üye
tamam dur şimdi emil arkadaşım.. bak sen şimdi attın deme phoenix in içine dosyaları.. tamam şimdi firmware update e bastıktan sonra product code yazan yerin yanında kutucuk içinde 3 nokta var oraya bas.. orda senin yüklediğin dosyayı görücek phoenix ve onu seçiceksin sonra aktif olcak refurbish butonu

iatis

iatis

Üye
Madness üstad,ben 2.1 dosyalarını indirdim.( 4 dosya).pc'de RM-596 içerisinde daha önce den orjinal anna dosyaları var.İlk kez belleye geçerken yaptığımız gibi bu dosyalardan 4'ünü yeni 2.1 dosyaları ile mi değiştireceğiz?:bilmmBenim bu konuda kafam karıştı.Yardımcı olursan sevinirim.İyi bayramlar. :hmmm

Emil_Ceferli

Üye
tamam dur şimdi emil arkadaşım.. bak sen şimdi attın deme phoenix in içine dosyaları.. tamam şimdi firmware update e bastıktan sonra product code yazan yerin yanında kutucuk içinde 3 nokta var oraya bas.. orda senin yüklediğin dosyayı görücek phoenix ve onu seçiceksin sonra aktif olcak refurbish butonu

hayir olmadi amma dead ile atdim sorun cozuldu. hall etdim. cok saolasin ilgin icin :) bakuden salamlar :) iyi bayramlar

n000k

n000k

Üye
Madness üstad,ben 2.1 dosyalarını indirdim.( 4 dosya).pc'de RM-596 içerisinde daha önce den orjinal anna dosyaları var.İlk kez belleye geçerken yaptığımız gibi bu dosyalardan 4'ünü yeni 2.1 dosyaları ile mi değiştireceğiz?:bilmmBenim bu konuda kafam karıştı.Yardımcı olursan sevinirim.İyi bayramlar. :hmmm
evet aynen öyle yapıcan.. 2.0 ı yüklerken nasul anna dosyaları ile 2.0 dosyalarını değiştiryordun. şimdi anna dosyalarını 2.1 ile değiştircen.. haa bu arada flaş atmadan önce E yi biçimlendir ve ister soft ister hard format at.. yani formatta atmayı unutma flaştan önce..

----------Eklendi @ 16:48:24 ---------- Yazıldı @ 16:46:59 ----------

hayir olmadi amma dead ile atdim sorun cozuldu. hall etdim. cok saolasin ilgin icin :) bakuden salamlar :) iyi bayramlar
tamam dostum.. ama sanırım sen telin kapalıydı ve dead ile yazılımı yüklemeye çalışoyordun.. ben yanlış düşündüm.. neysem, sorun çözülmüş iyi olmuş.. iyi bayramlar..

Üst Alt