N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Emil_Ceferli

Üye
Madness, dostum sen mod yaparken nasil yapiyorsun sormasi ayip? C++ dilimi bu?

iatis

iatis

Üye
n000k,sana bir şey soracam.Ben şu an Madness belle kullanıyorum.Çok güzel.Yarın v2.1 sürümünü Madness çıkardığında,nasıl yükleyeceğim.Sırasıyla yapmam gerekenleri söyleyebilirmisin?:hmmm

-omer-

-omer-

Üye
n000k,sana bir şey soracam.Ben şu an Madness belle kullanıyorum.Çok güzel.Yarın v2.1 sürümünü Madness çıkardığında,nasıl yükleyeceğim.Sırasıyla yapmam gerekenleri söyleyebilirmisin?:hmmm

v2.1 dosyalarıyla flash atacaksın. yani normal flashı v2.1 dosyalarıyla atacaksın

n000k

n000k

Üye
aynen ömer arkadaşın dediği gibi yapacaksın.. v2.0 nasıl anna dosyalrı ile değiştirdiysen.. bu sefer yine teli bağla phoenixte dosyaları değiştirme yerine gelen kadar aynı işlemleri yapıyorsun sonra bu sefer dosyaları 2.1 yada madness ın dediği gibi madness belle 3 dosyları ile değiştirceksin. bu kadar basit.. hele bi yarın yayınlasında, sabırsızlıkla bekliyorum :aha:

iatis

iatis

Üye
aynen ömer arkadaşın dediği gibi yapacaksın.. v2.0 nasıl anna dosyalrı ile değiştirdiysen.. bu sefer yine teli bağla phoenixte dosyaları değiştirme yerine gelen kadar aynı işlemleri yapıyorsun sonra bu sefer dosyaları 2.1 yada madness ın dediği gibi madness belle 3 dosyları ile değiştirceksin. bu kadar basit.. hele bi yarın yayınlasında, sabırsızlıkla bekliyorum :aha:
Teşekkürler.:oke:

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış adlandırmadan dolayı ismini Madness 2.1 koydum. Bir dahaki sürümü 3 yapacağım.

KEMAL_ANK

Üye
sayın madnes beklediğimiz sürüm şuan güncellendi mi ilk sayfadaki sürümü(eğer güncellendiyse) yükleyebilirmiyiz yoksa henüz hazır değil mi?

n000k

n000k

Üye
:D şimdiden saol dostum, indiriyorum hemen :oke:

----------Eklendi @ 11:07:29 ---------- Yazıldı @ 10:59:13 ----------

ben hepsini tekrardan indiriyorum.. böylesi daha iyi :oke: .. sabah site açılmıyordu nedense.. artı benim microsoft security zaralı dosya uyarısı verdi siteyi açınca.. bi sorun vardı sanırım sitede :hmmm

frisby77

frisby77

Üye
aynen aynı hatayı ben de aldım kaç kere en dün de aldım sitede bi sorun mu var acaba?

KEMAL_ANK

Üye
yükleyen arkadaşlardan yorum alabilirmiyiz?

n000k

n000k

Üye
yükleyen arkadaşlardan yorum alabilirmiyiz?
ben E yi biçimlendirmeden bide soft format atmadan yükledim.. buda içime sinmiyor şimdi bunları yapıp tekrar yüklücem..hep unutuyorum flaş öncesi bunları yapmayı..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
madness 2.1'i güncelledimi beyler ? :hmmm

n000k

n000k

Üye
polluxea♪;3990107' Alıntı:
madness 2.1'i güncelledimi beyler ? :hmmm
evett.. ismi 2.1 oldu işte.. önceki 2.0 idi..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​dosyalar nerde ben göremedim ?

n000k

n000k

Üye
ilk sayfada dostum.. zaten tek tek yükleme seçeneği sunmuş . açıklamada eklemiş.. ilk sayfaya bak..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
haa tmm dostum görmemişim pardon...:ah fark varmı 2.0'la ?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
​walaaa :D iyi bakalım deniyorum brazdan :D

KEMAL_ANK

Üye
bende şuan ivo 777 belle yüklü.flaşlarken bu yüklü olan sanırım 4 dosyayı yeni indirdiğim 2.1 olan diğer 4 dosyayla değiştireceğim doğrumudur? hepsi bu kadar mı yani tekrar anna dosyalarıyla fila uğraşmayacağız değil mi?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
yok dostum ugrasmıyosun ivoda yaptıgının aynısı yap

Üst Alt