takozali Üye ARKADAŞLAR 25.007 ANNA DAN geçmeyi deneyen oldu mu? ----------Eklendi @ 21:34:12 ---------- Yazıldı @ 21:32:43 ---------- meletim' Alıntı: [/URL][/IMG] options basınca böle hata veriyor ama anlamadım ? flasha basıncada aynısı olmadı Genişletmek için tıkla ... arkadaşım olmamış olabilir ancak hangi versiyondan belle ye geçmeye çalıştın yazarsan yardımcı oluruz belki
ARKADAŞLAR 25.007 ANNA DAN geçmeyi deneyen oldu mu? ----------Eklendi @ 21:34:12 ---------- Yazıldı @ 21:32:43 ---------- meletim' Alıntı: [/URL][/IMG] options basınca böle hata veriyor ama anlamadım ? flasha basıncada aynısı olmadı Genişletmek için tıkla ... arkadaşım olmamış olabilir ancak hangi versiyondan belle ye geçmeye çalıştın yazarsan yardımcı oluruz belki
curtaincall Üye meletim' Alıntı: [/URL][/IMG] options basınca böle hata veriyor ama anlamadım ? flasha basıncada aynısı olmadı Genişletmek için tıkla ... hocam arkadaşların bilgisine olsun refurbish değil de update software yapsınlar o zaman flash atıyor
meletim' Alıntı: [/URL][/IMG] options basınca böle hata veriyor ama anlamadım ? flasha basıncada aynısı olmadı Genişletmek için tıkla ... hocam arkadaşların bilgisine olsun refurbish değil de update software yapsınlar o zaman flash atıyor
curtaincall Üye kurtulus hocam ellerine sağlık, sorunsuz yükledim gayet güzel şimdi rahat rahat Türkçemiz ile kullanabilirim
kurtulus hocam ellerine sağlık, sorunsuz yükledim gayet güzel şimdi rahat rahat Türkçemiz ile kullanabilirim
sabera Üye arkadaşlar ben kurtuluş abinin eski bellesine bu sürümdeki music player widgetini atmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü ?
arkadaşlar ben kurtuluş abinin eski bellesine bu sürümdeki music player widgetini atmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü ?
curtaincall Üye ThebLue16' Alıntı: arkadaşlar refurbish mi yoksa update sofware mi? Genişletmek için tıkla ... refurbish denedim olmadı sonrası update software yaptım oldu
ThebLue16' Alıntı: arkadaşlar refurbish mi yoksa update sofware mi? Genişletmek için tıkla ... refurbish denedim olmadı sonrası update software yaptım oldu
aseu_39 Üye meletim,aynisi benimde bashima geldi.ne yapicagmi bilmiyorum.anlayan,bilen yardimci olsun lutfen.
WebStyle Üye Eğer refurbish yapıpda cihazınız açılmaz ise dead flash ile tekrar flashlayın. (Flashı "Update Software" şeklinde yapın.)
Eğer refurbish yapıpda cihazınız açılmaz ise dead flash ile tekrar flashlayın. (Flashı "Update Software" şeklinde yapın.)
hizan Üye aseu_39' Alıntı: meletim,aynisi benimde bashima geldi.ne yapicagmi bilmiyorum.anlayan,bilen yardimci olsun lutfen. Genişletmek için tıkla ... update yapın diyorlar okumuyormusunuz yaaa.
aseu_39' Alıntı: meletim,aynisi benimde bashima geldi.ne yapicagmi bilmiyorum.anlayan,bilen yardimci olsun lutfen. Genişletmek için tıkla ... update yapın diyorlar okumuyormusunuz yaaa.
ThebLue16 Üye şimdi refurbish yaptım oldu disconnet usb cable falan diyor ya telefonu kapayın tamama basın oluyor gerisi kendi gelir
şimdi refurbish yaptım oldu disconnet usb cable falan diyor ya telefonu kapayın tamama basın oluyor gerisi kendi gelir
aseu_39 Üye hizan options-a girib kirmizi dosyalari silmeden nasil update yapalim? Optionsa girerken hata veriyo