N8 imi satacağım sürekli arızalanıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
kardeş gülmemiz mi gerekiyordu buna?maduriyedimi belirtiyorum terbiyesizlik lütfen yapmayalım olurmu?

- - - Eklendi - - -

haklısın dostum da garantisi yok işte yurt dışından almıştım malesef masrefları bana yükleniyor elimden de birşey gelmiyor yapacak birşey yok çünkü
Talihsizlik sizin ki. Nereye yaptırdınız götürün tekrar yapsınlar sonra satarsınız soğumuşsunuz bi defa. Ve bence bir daha yurt dışı mal almayın uğraşmamak için.

- - - Eklendi - - -

Şu nokia telefonlarda sagından solundan ekranından bataryasından tusundan anteninden sorun yasayamadan gidicem öbür tarafa galiba bi ben ya bi ben :züü:
Üzülme be sende yaşarsın kısmetse :züü:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
kardeş gülmemiz mi gerekiyordu buna?maduriyedimi belirtiyorum terbiyesizlik lütfen yapmayalım olurmu?

- - - Eklendi - - -

haklısın dostum da garantisi yok işte yurt dışından almıştım malesef masrefları bana yükleniyor elimden de birşey gelmiyor yapacak birşey yok çünkü

E garantisiz cihaz alınca yapacak bir şey olmuyor.Çoğu insanın sırf garanti için onca para yağdırmasının bir sebebi var sonuçta.Ayrıca telefon 1 senesini doldurmuş belli arızalar olması çok ama çok doğal alır almaz sıkıntı göstermemiş ki.Böyle şeyler olabileceği için garanti diye bir olay var zaten.Eğer gidip 1 sene sonra olan arızalanma da üretim hatası olsaydı garantili telefon alanlar enayi olmuş olurdu.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

Talihsizlik sizin ki. Nereye yaptırdınız götürün tekrar yapsınlar sonra satarsınız soğumuşsunuz bi defa. Ve bence bir daha yurt dışı mal almayın uğraşmamak için.

- - - Eklendi - - -

Üzülme be sende yaşarsın kısmetse :züü:

insan bir anlık hevesle alıyor işte. Acaba Nokia bu sitedeki eleştirileri okusa değerlendirir mi?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

insan bir anlık hevesle alıyor işte. Acaba Nokia bu sitedeki eleştirileri okusa değerlendirir mi?

Hocam yapılacak bir şey yok burda suç ne Nokia'da ne sizde telefon arızanmış.Sizde benim gibi Samsung ürünü kullansaydınız önceden kötü servisin ne demek olduğunu anlardınız.Garantili üründen tamir için para almaya kalkmışlardı eğer sorun çıkartmasam alacaklardı da.Geçmiş olsun demenin dışında yapılacak bir şey yok.

selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi

E garantisiz cihaz alınca yapacak bir şey olmuyor.Çoğu insanın sırf garanti için onca para yağdırmasının bir sebebi var sonuçta.Ayrıca telefon 1 senesini doldurmuş belli arızalar olması çok ama çok doğal alır almaz sıkıntı göstermemiş ki.Böyle şeyler olabileceği için garanti diye bir olay var zaten.Eğer gidip 1 sene sonra olan arızalanma da üretim hatası olsaydı garantili telefon alanlar enayi olmuş olurdu.
dostum türkiye ile yarı yarıya fiyat farkı varken de alamam yani türkiyeden şu ana kadar iphone de kullandım başka çok telefon da kullandım ama orjinal telefon kolay kolay bozulmaz diyerek almıştım.önceki cihazlardan hiç bir sıkıntım olmamıştı ama bundan yazılımsal olarak çok çektim ama donanımsal olarak ilk sorunum diyebilirim.beni bıktıran okadar yazılımsal sorundan sonra böyle büyük bir sorun olunca çileden çıktım.

Artles

Artles

Üye
Valla benim ilk akıllı telefonum C6-01 di samsungdan geçmiştim ona m 620 den zaten ilk telefonumda oydu.
Nokia iyidir dedik,dünya markasidir efsanedir dedik aldık. Ne android hakkında bilgim var, ne android market hakkında, nede ios hakkında ama.
Şimdi tabi pişmanım. 720 TL vermiştim zamaninda ikinci el 3GS ( şimdi 0 alınır ) veya orta segment bi android alabilirdim.
Bir dahada asla nokia almam arkadaş, asla.
Androidde almam iOs alırım iPhone.
Zaten bu telefonu elimden çıkarayım üniversiteyi kazandığım sene alıcam iphone'nin o zamanki son modelini.

• Beğen
Tepkiler: selllman82
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Hiç zannetmiyorum adamlara mail atıyorsun ilgilenmiyorlar buraya mı bakıp değerlendirmeye alıcaklar.

lolaman

lolaman

Üye
Ne alaka suçu kendinde ara adam beğenmiş almış almasaydın ne demek almadan önce diyolarmı dokunmatiği bozulacak sürekli donacak o olacak bu olacak hep + larını söylüyorlar telefonun o adamın ne suçu var almış bakmış aldığı yerdekilerde övmüştür telefonu kamerası öyle şu şöyle bu böyle suçu yokki Eğer telefon yapacaksan adam gibi yapacaksın kardeşim.Geçen amcamlara gittim onda n8 var girdim youtubeye telefonun ayarındanmıdır bilinmez benim c5 den daha kötü video izleniyor n8de n8 in vodafone bayiinde fiyatı 1150 tl c5 ise 449 tl sanırsam şimdi ne kaldı bu telefonun benim c5 ten farkı 1 kamerası iyi arkadaşın n8 kasıyormuş c5 de kasıyor dokunmatiği basmıyormuş c5in dokunmatiği zaten rezalet güncellemeyi kesti c5 te zaten güncelleme denen olayyok sadece kamerası için bu kadar para istiyorlar şimdi pureview alacaklar o da 1 hafta sonra telefonun kamerası çatladı tuşu çıktı telefon kasıyo falan olur.Bence nokiaya hiç bulaşmayın htc falan alın samsung alın ben burda hiç bir telefonu övmüyorum sadece öneriyorum bana verin 1000 lira gider temiz bi s2 alırım sıfır olmasa bile sıfır nokia almaktan iyidir Nokianın en sağlam telefonu ve en çok satanı 3310 olmuştur daha da o telefonu geçen yok sanırsam şimdi wp8 e hazırlanıyorlar o da bir kaç gün sonra alanların elinde patlar bu nokiada belleyi bıraktı artık ama hala belleli telefonlar üretiyor şimdi bu herifler gitseydi yeni çıkan wp8 li lumialara 41mp kamerayı koysalardı ne olacaktı bunların amacı nedir bilinmez ya burdaki çoğu insan nokiayı şuan yönetenlerden daha iyi yönetir nokia takmış wp ye gidiyor naz yapmasada andoide geçse ne olacak kardeşim mis gibi satacak telefon 50 tane işletim sistemi çıkarmanın anlamı yok şurda nasıl ios veya android kullanan telefonlar tek bir çizgi halinde gidiyor nokiada öyle yapsaydı ne olacaktı biz burda beleşe düşünüyoruz mis gibi fikirler onlar binlerce dolar kazanıyor adam gibi telefon yapamıyor bizim günahımız ne fakir olmamız bizimde milyar dolarlarımız olsa bizde fabrika kursak maxitel diye nokiayı geçmezsek milyar dolarlarımızı alsınlar nokia bu vakitten sonra adamda olmaz artık çogu kişi batmaz diyor ama bu nokia da titanic gibi samsunga çarpıp batacak birgün dersiniz lolaman demişti batıcak diye inanmadık inanmadık bak ne oldu diye Nokianın zamanı geçti samsungun 400 tllik telefonlarında çoklu dokunma var nokianın 450 liralık telefonunda çoklu dokunma yok hassaslık 0,5 bu bile fazla ya hadi neyse nokiaya bulaşmayın bu vakitten sonra çeksinler cezalarını şu ana kadar kullandığım en iyi telefon samsung e250 bence onu dedeme vermeseydim almıycaktım gibi bu c5 i hiç araştırmadan aldık bu oldu benden bu kadar bundan sonra nokia almam eğer günün birinde telefon alacak olursam ya galaxy fit olur yada ace olur başkada almam nokia kullanmam için tek neden hediye alırlarsa ki bu imkansız hiçbi yakınım akrabam telefon almaz ki öyle kullanırım yoksa hayatta bulaşmam nokiaya bence sakın nokiaya bulaşmayın androide geçerse düşünün ama nokia şu an kendi kafasında bişeyler yapıyo sakın nokia almayın benden bu kadar umarım bana karşı saf tutmazsınız :D

saynesim

saynesim

Üye
ramazan ayına giriyoruz lütfen bela okumayın

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Ne alaka suçu kendinde ara adam beğenmiş almış almasaydın ne demek almadan önce diyolarmı dokunmatiği bozulacak sürekli donacak o olacak bu olacak hep + larını söylüyorlar

Öyle deseler ne komik olurdu yaa dimi:D

selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi
Ne alaka suçu kendinde ara adam beğenmiş almış almasaydın ne demek almadan önce diyolarmı dokunmatiği bozulacak sürekli donacak o olacak bu olacak hep + larını söylüyorlar telefonun o adamın ne suçu var almış bakmış aldığı yerdekilerde övmüştür telefonu kamerası öyle şu şöyle bu böyle suçu yokki Eğer telefon yapacaksan adam gibi yapacaksın kardeşim.Geçen amcamlara gittim onda n8 var girdim youtubeye telefonun ayarındanmıdır bilinmez benim c5 den daha kötü video izleniyor n8de n8 in vodafone bayiinde fiyatı 1150 tl c5 ise 449 tl sanırsam şimdi ne kaldı bu telefonun benim c5 ten farkı 1 kamerası iyi arkadaşın n8 kasıyormuş c5 de kasıyor dokunmatiği basmıyormuş c5in dokunmatiği zaten rezalet güncellemeyi kesti c5 te zaten güncelleme denen olayyok sadece kamerası için bu kadar para istiyorlar şimdi pureview alacaklar o da 1 hafta sonra telefonun kamerası çatladı tuşu çıktı telefon kasıyo falan olur.Bence nokiaya hiç bulaşmayın htc falan alın samsung alın ben burda hiç bir telefonu övmüyorum sadece öneriyorum bana verin 1000 lira gider temiz bi s2 alırım sıfır olmasa bile sıfır nokia almaktan iyidir Nokianın en sağlam telefonu ve en çok satanı 3310 olmuştur daha da o telefonu geçen yok sanırsam şimdi wp8 e hazırlanıyorlar o da bir kaç gün sonra alanların elinde patlar bu nokiada belleyi bıraktı artık ama hala belleli telefonlar üretiyor şimdi bu herifler gitseydi yeni çıkan wp8 li lumialara 41mp kamerayı koysalardı ne olacaktı bunların amacı nedir bilinmez ya burdaki çoğu insan nokiayı şuan yönetenlerden daha iyi yönetir nokia takmış wp ye gidiyor naz yapmasada andoide geçse ne olacak kardeşim mis gibi satacak telefon 50 tane işletim sistemi çıkarmanın anlamı yok şurda nasıl ios veya android kullanan telefonlar tek bir çizgi halinde gidiyor nokiada öyle yapsaydı ne olacaktı biz burda beleşe düşünüyoruz mis gibi fikirler onlar binlerce dolar kazanıyor adam gibi telefon yapamıyor bizim günahımız ne fakir olmamız bizimde milyar dolarlarımız olsa bizde fabrika kursak maxitel diye nokiayı geçmezsek milyar dolarlarımızı alsınlar nokia bu vakitten sonra adamda olmaz artık çogu kişi batmaz diyor ama bu nokia da titanic gibi samsunga çarpıp batacak birgün dersiniz lolaman demişti batıcak diye inanmadık inanmadık bak ne oldu diye Nokianın zamanı geçti samsungun 400 tllik telefonlarında çoklu dokunma var nokianın 450 liralık telefonunda çoklu dokunma yok hassaslık 0,5 bu bile fazla ya hadi neyse nokiaya bulaşmayın bu vakitten sonra çeksinler cezalarını şu ana kadar kullandığım en iyi telefon samsung e250 bence onu dedeme vermeseydim almıycaktım gibi bu c5 i hiç araştırmadan aldık bu oldu benden bu kadar bundan sonra nokia almam eğer günün birinde telefon alacak olursam ya galaxy fit olur yada ace olur başkada almam nokia kullanmam için tek neden hediye alırlarsa ki bu imkansız hiçbi yakınım akrabam telefon almaz ki öyle kullanırım yoksa hayatta bulaşmam nokiaya bence sakın nokiaya bulaşmayın androide geçerse düşünün ama nokia şu an kendi kafasında bişeyler yapıyo sakın nokia almayın benden bu kadar umarım bana karşı saf tutmazsınız :D
kardeş sana tamamen katılıyorum 1 yıllık n8 im bozuk kenarda duruyor ve 2005 yılında aldığım sonyerricson w700i mi bir gün lazım olur diye kenara koymuştum ve şu an onu kullanıyorum telefonu alalı 7 yıl oldu ve ne joystik i bozuldu ne ekranı kırıldı ne tuşları sıkıntı yaptı bence telefon dediğin böyle olup kullanıcısında efsane modeli olarak kafasında yer ettirmelidir.insallah yapılsın n8imi de cok sevierim ama satıp tekrar sonye dönüp xperia s ile devam etmek istiyorum hayırlısı insallah

- - - Eklendi - - -

ramazan ayına giriyoruz lütfen bela okumayın
haklısın dostum kusura bakma ilk defa bela okudum ama çileden çıktım 130tl verip 20 dk sonra tekrar bozulunca sinirlendim işte.insallah yarın adam tekrar getir dedi de sorunsuz halledilir işim

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
insan sinirlenince kendini kaybeder sonra pişman olur lütfen çileden çıkmayalım:D

• Beğen
Tepkiler: selllman82

Lenneth

Üye
O N8 in yazilimsal sorunlarindan bende cok cektim ama dokunmatigi bozulmadi sukur

Simdi ablamda mesaj, arama ve kamera disinda kullanmiyor ve cok memnun. N8 den memnun olmanin sarti bu zaten arama, mesaj bi de kamera disinda dokunmayacaksin.

• Beğen
Tepkiler: selllman82 ve kullanıcıadları
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Belki 1,5 yılda 150 kere hard format,300 kere soft format,100 kere deadh flash,100 küsür refresh flash 1000 defadan fazla program yükleme yada kaldırma,belkide 50-60 kere downrade işlemi telefon hala bu yaptıklarıma gülüp geçiyor ve hepsi bumu diyor.
arkadaşım cihazın sorunlu çıkmış olabilir ama böyle o markanın tüm telefonları öyleymiş gibi konu açıp beddua etmen yanlış.ha sana bir tavsiye bu benim yaptıklarımı sen nokia harici bir cihaza yap da o zaman bir daha konuşalım,tamammı.iyi forumlar

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Gidip alacağın yere telefonun problemi var mı dersen demez tabikide almadan önce bir interneti yoklayacaksın değil mi...Ayrıca yok bir daha almam etmem dememek lazım.Zamanında bir çok kişi bir daha Samsung almam da demişti ama şuanki kalitesi malum.Ayrıca donanımsal problemlere bir şey diyemeyeceğim ama yazılımsal problemlerden yakınanlar suç Nokia'da değil sizde oluyor.1 sene önce de Symbian aynı durumdaydı yazılımsal problemi bile bile alıyorsanız ya da araştırmadan alıyorsanız burda sorun kendinize uygun telefonu almadığınız için suç sizde.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Allah yapısı bile bozulurken, kul yapısından neden bu kadar çok şey beklenir aklım almıyor. :hmmm

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
n8 imi aldığımdan beri kamerası hariç hiç memnun değilim sürekli kasılmalar takılmalar donmalardan bıktım.tam satacam dedim telefonu hiç düşürmediğim halde bir anda elimde dondu ve dokunmatiği bozuldu bugün 130tl ye orjinal taktırdım aksamüstü telefonu elime aldım bir sorun yoktu parasını ödedim,ayrıldım ve kapattım telefonu cebime koydum.rahat rahat evime otobüsle dönerken bir açayım dedim açtım ve dokunmatiği yine bozulmuş...şunu bir yaptırayım direk elimden çırakaracağım bıktım artık...ne nokia alırım ne tavsiye eder aldırırım bir daha..koyu nokiacıydım ama artık batarsa batsın beter olsun diyorum!:vur

Kusursuz hiçbir cihaz olmaz. Ben 17 senedir Nokia kullanıyorum. Sadece 1 kez servise gitti. O da güncelleme esnasında çökmüştü. Henüz o zamanlar flash vs. bilmiyordum. Bilsem yine gitmezdi. Senin cihazda bir sorun olabilir. Yetkili kişilere sorununu anlattın mı? Ben telefon açıp "bir güncellemede telefon çökermi dediğimde" bana tele service ye teslim etmemi söylediler. Bende teslim ettim. 15 iş günü sonrasında kutusuyla sıfır cihaz geldi. Ben memnunum arkadaşım. Bir cihazdan dolayı koca bir firma kötü olmaz.

codblackops2

codblackops2

Üye

Kusursuz hiçbir cihaz olmaz. Ben 17 senedir Nokia kullanıyorum. Sadece 1 kez servise gitti. O da güncelleme esnasında çökmüştü. Henüz o zamanlar flash vs. bilmiyordum. Bilsem yine gitmezdi. Senin cihazda bir sorun olabilir. Yetkili kişilere sorununu anlattın mı? Ben telefon açıp "bir güncellemede telefon çökermi dediğimde" bana tele service ye teslim etmemi söylediler. Bende teslim ettim. 15 iş günü sonrasında kutusuyla sıfır cihaz geldi. Ben memnunum arkadaşım. Bir cihazdan dolayı koca bir firma kötü olmaz.

Nokta.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Murat abimin yorumuna katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt