N8 imi satacağım sürekli arızalanıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi
N8 imi satacağım sürekli arızalanıyor...
n8 imi aldığımdan beri kamerası hariç hiç memnun değilim sürekli kasılmalar takılmalar donmalardan bıktım.tam satacam dedim telefonu hiç düşürmediğim halde bir anda elimde dondu ve dokunmatiği bozuldu bugün 130tl ye orjinal taktırdım aksamüstü telefonu elime aldım bir sorun yoktu parasını ödedim,ayrıldım ve kapattım telefonu cebime koydum.rahat rahat evime otobüsle dönerken bir açayım dedim açtım ve dokunmatiği yine bozulmuş...şunu bir yaptırayım direk elimden çırakaracağım bıktım artık...ne nokia alırım ne tavsiye eder aldırırım bir daha..koyu nokiacıydım ama artık batarsa batsın beter olsun diyorum!:vur

-efşan

-efşan

Üye
Arkadaşım kimse sana zorla aldırmadı o cihazı. Neden suçu kendinizde aramıyorsunuz? O fiyata daha iyi bir cihaz da alabilirdin, değil mi?

selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi
kardeş nokia bölümündeyiz farkındaysan çok da severek almıştım telefonumu

codblackops2

codblackops2

Üye
Ve kesinlikle senin telefonda problem var.yaptır.yaptırdıktan sonra satmadan önce yazılım at bir daha dene

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Amin !

.Murat.

.Murat.

Üye
versin amin

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Arkadaşım kimse sana zorla aldırmadı o cihazı. Neden suçu kendinizde aramıyorsunuz? O fiyata daha iyi bir cihaz da alabilirdin, değil mi?

zorla aldırmadıysada böyle olmasımı gerekir. Resmen rezalet işte

selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi
sanki telefonu ben yaptım üstüne nokia yazısını ben basmışım gibi suçu kendinde ara diyor Allahım yarabbim.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
famemonster16

famemonster16

Üye
Bir telefon hangi marka olursa olsun kendi kendine bozulmaz. Bugüne kadar dokunmatiğinde bir sorun yokmuş kendi kendine mi bozuluyor bu telefon?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
sanki telefonu ben yaptım üstüne nokia yazısını ben basmışım gibi suçu kendinde ara diyor Allahım yarabbim.
Suçu kendinde ara derken o telefonu almasaydın demek istiyor. Bu arada başlığın hiç hoş değil kimseye hangi nedenle olursa olsun bela okuma dönüp dolaşır sana gelir unutma...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Sana arızalı bir model denk gelmiş ayrıca sana kimse bu telefonu zorla aldırmadı.Eğer biraz araştırsaydın donmalar kasmalar yaşayacağını anlardın.Telefonu araştırmadan alırsan aldıktan sonra sana uygun olmadığını anlar ve firmaları karalamaya başlarsın.Burda en büyük suç Nokia'nın değil senin...N8'in hangi kitleye hitap ettiği malum.Bozulma takılma konusunda ise verirsin garantiye olur biter eğer teknik servisten arızalı ya da yanlış bir müdahele yapılıp geliyorsa yeni telefon talep etme hakkın oluyor diye biliyorum.

selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi
kardeş tamam elektronik cihaz da elimde mesaj gönderdikten sonra donup bozuldu kullanıcı hatası mı dersin bilmiyorum artık..

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
mesaj yazdım cevapla dedim benden sonra 2 msj daha çıktı ışık hızıylamı yazıyorsunuz arkadaşlar:D

selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca telefonu ilk çıkar çıkmaz yurt dışından aldım ki ozaman bu telefon nokia nın en iyi cihazıydı daha 1 yıl önce kimsede yokken bende vardı

famemonster16

famemonster16

Üye
Belki Nokia sana mesajla virüs yollamıştır. Öyle kötü bir marka ya hani. Hey Allahım ya :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
kardeş tamam elektronik cihaz da elimde mesaj gönderdikten sonra donup bozuldu kullanıcı hatası mı dersin bilmiyorum artık..
Olabilir bu tür şeyler doğaldır sonuçta Allah yapısı değil kul yapısı bu cihazlarda. Sorunlu demek ki ama bela okumak hiç hoş değil ne derseniz diyin. Emin olun benim kadar çekmemişsinizdir nokia dan. Ben 5 ay boyunca X6 modeliyle uğraştım hakkımı aradım ve sonucunda paramı aldım sizde yaptırdınız hakkınızı arayın bu kadar basit saygılar...

selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi
Belki Nokia sana mesajla virüs yollamıştır. Öyle kötü bir marka ya hani. Hey Allahım ya :D

kardeş gülmemiz mi gerekiyordu buna?maduriyedimi belirtiyorum terbiyesizlik lütfen yapmayalım olurmu?

- - - Eklendi - - -

Olabilir bu tür şeyler doğaldır sonuçta Allah yapısı değil kul yapısı bu cihazlarda. Sorunlu demek ki ama bela okumak hiç hoş değil ne derseniz diyin. Emin olun benim kadar çekmemişsinizdir nokia dan. Ben 5 ay boyunca X6 modeliyle uğraştım hakkımı aradım ve sonucunda paramı aldım sizde yaptırdınız hakkınızı arayın bu kadar basit saygılar...
haklısın dostum da garantisi yok işte yurt dışından almıştım malesef masrefları bana yükleniyor elimden de birşey gelmiyor yapacak birşey yok çünkü

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Şu nokia telefonlarda sagından solundan ekranından bataryasından tusundan anteninden sorun yasayamadan gidicem öbür tarafa galiba bi ben ya bi ben :züü:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt