Madness, kardesim ozel mesaj olarak yazamadim burdan yaziyim. shimdi n8 de virtual klavye var. giris seceneklerinden giris dilini ingilizce ve ya turkce yapabiliyoz. bende de oyle. ama e7 de kendi qwerty klavyesi de oldugu icin o klavyede degismek mumkunsuz. yani, qwerty yerine qwertz klavye olmus. y yazilan c diye cikiyor, ve s. bi cok semvoller karisik. duzelmiyor da. telefondaki virtual klavye dili degishse de bu degishmiyor. ne yapa bilirim??? bana oyle bi yazilim lazim ki, her sheyi turkce olsun. bi tek bu klavye ingilizce... yani klavyede yazilani bastigimda ishte o simvol ciksin!!! deliricem ya. bu ne![]()
Bi deneriz arkadaşım.
evet. Belleden belleye gederken annadan belleye gecerken ki aynı seyler lazım
teşekür ederim

sitede jerkez paylaştıya aynı larını atabilirsinpolluxea♪;3990172' Alıntı:​madness 2.1'e gectim güzel olmus eline saglık...
----------Eklendi @ 12:37:34 ---------- Yazıldı @ 12:35:44 ----------
madness senin belleye atabilcegim efektleri nerde bulabilirim link verebilirmisin ?
tesekkur ederim
evet bu daha hızlıpolluxea♪;3990238' Alıntı:sagolasın n000k....bu arada ii olmus 2.1 daha hızlı
----------Eklendi @ 13:15:00 ---------- Yazıldı @ 13:06:15 ----------
dostum jerkezin konu nerde bulamadım ya![]()
yalnız işte yine ayarlamalarını yapmam gerekiyor.. bu arada ben yine her zamanki gibi eccentric effect ini kullanıyorum 
evet bu daha hızlıyalnız işte yine ayarlamalarını yapmam gerekiyor.. bu arada ben yine her zamanki gibi eccentric effect ini kullanıyorum
![]()
Hangi dil kullanmak istiyorsun ve hangi dilde klavye istiyorsun
dil turkce ama klavye ingilizce. Olur mu? Bide bi kac sheyi cikarabilirmiyiz? Mesela cnn, nat geo gibi uygulamalari. Hic bi ise yaramiyo
maxicep.com/symbian-3-genel/anna-ve-belle-icin-efektler-559767.html Jerkez38'e teşekkürler.
----------Eklendi @ 13:47:13 ---------- Yazıldı @ 13:45:19 ----------
Olur neden olmasın. 25.7 di değil mi? Yarına hazırlarım.
maxicep.com/symbian-3-genel/anna-ve-belle-icin-efektler-559767.html Jerkez38'e teşekkürler.
----------Eklendi @ 13:47:13 ---------- Yazıldı @ 13:45:19 ----------
Olur neden olmasın. 25.7 di değil mi? Yarına hazırlarım.
----------Eklendi @ 13:51:49 ---------- Yazıldı @ 13:47:13 ----------
şimdilik bir euro2_dg_germany olanı dener misin kardeş onda düzelmesi lazım. Yazma dilini ingilizce yapacaksın.
Evet kardesim. 25.007
Ama dedigimi unutma guzel kardesim. Resmi turkce nasilsa oyle kalsin. bi tek klavyenin dilini (e7 nin kendi klavyesi) ingilizceye degistir. baska ne gibi degisiklik yapabilirsin? Ama bak, cok zamanini almasin. kucuk bi sheyler.
----------Eklendi @ 16:00:43 ---------- Yazıldı @ 15:59:03 ----------
Onu nereden bula bilirim? Bilgin icin soyleyim. bende dil paketi: 025.007.04.01
Navifirmden indirip phoenixden flashlayacaksın
----------Eklendi @ 14:03:41 ---------- Yazıldı @ 14:02:23 ----------
Care suite serverında e7 25.7
----------Eklendi @ 14:04:40 ---------- Yazıldı @ 14:03:41 ----------
euro2_dg_germany