N8 imi satacağım sürekli arızalanıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hidayet02

hidayet02

Üye
kardeş gülmemiz mi gerekiyordu buna?maduriyedimi belirtiyorum terbiyesizlik lütfen yapmayalım olurmu?

Millete Terbiyesiz Diyeceğine Adam Gibi Durumunuzu Belirtiniz. Asıl Terbiyesizlik Sizde Olsa Gerek Çünkü Açmış Olduğunuz Konunun Başlığından Kimlerin Terbiyeli Kimlerin Terbiyesiz Olduğu Aşikar...

İnsan Ağzından Çıkanı Bazen Düşünmeden Söyler, Ama Siz Klavyenizle O Başlığı Atıyorsunuz. Önce Kafanızda Atacağınız Başlığı Tasarlıyorsunuz Ardından Klavyenizle Yazıya Döküyorsunuz...

Allah Kimsenin Belasını Vermesin, Allah Size Akıl Fikir Versin:)

Amin:)

İyi Forumlar Dilerim...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Allah hepimize Akıl Fikir versin abim :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

Millete Terbiyesiz Diyeceğine Adam Gibi Durumunuzu Belirtiniz. Asıl Terbiyesizlik Sizde Olsa Gerek Çünkü Açmış Olduğunuz Konunun Başlığından Kimlerim Terbiyeli Kimlerin Terbiyesiz Olduğu Aşikar...

İnsan Ağzından Çıkanı Bazen Düşünmeden Söyler, Ama Siz Klavyenizle O Başlığı Atıyorsunuz. Önce Kafanızda Atacağınız Başlığı Tasarlıyorsunuz Ardından Klavyenizle Yazıya Döküyorsunuz...

Allah Kimsenin Belasını Vermesin, Allah Size Akıl Fikir Versin:)

Amin:)

İyi Forumlar Dilerim...

ARKADAŞLAR KONU BENCE AÇIKLİĞA KAVUŞTU. DAHA FAZLA TARTIŞMA ÇIKMADAN BENCE KONU :locked:

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
n8 imi aldığımdan beri kamerası hariç hiç memnun değilim sürekli kasılmalar takılmalar donmalardan bıktım.tam satacam dedim telefonu hiç düşürmediğim halde bir anda elimde dondu ve dokunmatiği bozuldu bugün 130tl ye orjinal taktırdım aksamüstü telefonu elime aldım bir sorun yoktu parasını ödedim,ayrıldım ve kapattım telefonu cebime koydum.rahat rahat evime otobüsle dönerken bir açayım dedim açtım ve dokunmatiği yine bozulmuş...şunu bir yaptırayım direk elimden çırakaracağım bıktım artık...ne nokia alırım ne tavsiye eder aldırırım bir daha..koyu nokiacıydım ama artık batarsa batsın beter olsun diyorum!:vur

dostum bak böyle sorunlar hepimizin başına geliyor , ben mesela telefonumu asla köşebaşı tamircisine vermem :) belkide tamiri yapanlar adam değildir :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt