n000k,sana bir şey soracam.Ben şu an Madness belle kullanıyorum.Çok güzel.Yarın v2.1 sürümünü Madness çıkardığında,nasıl yükleyeceğim.Sırasıyla yapmam gerekenleri söyleyebilirmisin?![]()
aynen ömer arkadaşın dediği gibi yapacaksın.. v2.0 nasıl anna dosyalrı ile değiştirdiysen.. bu sefer yine teli bağla phoenixte dosyaları değiştirme yerine gelen kadar aynı işlemleri yapıyorsun sonra bu sefer dosyaları 2.1 yada madness ın dediği gibi madness belle 3 dosyları ile değiştirceksin. bu kadar basit.. hele bi yarın yayınlasında, sabırsızlıkla bekliyorumn000k,sana bir şey soracam.Ben şu an Madness belle kullanıyorum.Çok güzel.Yarın v2.1 sürümünü Madness çıkardığında,nasıl yükleyeceğim.Sırasıyla yapmam gerekenleri söyleyebilirmisin?![]()

Teşekkürler.aynen ömer arkadaşın dediği gibi yapacaksın.. v2.0 nasıl anna dosyalrı ile değiştirdiysen.. bu sefer yine teli bağla phoenixte dosyaları değiştirme yerine gelen kadar aynı işlemleri yapıyorsun sonra bu sefer dosyaları 2.1 yada madness ın dediği gibi madness belle 3 dosyları ile değiştirceksin. bu kadar basit.. hele bi yarın yayınlasında, sabırsızlıkla bekliyorum![]()

şimdiden saol dostum, indiriyorum hemen 
.. sabah site açılmıyordu nedense.. artı benim microsoft security zaralı dosya uyarısı verdi siteyi açınca.. bi sorun vardı sanırım sitede 
ben E yi biçimlendirmeden bide soft format atmadan yükledim.. buda içime sinmiyor şimdi bunları yapıp tekrar yüklücem..hep unutuyorum flaş öncesi bunları yapmayı..yükleyen arkadaşlardan yorum alabilirmiyiz?
evett.. ismi 2.1 oldu işte.. önceki 2.0 idi..polluxea♪;3990107' Alıntı:madness 2.1'i güncelledimi beyler ?![]()
Hem de nasılpolluxea♪;3990128' Alıntı:haa tmm dostum görmemişim pardon...fark varmı 2.0'la ?