BlackBerry 9700 SatiLik yada Takas >> Samsung Wave-Iphone 3GS 16gb-Nokia C7 yada N8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_psycho

by_psycho

Üye
    Konu Sahibi
BlackBerry 9700 SatiLik yada Takas >> Samsung Wave-Iphone 3GS 16gb-Nokia C7 yada N8
MerhabaLar.. YakLaº¹k oLarak 2 ay önce 2. eL oLarak aLm¹º oLdu»um BB 9700 imi sat¹L¹»a ç¹kard¹m veya baºL¹kta yazd¹»¹m gibi Samsung Wave-Iphone 3GS 16gb-Nokia C7 cihazLar¹ndan biriyLe takas etmeyi düºünüyorum..
Samsung veya C7 s¹f¹r yada 1-2 hafta kuLLan¹Lm¹º s¹f¹rdan farks¹z oLmas¹ kaidesiyLe maLum BB 9700 2. eL fiyat¹ samsung ve nokia n¹n yazd¹»¹m fiyatLar¹n¹n s¹f¹rLar¹ kadar oLmas¹d¹r Iphone temiz oLdu»u sürece benim cihaz gibi s¹k¹nt¹ oLmaz..
Nakit oLarakta satmay¹ düºünebiLirim veya bu dedi»im 3 cihazdan biriyLe takas..

Cihaz Kvk garantiLi oLup garantisi haLen devam etmekte 1y¹L küsur garant¹ zaman¹ haLen mevcut yani cihaz 1 y¹La yak¹n zamand¹r kuLLan¹Lmaktad¹r..

TeLefonu aLd¹»¹m arkadaºtan kutusu ve garanti kag¹tLar¹n¹ aLamad¹m çünkü sorumsuz bir k¹z kardeºe sahip ve kuLLan¹rken kaybetmiº kutu ve garanti kag¹tLar¹n¹ :)
Ama internetten IMEI nosu iLe sorguLat¹p cihaz¹n Kvk garantisinde oLup kay¹tL¹ ve garanti süresinde oLdu»unu görebiLirsiniz gönüL rahatL¹»¹yLa..
Ki zaten konuºtu»umuz zaman aLacak oLan kiºiyLe samimiyetimize inanaca»¹n¹ düºünüyorum adresimiz yerimiz teLefon numaraLar¹m¹z herºeyimiz aç¹k ve istendi»i taktirde tereddütsüz veriLecektir :) teLefonu aLm¹º oLdu»um arkadaº¹nda ayn¹ ºekiL e»er güven sorunu yap¹Lacak oLursa onunLada görüºtürürüm k¹z kardeºinin ad¹na kay¹tL¹ cihaz ki ben kendisini tan¹yorum tüm biLgiLerini verebiLirim o arkadaº¹nda..

TeLefonun ªarj cihaz¹, data kabLosu ve OrjinaL uyku modLu deri k¹L¹f¹ mevcut sadece eLimde kuLakL¹»¹ bozuLdu çok kuLLanmad¹»¹m için aLmad¹m 30-40tl aras¹ temin ediLebiLir.. TeLefon k¹L¹f¹nda kuLLan¹Ld¹ sürekLi ama tabi 1 y¹LL¹k bir mazisi var ve ekranda çok hafif çiziLmeLer mevcut kapaktada ayn¹ ºekiL bunun haricinde gayet temiz bir teLefon ve hiçbir yaz¹L¹msaL yada donan¹msaL sorunu yoktur ben kefiLim s¹f¹r ayar¹nda diyebiLirim temiz kuLLan¹Ld¹..
BIS aboneLi»ini iptaL edicem fatura yükLü geLmekte o yüzden cihaz¹da sat¹p dokunmatik bir cihaz aL¹p birisine hediye edece»im sat¹º veya takas sebebi budur..

Cihaz¹n ResimLeri:
Not >> 12 Megapix DijitaL MakineyLe çekiLmiº oLup birebir cihaz¹n resimLeridir kendi amatör çekimim :)



detayLar¹ sormak veya görüºmek için Lütfen aºa»¹daki maiL adresine maiL at¹n¹z hemen dönüº yapabiLirim size veya cep numaran¹z¹ b¹rak¹n ben size aray¹p uLaº¹r¹m..

Lütfen ciddi ve ne istedi»ini biLen sa»Lam kiºiLer irtibat kursunLar boº kiºiLere zaman ay¹rmak istemiyorum!
iLginize ve aLakan¹za teºekkürLer.. Sayg¹Lar¹mLa..

Mail : [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

Yazmayi unutmusum istanbulda oturuyorum.. Yazmis oldugum cihazlara ek olarak Htc HD2 de olabilir..
 
by_psycho

by_psycho

Üye
    Konu Sahibi
Konu iptaL hoLLoLdu..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt