N8; Macro Mode & Müthiş Kare Yakalama Performansı + Duvar Kağıtları !

Konu Sahibi
N8; Macro Mode & Müthiş Kare Yakalama Performansı + Duvar Kağıtları !
Evet Arkadaşlar Kendi Çekimim Olan Macro Mode' deki Fotolarım Ve Tabiki O Süper Kare Yakalama Performansı N8'in Kamerasının Gerçekten Süper Foto... Görenler Bunu Senmi Çektin ? '' Diyorlar

Flashlı Macro Mode:

Flashsız Macro Mode:

Ve İşte O Süper Fotoğraf:

Bir Teşekkürü Çok Görmeyin

İsteyenler İçin Saniye Kare Yakalamak İçin Tüyom

Saniye Kare Yakalamak İçin: Camera Proyu Öneriririm. Shutter Pro da Çok Güzel Bİr Değişik Yapıyor Fotoyu Telefonun Kendi Kamerasınn Uygulamasınıda Kullanabilirsiniz Ama Ek Uygulama Daha İyi Makro Çekim Modu ( Yakın Çekim Moduna ) Ayarlayın Fotoyu Flashı Açın Fazla Karanlık Olamsada Yinede Az Karanlık Bİr Ortam Yapın Çekmek İstediğiniz Yerde ( Ben Banyo da Muslukta Denedim ) Objelerinizi Çekmek İstediğiniz Şeyleri Hazırlayın Telfonu Flashın Etki Gösterebileceği Yakınlıkta Ve Makro Modun Görüntüyü Bulanık Yapmayacağı Kadar Yakınlaştın Objeye; Denklaşöre Odaklanak İçin Yavaşça Yüklenin Pamağınızla ( Kamera Çekim Tuşu ) Ve Kareye Yakalamak İçin Objenizi Ateşleyin ( Musluğu Açmak Gibi ) Ve Tam İstediğiniz Anda Denklaşöre Tam Olara Basın ( Odaklanmak İçin Denklaşöre Yavaş Bastığınızda Sakın Denklaşörü Bırakmayın Hep Öyle Odaklı Olarak Basılı Tutun Ve Tam Çekmek İstediğiniz Karede Denklaşöre Daha Fazla Yüklenin Ve Foto Çekilsin ) Bu Kadar

Diğer Makro Çekimler:

Buyrun Yeni Fotolar Kendi Kardeşimdir

NOT: Fotoların Çözünürlüğü Düşürülmüştür !

İşte Benim Duvar Kağıtlarım

Tepkiler: mustafakamikaze, mahirsvs58, ThebLue16 ve 6 diğerleri

ascada

Üye
süper valla,bende bi deneyeyim nasıl ayar yapıcaz bunu çekerkene?

gerçekten harika tebrikler kamera>seçenekler>çekim modu>yakın çekim

Konu Sahibi
Saniye Kare Yakalamk İçin: Camera Proyu Öneriririm. Shutter Pro da Çok Güzel Bİr Değişik Yapıyor Fotoyu Telefonun Kendi Kamerasınn Uygulamasınıda Kullanabilirsiniz Ama Ek Uygulama Daha İyi Makro Çekim Modu ( Yakın Çekim Moduna ) Ayarlayın Fotoyu Flashı Açın Fazla Karanlık Olamsada Yinede Az Karanlık Bİr Ortam Yapın Çekmek İstediğiniz Yerde ( Ben Banyo da Musluta Denedim ) Objelerinizi Çekmek İstediğiniz Şeyleri Hazırlayın Telfonu Flashın Etki Gösterebileceği Yakınlıkta Ve Maro Modun Görüntüyü Bulanık Yapmayacağı Kadar Yakınlaştın Objeye; Denklaşöre Odaklanak İçin Yavaşça Yüklenin Pamağınızla ( Kamera Çekim Tuşu ) Ve Kareye Yakalamak İçin Oobjenizi Ateşleyin ( Musluğu Açmak Gibi ) Ve Tam İstediğiniz Anda Denklaşöre Tam Olara Basın ( Odaklanmak İçin Denklaöre Yavaş Bastığınızda Sakın Denklaşörü Bırakmayın Hep Öyle Odaklı Olarak Basılı Tutun Ve Tam Çekmek İstediğiniz Karede Denklaşöre Daha Fazla Yüklenin Ve Foto VÇekilsin ) Bu Kadar

camerapro bnde vardi harika reism bu arada

ilk resim cok hosuma gitti banyoda cektgin

ascada

Üye
bi tanede ben denedim olmuşmu

Uploaded with

Tepkiler: tuzluca76

.eRCaN.

Üye
Son fotoyu iyi yakalamışsın tebrikler

Konu Sahibi
@ascada Makroyu Çok İyi Yakalamışsın Ama Birde Renklendirseydin renkleri Açsaydın Fotoğraf Süper Olurdu Bu SOn Fotodaki Gibi Bir Sürü Foto Vardı Ama Sildim Yeni Çalışmalarımı Ekleyeceğim

aagkn

Üye
muhteşem olmuş eline sağlık

Konu Sahibi
@glizinoglu Bu Kamerayı Kullanmayı Bilemkle İlgili Değil Bunlar Kendini Daha İlerletmiş Kişiler İçin İnce Ayrıntılardır. Herkes Bİlmek Zorunda Değildir ...

----------Eklendi @ 21:52:21 ---------- Yazıldı @ 21:27:50 ----------

Buda Son Makro Çekimimdir. Not: Görüntü Çabuk Aktarılsın Diye Çözünürlük Düşülmüştür...

Tepkiler: ascada
fotolar süper telefonum gelsene bende çeksem

Konu Sahibi
Şimdi banyoya geçip yeni pozlar deneyeceğim